princes Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Nemas zac :-D lol ;-) tak jinak ;-) nechal bych je cire k te bile barve ;-) uz lepsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Aj ja sa pridam ked pojdeme na ten vas mini zraz :) ja to nemam zase tak moc daleko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 pinces: Lepšie :D . Martin: Tiež som na teba myslel,len som rozmýšľal,či by si to nemal moc ďaleko...Keby sme a stretli napríklad v BN,tak si myslím,že by to bol taký kompromis pre všetkých . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Ak budem mať voľno možno by som tiež dobehol.. cez BN som kedysi chodieval skoro každý týždeň.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 no tak do BN to mam uz kusok dalej :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Chlapi,navrhujem,aby sme v téme zraz pokračovali http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=227&st=280 :) Dnes som celý deň leštil,leštil,leštil a dopadlo to nejako takto :) . Pomaly začínam veľmi uvažovať aspoň nad pružinami,lebo po výmene zadných tlmičov je strašne vysoká . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Pekny difuzorek :P B) dolu by to chtelo krute no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 ale to by si uz zas nemohol na pole inak za mna folie dole a posli mi ich , ale zhodil by som aj tie zlte z hmloviek... kazia mi to nejak posli mi nejaky odkaz na tie folie na zadne svetla , vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Moc pěkná octule! Ještě bych dal rámeček masky do bílé barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Difuzorek pěknej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 To je jen lak :lool: Ale musím říct, že taková blbost a vypadá to dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Tak je jasné,že "difuzor" som odkopíroval od Sida ... Ďakujem za inšpiráciu . Nechcel som vyvaliť neviem koľko prachov za plast,keď sa to dá aj jednoduchšie :) .Len to brúsenie starej farby mi dalo celkom zabrať. Fóie zatiaľ zostanú všetky tam kde sú,mne sa to tam páči,žlté hmlovky nemá len tak hocikto . Feki,zostal mi doma dosť veľký kus tej fólie cca 30cm x 1,8m ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 a to si lepil len bielu cast ci aj cervenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 Len na tú bielu,lebo sa mi páči kombinácia červených svetiel a bielej farby auta :D . Dakie ďakujem :) .Ten rámček by oco už asi nerozdýchal :lool: . Už som to navrhoval,tak keby sa náhodou ešte niečo striekalo do bielej,tak určite pôjde aj rámček do farby auta. Trocha ma to hnevá,že ma to nenapadlo skôr . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Konečne som sa dokopal ku kúpe vypínača na svetlá,tej cene sa nedalo odolať . Pomaličky sa mení aj farba líšt v interiéri,keďže lišta okolo svetiel bola tiež ošúchaná a už je v čiernej lesklej . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Dnes som vyčistil nádobku chladiacej kvapaliny a zajtra nás konečne po dlhom čase čaká jej výmena B) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 ty lišty v intoši jsou origoš black piano, nebo dáváš folii, popř. stříkáš sprejem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Striekam sprejom v garáži :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Gracho-nadhera!Musim pochvalit!Paci sa mi! ;-) Jak uz nekdo psal,dej ramecek do barvy nebo nech jak je ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Ďakujem princes . Snažil som sa ju aspoň trocha upraviť,nech to nie je obyčajná séiovka a trocha sa mi to aj podarilo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Presne tak,je dobre se odlisit,staci jen malo a je to o hodne krasnejsi,jako ve tvem pripade ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 V jednoduchosti je proste krása B) . Chladiacu kvapalinu som dnes u otca v robote vymenil,rovno sa naplnila aj klíma a ešte som si stihol aj zošoférovať a zaparkovať autobus . Dnes je to na deň presne rok od minulého plnenia a chýbalo podľa mňa celkom dosť - 100g . Takže ma zaujíma,kde to zase začne unikať. Aby som nedopadol ako šulda,že sa bude musieť meniť výparník. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Tak a mám jednu dilemu . Mám už skoro rozobraté PP svetlo a keďže mi zostal ešte kúsok fólie,ktorú som dával na svetlá dozadu,tak sa pohrávam s myšlienkou,či dať/nedať na priestor,kde sú parkovačky a smerovky fóliu alebo nie . Budem veľmi vďačný,ak sa vyjadríte . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Tak ďakujem všetkým za rady :lool: . Svetlá zostanú tak,ako boli...Stačil návrh povedať pred otcom a už boli reči o pohrebnom aute :lool: . Čo sa ja doma napočúvam už len za tú fóliu na zadných svetlách,ale stojí to za to.Dole ju len tak nedám :lool: . Už som aj poriadne využil 5 brzdových svetiel,keď som išiel cez les a nejaký magor zozadu na mňa svietil diaľkovými svetlami,zapnutie zadných hmloviek očividne nepomohlo,ale veď ja som mu to vynahradil pred dedinou,kedy som si to brzdenie užíval a dosť dlho držal brzdový pedál tak,aby len zoplo brzdový snímač . A aby to nebol len taký prázdny príspevok,tak pribudlo LED osvetlenie popolníka :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 brzdis hmlovkami ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Zajtra to bude presne rok odkedy áno . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Osvetlenie popolnika? Ako si to dorobil, kam napojil, co k tomu treba, foto by nebolo? :) Inak mohl by si cvaknut aj intros, ma dost zaujimaju tie listy v laku...carbon ma uz omrzel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Ja som osvetlenie popolníka vytrhol preč lebo ho mám stále otvorený po montáži nového taxametra.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Kyselinka: Len som miesto žiarovky napojil 3 biele LEDky. Osvetlenie tam už bolo,len mi vadila tá žltá farba. Lišty ešte nemám hotové,lebo čakám,pokiaľ bude pršať,aby sa čo najmenej prášilo :D . Ale musím povedať,že už som si na ten tmavší interiér zvykol a keď pozerám na nejaké O II v inzerátoch a majú strieborné lišty,tak sa čudujem že čo to tam majú . Lubinob: Odkedy som tam dal LEDky,tak aj ja ho nechávam stále otvorený,len z inej príčiny . BTW snívalo sa mi,že si auto prerobil na facelift :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Pekný sen teda... :D face z toho tak skoro nebude.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.