MartinRS Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 (upraveno) No škoda snad hovořit dál mám více fotek ostatní je v mobilu fakt vypečené auto jednu dobu mě mrzelo že jsem to vůbec vzal protože mě to blokovalo další věci ale beru vše nemám s tím problém!!!! :-)))) majitel předchozí asi věděl jak to tam je udělané současný nechápal a vyjádření ti asi dá :-))) raději on sám ....:-))) zde hotovo a vše špatné odstraněno...... dodělané PDC v nárazníku totiš nebylo vůbec nic.....v autě částečně ano.......... HF sada pod sedačku AFS xenony Vyhřev dotáhnout a zapojit FL zrcátka nezapojené všude motanice drátů.....oprava denní LED tak jak to má RS oba stupně parkovačky/denní Klimatizace holt dát jen panel NEW klima to neřeší..... A spoustu dalšího urovnat svazky ani nemluvě!!!!!!!!!!!!!! PS třeba tapeci přední pouze na jednom šroubu a vše ulámané postrácené doplněno ve voze tuny šroubů a příchytek ...... MRS. Upraveno Duben 14, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 vim, jak se u toho inzeratu jeste diskutovalo... on psal snad neco jako ze to je nedodelany kvuli casu nebo ze na to uz nema a ze kdyz se to neproda tak mu to je jedno a necha si to... sam kdyz sem cetl ten popis tak sem nechapal co vse tam je v hajzlu.. :o ;) daval to cca kolem 230 pryc ne? ..jestli si dobre pamatuju.. no moc jako tohle.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 JJ Michale je to tak pak se dohodli na 190 aby byl prostor auto dotáhnout do Stavu použitelného.......mě dokonce původní majitel volal že by na tom chtěl něco zapojit ale chtěl to udělat halabala za 2minuty.......já jsem mu složitě vysvětloval že takto se nedohodnem že jedině tak jak to má být......no a stejně se to ke mě dostalo na REPAS :-)))))))))))bohužel se budu asi opakovat ale takto zbastlených Vozů je mnoho................. Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Tak majitel tohoto krasavce jsem ted ja :-) Auto jsem nakonec koupil za 188 000,-Kc (v cene 2x nove NEPTUNE a trmeny na auto). Martinovi timto dekuju za predelavku toho bastlu - ted je komplet elektrika OK. Puvodni majitel no comment, ted uz me ani nebere telefon bo dal vypoved v praci a jiny tel nemam. Chtel jsem se s nim dohodnout na alespon male kompenzaci za praci co na tom Martin stravil, ale zatim nic. Hotovo od Martina: - perfektne zapojeny novy Climatronic a jeho oprava (mam model 2005:-) - nivelace xenonu a opravena kabelaz - spravne zapojeni LED sviceni vcetne nutne vymeny ovladace svetel a kabelaze :-( - parkovaky nove predni a zadni puvodni nebyly, jednotka byla, ale stara a mela uhnily zadni kabel a predni pro jistotu ani nebyl :-( - oprava kabelaze v obou prednich dverich a zapojeni obou zrcatek a led sviceni ve dverich - zapojeni vyhrevu a airbagu v prednich sedackach vcetne kabelaze - spravne zapojeni senzoru deste se snimacem osvetleni a oprava kabelaze - oprava nastaveni MAXIDOTu - instalace HF orig BT - spravne nastavene km (snad dle RJ) - nakodovane komfortni blikani Hotovo od kamarada: - nove plechove kryty okolo vsech ctyr kotoucu vcetne sroubu (pakarna vsechny puvodni byly total shnile) - nove zadni kotouce vcetne desticek - kontrola a srovnani prednich kotoucu - vymena prednich i zadnich trmenu Jeste tam musim dodelat: - odvzdusnit nekde na plnicce brzdy, po vymene to spatne brzdi - naplnit klimu (snad nebude KO kompresor a chladic:-() - doplnit plechovy drzak predni masky - zadni spojler prisroubovat (Nemate nekdo navod?), je to jen jaksi nalepene a to se me moc nelibi chci to jako orig. RS - doplnit pod pravy blatnik tu vyztuhu - vymenit koberec v kufru je KO - nemate nekdo? - oddelat stropnici a zkontrolovat kabely k antene na to uz Martin nemel cas Co do budoucna: - vymenit vsechny styri tapecy za RS se sound systemem - sound system - opravit drobne tukance od kaminku (lak je jinak OK na 6let, ale kam se hrabe na moji OI, kterou uz mam 12let:-)) NEMATE nekdo levne 18" gumy? :-) ted jsem se totiz dost vydal a potrebuju vymenit ty sjete zimni 18" gumy :-( Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 ty blaho to bylo vic zmordovany nez sem si myslel... ty musis mit nervy!! tak ted uz jen at to vse chodi.. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 To asi mam, ale jsem netrpelivy jako male dite nez se to dalo trochu dokupy, alespon ze uz muzu jezdit a manzelce jsem mohl vratit OI mazlika. Jeste ze tam je dobry zanovni motor, spojka a turbo, tak snad se to nerozsype. Rozhodoval jsem se o koupi od predvanoc nastesti snizil cenu a ted bych se tloukl do hlavy. To co slevil jsem do toho ted narval :-( Ale rikal ze me proplati pripadne skryte vady, ale bohuzel uz na nej neni kontakt, protoze mel firemni mobil a i email a ted uz tam od pondeli nepracuje, tak jedine dopis :-( Alespon kdyby me dal nove gumy, pak uz bych to neresil. Jinak me upozornil skoro na vsechny veci, ale ze je to takovy bastl pry nevedel ani on sam, psal kdo mu to tady konkretne z fora resil jednotlive veci, ale jejich jmena radeji psat nebudu, protoze je nechci poskodit a navic houby vim jestli to tak bylo. Kazdopadne se ma Martin jeste ma na co tesit :-) Martine uz shanis ty tapecy a soundsytem? :-) :-) :-) Skoda ze tam nejde namontil ten novy Maxidot :-( Nemate nekdo alespon nove velke rucicky z novych budiku? Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 majitele znám a vím zhruba co se na autě dělalo... a vím co tam byly za prasárny... telefon mám na něj jeden a je z Načeradce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 majitele znám a vím zhruba co se na autě dělalo... a vím co tam byly za prasárny... telefon mám na něj jeden a je z Načeradce.. Tak me ten tel napis do SZ jestli muzes, ja vim odkud je kupoval jsem to u nej doma, ale nepojedu tam pres celou cr jen tak :-) Ale myslim ze mas to cislo co ja a to firemni :-(, ale zkus to. Je to takovy mlady kluk docela OK akorat se ted ctyri dny na nej nemuzu dovolat a zjistil jsem ze uz nepracuje v te firme odkud ma tento telefon a i mail. Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 tahle OII docela masakr, jak koukám, jsem rád, že jsem ji tehdá nevzal, resp jsem se s majitelem nedohodl, jak psal Martin, měl představu o montáži úplně jinou, než realita, tak to vždy skončilo u telefoního rozhovoru o ničem. Je to i ukázka toho, že je dobré si vše co se bude dodělávat promyslet a udělat to vše najednou nebo v etapách, kdy se natahá třeba jen kabeláž a zbytek jindy, pak vznikají zbytečně svazky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Ahoj Všem jj jak píše Jarda stejnou reakci měl majitel když jsem mu řekl jedině tak jak to má být(měl představu vše za 5minut udělat) mě se ted následně to auto opravovalo daleko hůře než kdyby tam nebylo vůbec nic a já to dodělával krásně načisto.....rozpoutala se zde celkem dost velká debata ohledně tohoto stroje ....ono to bylo ještě tak že Láda volal že chce toto auto koupit a jestli se na to půjdem kouknout řikám neni problem a zde je potřeba se na to kouknout a nečekej nic dobrého dle inzerátu ........a bylo to tak akorád Láda byl jak malé díte a nepočkal 2dny a šel to koupit hned sám :-))))))))byla středa řikal hele v pátek jedu na prahu pojedem se na to kouknout řikám OK a on to ještě ten samej den koupil asi se bál aby mu to někdo nevyfouk :-)))))) Mrs. Láda večer zavolej tapeci jsou na cestě a i nějaké info proberem doplnující atd...... :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 no co bys mu rekl at to nebere a Lada by byl smutnej a bez auta :) :( takhle si mel praci ty a on ma ted karu skoro uz OK :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 myslím že tam ani nesedí kod motoru na tom autě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Tak kód motoru se stejně v techničáku neuvádí, takže to zase není až tak velký problém. Ale i tak, je to prasečina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 právě že kód motoru v TP je!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Počkej, tak co se mazalo z techničáku? Číslo motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 ano, číslo typ musíš zachovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Tak to pardon, za dezinformaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Ten kod motoru ve velkem technicaku samozrejme je a bohuzel dle vyjadreni Skodovky nelze montovat jiny motor nez s timto kodem. Alespon ze podle Skody si muzu nechat legalne zapsat ty Neptuny :-) Snad zmeni nazor i na ten motor. Jinak motor jede paradne, je to chiple :-) Jo to cilso se nikde nemazalo ani na motoru ani v technicaku - jeste to tak. Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 já vím že to jede.. ten soft jsem dělal já.. Co jsi delal? Chip ted uz u "meho motoru" ? Diky Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 (upraveno) Ládo to mě neřikej upadla poloosa praskl kloub či co ??? já jsem tě myslím dost upozornoval že vůz by se měl před koupí prověřit důkladně a ty si nedbal má slova kámo!!!! PS Ládo určutě založ normálně nové vlákno vše octavia a tam to vše dávej at to tady není jen o tvém voze i když mě to nevadí :-)))) Upraveno Duben 20, 2011 uživatelem Ol@f 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 OK nazvi tzo treba Ladova OII facelift. At to tu Martinovi nezaneradujeme. Diky Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Nastesti to byla jen vysroubovana poloosa z motoru na jedne strane a na druhe byla povolena. Kluci to komplet zkontrolovali vymenily srouby, dotahli a hotovo, akorat me to stalo odtah :-). Zkontrolovali zbytek a pry ostatni veci okolo podvozku zatim OK. Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Lado tak to si děláš srandu povolená poloosa ???? tak to někdo ten motor či co na tom dělali měnil sakra zodpovědně když to neutáhli ach jo...............MRS. Hlavně že to jezdí hele a nepřestala ta vibrace vozu ???? to by mohla ta poloosa klidně dělat nebo krom toho kola mít na tom dost velký podíl!!!!!...ted jsem řešil nějakou domontáž na nějaké OII a majiteli zatajili že vůz byl bouraný a od nehody byla ohlá poloosa auto jezdilo ale dělalo přesně to co tvé (vibrace)...vyměnil jsem poloosu a pohoda lidi jsou opravdu čunata........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 koukam same prekvapeni u tyhle kary... ale kdyz uz to takhle mas... dokopej to do nejakyho konce :P at to vsechno maka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Tahle okta se mi moc líbila z inzerátu :( ale už cenově byla podezřelá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Cekam na nove kola a pak se uvidi zda ty vibrace pominou, doufam ze to nebude ta poloosa, ale kluci ze servisu nic nerikali. Samozrejme to chci dodelat komplet. Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Tak jsem chtel nechat odtahnout auto a narazil jsem na problem, ze dira v prednim narazniku ma sice zavit, ale nedostanu do ni to tazne oko (dira je mala o cca 2-3mm), ale dozadu ano. Mam RS naraznik i vyztuhu. Nesetkal jste se uz nekdo s timto? Diky Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Tak to musim zkusit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Zkus. Ja mam FL RS naraznik a nevim proc to tam nejde :-( Sef v praci ma FL OII tam to jde normalne, ale nema RS. Tazne je to same akorat s A-ckem na konci, lisi se asi jen pevnosti a to ze je cerne. Jedine ze bych tam mel zavit z jineho auta :-( Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 joooo o tomhle aute sme vedli debaty s garnym dlouho :lool: majitel hrr hrr a vsechno jen jako napul a garny taky rikal ze peklo s nim ze radsi rekl ze nic nez bastl to je jasny. nazivo jsem ho videl a rikam ty jo to je pecka, a prej na prodej no a pak kdyz mi garny vypravel tak jsem se zhrozil :) ale tak snad ted bude lepsi, s tim motorem to bude jeste prekerka mozna ale tak jestli to uz prepsali na tebe tak by to nemusel byt problem tolik ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.