Přejít na obsah

antena GPS a spínaných 12V

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás!

Mám dvě otázky: První je, kde nejlépe u "A" sloupku, pojistek nebo relé boxu najít spínaných 12V. Chvíli jsem pod tím dneska ležel, ale setmělo se, takže zítra pokračování, proto se Vás ptám, třeba mi hledání ulehčíte. :(

A druhá - mnohem horší... Mám DX navigaci a nenajde mi satelity. Někdo tam prasácky dopojoval handsfree a já se v těch kabelech teď nevyznám. Vše mi fungovalo, ale připojoval jsem RGB převodník, takže jsem měl navigaci venku a když jsme ji tam znovu zasadil, GPS je fuč. Už jsem ji 2x vytahoval, abych zjistil, jestli něco nevypadlo, ale vše je na svém místě. Jen dva kalbíky jsou jakoby ulomené - nevím, k čemu jsou... Černý a fialový s dost hrubým stíněním v jednom. Nevím, kam přijdou. Zkrátka je tam konec a zbytek nikde. Nevím, jestli to tak bylo, nebo jestli jsem to utrhnul já, při zpětném zasazování navigace. Poradí mi někdo a nebo nejlépe pomůže mi s tím??? Jsem z Ostravy a po okolí bych milé rád dojel. Ale chtělo by to takového MartinaRS. :D Už nechci, žádné doprasené uzly, které tam někdo nadělal.

Interiér bych si odstrojil a po autoelektrikáři chtěl akorát odstranění závady na GPS přívodu, případně trošku pořádek v té změti.

Děkuji za odezvu. jiřík

post-10134-1302984037_thumb.jpg

post-10134-1302984047_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vinco, děkuji za odpověď.

Pod relátky je modrý kabel spínaný - ale to bude asi spínaní čerpadla bych si typnul... Když otočím klíčkem, chvíli tam je 12V, pak cvakne relé a je tam 0. Po nastartování je 12V. Jiných spínaných 12V jsem nenašel. Neměl jsem dole ten plastík. Pod ním asi najdu víc, že?

Odkaz ke komentáři

vinca: Máš můj veeelký dík!!! :lol:

Je to přesně jak jsi psal - spínaných 12V je hned na tom prvním X75. Já už vymýšlel, že to napojím někde do "A" sloupku a kdesi cosi - přitom se stačilo zeptat. Máš to u měěě! :)

Jak píše Dushky888 - při startování je 12V odpojených, ale to vůbec nevadí - právě naopak. Mám to jako napájení k navigaci a té určitě víc vyhovuje, že při startování není zatížená.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Čauky! Zatím nijak. :palec: Měl jsem slíbenou pomoc od jednoho uživatele s fora, ale měl moc práce, takže na mě nevyšel čas... Bohužel. Ale co jsem tak zjišťoval - bude třeba vyměnit kabel k anteně navigace. Vě škodovce ho prodávají za 650Kč a má číslo dílu 1U1 035 550J. Takže až se k tomu dostanu, zkusím anténu vyměnit. Pak by to zřejmě mělo fungovat.

Pokud si nejsi jist, proč Ti to píše - tak zkus nejdříve navigaci vyjmout a kouknout, jestli není vypadnutý konektor. Chyba by mohla být taky na druhé straně u antény na střeše. Musíš hledat.

Odkaz ke komentáři

GERDY: červeně je konektor k navigaci, vlevo modře je anténa radia, žlutě je konektor pro AV vstup, fialově anténa GPS, modrý vpravo je napájení navigace, napájení repro, výstup pro maxiDOT, výstup pro subwoofer.

Měl bys mít na vrchní straně navigace nálepku s rozpisem co kde a jak. Nemáš?

Já navigaci ještě neopravoval - nedostal jsem se k tomu.

post-10134-1305594551_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...