Přejít na obsah

Biela O²

Doporučené příspěvky

Tak je jasné,že "difuzor" som odkopíroval od Sida :wub::pivo: ... Ďakujem za inšpiráciu :palec: . Nechcel som vyvaliť neviem koľko prachov za plast,keď sa to dá aj jednoduchšie :) .Len to brúsenie starej farby mi dalo celkom zabrať. Fóie zatiaľ zostanú všetky tam kde sú,mne sa to tam páči,žlté hmlovky nemá len tak hocikto :lol: . Feki,zostal mi doma dosť veľký kus tej fólie cca 30cm x 1,8m ...

Odkaz ke komentáři

Len na tú bielu,lebo sa mi páči kombinácia červených svetiel a bielej farby auta :D .

Dakie ďakujem :) .Ten rámček by oco už asi nerozdýchal :lool: . Už som to navrhoval,tak keby sa náhodou ešte niečo striekalo do bielej,tak určite pôjde aj rámček do farby auta. Trocha ma to hnevá,že ma to nenapadlo skôr :wallbash: .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

V jednoduchosti je proste krása B) .

Chladiacu kvapalinu som dnes u otca v robote vymenil,rovno sa naplnila aj klíma a ešte som si stihol aj zošoférovať a zaparkovať autobus :wub: . Dnes je to na deň presne rok od minulého plnenia a chýbalo podľa mňa celkom dosť - 100g :wallbash::blink: . Takže ma zaujíma,kde to zase začne unikať. Aby som nedopadol ako šulda,že sa bude musieť meniť výparník.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak a mám jednu dilemu :lol: . Mám už skoro rozobraté PP svetlo a keďže mi zostal ešte kúsok fólie,ktorú som dával na svetlá dozadu,tak sa pohrávam s myšlienkou,či dať/nedať na priestor,kde sú parkovačky a smerovky fóliu alebo nie :rolleyes: . Budem veľmi vďačný,ak sa vyjadríte :pivo: .

Odkaz ke komentáři

Tak ďakujem všetkým za rady :lol: :lool: . Svetlá zostanú tak,ako boli...Stačil návrh povedať pred otcom a už boli reči o pohrebnom aute :lool: . Čo sa ja doma napočúvam už len za tú fóliu na zadných svetlách,ale stojí to za to.Dole ju len tak nedám :lool: . Už som aj poriadne využil 5 brzdových svetiel,keď som išiel cez les a nejaký magor zozadu na mňa svietil diaľkovými svetlami,zapnutie zadných hmloviek očividne nepomohlo,ale veď ja som mu to vynahradil pred dedinou,kedy som si to brzdenie užíval a dosť dlho držal brzdový pedál tak,aby len zoplo brzdový snímač :loool: . A aby to nebol len taký prázdny príspevok,tak pribudlo LED osvetlenie popolníka :) .

Odkaz ke komentáři

Kyselinka: Len som miesto žiarovky napojil 3 biele LEDky. Osvetlenie tam už bolo,len mi vadila tá žltá farba. Lišty ešte nemám hotové,lebo čakám,pokiaľ bude pršať,aby sa čo najmenej prášilo :D . Ale musím povedať,že už som si na ten tmavší interiér zvykol a keď pozerám na nejaké O II v inzerátoch a majú strieborné lišty,tak sa čudujem že čo to tam majú :lol: .

Lubinob: Odkedy som tam dal LEDky,tak aj ja ho nechávam stále otvorený,len z inej príčiny :palec: . BTW snívalo sa mi,že si auto prerobil na facelift :lool: .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...