Miles Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Hmm, ja si dal tu zelenou tmavsi a fakt pecka, nic nebilo do oci, jak obcas na autech vidim... Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Únor 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 (upraveno) teraz fakt neviem lebo nechcem takú zelenú čo bude svietit chcel by som skor takú origo škoda... Když chvilku vydržíš ,vyfotím ti přesně tu barvu co jsem dával já (mám ji u rodičů). Jak to vypadá,můžeš vidět na fotkách. Upraveno Únor 16, 2012 uživatelem Lasse Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 F poho ... mám čas čo možem teraz v zime striekat :D ... a Miles máš pravdu ... mám rád decentné veci ;) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Únor 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2012 (upraveno) Slíbená fotka Hammeritu kterým jsem natíral brzdiče. "Novinka" Koncovka výfuku.Na autě už je nějaký měsíc,ale až teď jsem jí vyfotil. Upraveno Únor 21, 2012 uživatelem Lasse Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Dnes přišel dáreček. Už aby bylo tepleji a byly na autě. Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 lišty v laku totálne zmenia výzor auta,ja sa už tiež neviem dočkať,keď budú na aute Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Tie lišty budu na auti ...chválim ;) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 (upraveno) Byl jsem se zeptat v servisu kolik by vyšlo sundání a nalepení nových lišt na dveře. Jde mi hlavně o sundání lepidla po starých lištách což vím,že půjde dost blbě.Zkušenost z O I. Bylo mi řečeno,že je to na 2hod práce a cena cca 1400Kč To si to radši udělám sám.Viděl jsem jak to lepidlo sundavají.Mají nějaký nástavec na vrtačku (gumový kotouč ve vrtačce) a s tím to šlo hladce.Lepidlo bylo za pár minut dole. Oni mi budou tvrdit,že to trvá 2hod. Nemáte nějaký tip jak to lepidlo sundat? Upraveno Březen 15, 2012 uživatelem Lasse Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 cus, minuly tyden jsem to delal, chce to teplou garaz a poradne nahrat fenem nebo horkovzduskou, ale opatrne kvuli laku. kdyz to bude pekne teple, tak to chce vzit a najednou to strhnout- odlepovat. kdyz to bude dobre nahrate, skoro nic tam nezustane. povedlo se mi to az u posledni listy, jinak mi vzdy neco zustalo a na to pomohl technicky benzin Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Myslíš nahřát tu lištu,nebo nejdřív strhnout a pak nahřát lepidlo co tam zůstane? Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Tak to jsem zvědavej jak ty zbytky půjdou dolů taky se na to chystám o víkendu.. Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Tak to dej vedet jak to dopadlo.Ja to budu delat pozdeji. Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 No vůbec se mi do toho nechce ale doufám že po víkendu budem lepit zpátky..jak já jsem zvědavej na konečný vzhled..pak už jen samolepka a dres a můžem začít zase šetřit.. B) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Konečně malý pokrok a alespoň zadní lišta v laku (sorry za foto,auto je špinavé a foceno mobilem). Přední lišty se bohužel nepovedly. :( Auto už za předchozího majitele mělo stříkaný pravý blatník a přední nárazník.Přestože to bylo děláno v AutoJarov,tak lakýrník měl asi slabší den a netrefil odstín barvy (nechápu proč tenkrát na 2 roky starém autě,stříkal jinou barvou než je z výroby).V kufru mám štítek s datumem opravy a je tam číslo barvy 9105 a auto je 9102.Měl jsem za to,že je to barva,kterou je stříknutý přední nárazník tak jsem nechal stejnou nalakovat lišty,ale jsou úplně jimé,takže půjdou na přelak. Rozdíl barev je vidět jen když je pod mrakem ,na sluníčky není nic poznat,ale i tak mě to štve. Boční lišty jsou připravené doma,jen skloubit dobré počasí s časem. Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Ahoj, docela by mě zajímalo, jak ti drží ten Hammerite na brzdičích, když není určen pro vysoké teploty.... díky za info Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 na ty brzdíce je lepší alkyton má větší odolnost vůči tepelnym výkyvům !! Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 jo jo Alkyton drží good..B) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 S Hammerite nemám problém.Mám to tam rok a po zimě je to ok. Kdyby se to loupalo příští jaro přetřu znovu.Je to za chvíli. Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Lišta super hned to vypadá jinak...;) Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Dnes přišel dáreček. Ahoj...prosim Ta kde si kupoval tie lišty? ;) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Včera konečně nalepeny boční lišty. :) Sundat lepidlo po starých lištách,byla hrozná práce,ale povedlo se. V pondělí snad budou už i přední lišty. Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 jakou propustnost maš těch folii? Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 fólie už tam byli,takže nevím :( Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Pěkný jak jinak než že to musím pochválit...;) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Konečně všechny lišty v barvě a na autě. Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Dal bych i ty spodky ;) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 (upraveno) Dnešní ráno... Upraveno Květen 9, 2012 uživatelem Lasse Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky