princes Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Kurna to bych taky tak chctel,mam to ze se mi to osvetleni nohou rozsviti jak otevru dvere a pak jak zavru dvere tak to zas zhasne a na maxidotu si nastavuji % svitivost,to jde nastavit aby to svitilo porad??? A jak??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 napojil som kábel o 1 PIN v konektore vedľa,na ktorom je stále napätie až do uzamknutia auta...na budúci víkend alebo v piatok ti napíšem presné pozície,kde mám zapojený + a - :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 jo diky to budes hodny,mozna to taky prepojim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Gracho,vedel by si mi pomoct zo zapojenim zadnych parkovakov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 gefro,máš SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 už som to nevydržal a prehodil ten kábel rovno dnes, + bolo na K konektore a pine 10 a - bolo na B konektore a pine 10...- som prehodil na 11 a už to maká tak,ako som to aj chcel: po zlom nahodení to svietilo aj pri vypnutom svetle v interiéri a keď sa rozsvietili výstražné smerovky,tak to malo opačnú frekvenciu blikania ako výstražné smerovky ,takže myslím,že takto to chcieť nebudeš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 počúvaj Gracho,s tými výstražnými smerovkami to muselo byť veselé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 no to bolo,oco o tom nevedel,takže sa ráno cítil blbo keď išiel do roboty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 dnes som sa hral s foťákom a našiel som odfotený PC z jazdy,keď O II dostala riadne pod krky,t.j. na ceste medzi TT-NR rýchlosť neklesla pod 170km/h a dosť dlho bola ručička tachometra na 205km/h,keď sa nám lepil na riť nejaký zasran so S II,ale chlapec jednoducho nestíhal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 no sportebe 5,2 pri rychlostech nad 170 se mi vubec nechce verit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 ani mne sa nechcelo,ale keď si zoberieš,že palubný ukazuje o 0,5l menšiu priemernú spotrebu,tak skutočná bola 5,7l, čo je ale stále nízka spotreba a možno tomu pomohla hlavne cesta pred tvrdou skúškou z BA po TT na ktorej je 110km/h...ukazovateľ som mazal,keď sme vybehli na diaľnicu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Tak to je velmi dobra spotreba...fakt ťažko uveritelná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 tak táto je uveriteľnejšia ? tak,aby ste boli pokojnejší,cesta bola dole kopcom na tempomat,rýchlosť nastavená na 80km/h,na konci kopca spotreba 2,8l/100km,ale pokiaľ sme prešli cez mestečko,tak sa vyšplhala na 3,4l...hore kopcom bola 5,5l z prístrojovky sa pomaly stáva christmas tree :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Akú máš dlhodobú spotrebu? Ja mám podla PC 5,7L a podla "spotreby cz." mi vychádza 5,884L ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 máš tam chip ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Akú máš dlhodobú spotrebu? Ja mám podla PC 5,7L a podla "spotreby cz." mi vychádza 5,884L ;) Ty máňo spotreby.cz 5,88 a spotreby.sk 5,7..? Jedu kalit do Popradu když to tam tak málo žere.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Na ptákoviny to by Ťa bolo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Gefro: dlhodobú neviem,pretože keď som robil s elektrikou,tak som odpájal baterku a vždy sa to vymazalo,ale väščinou to boli krátke trasy a spotreba okolo 6 litrov,avšak keď bol teplý motor a išiel som sa previesť,tak niekedy dostala riadne pod krky chipmann:žiaden chip s motorom nebolo robené nič,ale od jedného chalaniska mám ponuku na chip,cca 145HP so zárukou,na 160HP bez záruky,meranie na brzde pred a po chipe,starý soft si ukladá + EGR off,cena krásnych 180€+ dalo by sa s ňou pohnúť smerom nadol,chipoval už toho celkom dosť :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 tak som strhol nápis Octavia na kufri a ešte nálepky,čo som na ňu kedysi nalepil a hneď je riťka čistejšia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Jo vypadá to super..v jednoduchosti je krása..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Paráda pane vidíš Aťo jak to vypadá pěkně já ti říkám stále sundej ty nápisy dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Dobre to vyzerá Gracho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 ďakujeme za komplimenty :) už onedlho snáď príde balíček z Číny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2012 konečne došiel balíček z Číny,takže dnes vymenené žiarovky v parkovačkách a nad TEČ za LEDky +prišla obojstranná páska od 3M na prednú TEČ a ešte LEDky do ofukov,ale tie budú funkčné až neskoršie,pravdepodobne cez leto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 dnes som prilepil prednú TEČ a zadnú poriadne prilepil,lebo tá páska,čo tam predtým bola na dve veci a keď som mal čas,tak som zhodil predný nárazník(nudil som sa) a hlavne som bol zvedavý na stav výstuhy a na káble,ktoré netuším k čomu patria -nachádzajú sa na ľavej(šoférovej) strane pri hmlovke a idú do zväzku spolu s čidlom vonkajšej teploty...dúfam,že niekto bude vedieť k čomu sú,lebo vôbec netuším,k čomu patria...auto nemá ani ostrekovače na svetlá a ani predné senzory...za rady vopred ďakujem! :) pridávam ešte foto predných parkovačiek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 13, 2012 Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 pekne to svieti kámo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 5€ a toľko radosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 gracho máš ji moc pěknou!!!! kde jsi koupil ty LED parkovačky link pls.... a svití bíle nebo modře???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 svietia čisto bielo,žiaden nádych modrej len som musel dorábať odpory,aby nehlásili chybu,ale to už bola maličkosť :) a ďakujem za kompliment,len je na nej stále ešte veľmi veľa roboty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 dnes som prilepil prednú TEČ a zadnú poriadne prilepil no tak to sa modli aby ťa nezastavili príslušníci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.