DespiseSvk Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 No to teda mohli šak v SS sa môžme dohodnúť :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Peknaaaa je ....kozicka :) Ale tak na nase cesty idealne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Tak, tak :D Koza, ale jinak hezká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Kazdemu chlapovi len kozy behaju po rozume :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Niekomu kozy, inemu srnky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 A nám nepedofilom baby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 ty ani pedofil nemôžeš predsa byť sa pozri kedy máš rok výroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 čo máš proti nám pedofilom? :jelen: :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Čože by som len ním byť nemohol :jelen: Keď po tebe v škole vykyvujú nejaké dvanástky,tak u spolužiačiek si ním hneď :D Rok výroby mám super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Máš to moc hezký a mě se tenhle "Stock" originální setup naopak líbí. :) Pěkně jí ladíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Ďakujem za pochvaľu :) Snažím sa robiť to,čo financie dovolia...V poslednom čase ma ale to auto začína dosť nasierať - včera idem otvoriť kapotu,potiahnem za páčku a zrazu mi páčka lieta v ruke,bez žiadneho odporu - rozrobil som to a zistím,že plast v ktorom je uchytené lanko sa zlomil . Dnes sa idem večer odviesť a zistím,že ručička na tachometri už skoro vôbec nesvieti,teda až na pár razy kedy sa rozsvieti na pár sekúnd(1-3) a potom hneď zhasne...blbla už aj na jar,ale to len na sekundu prestala svietiť a potom sa znova chytila,ale teraz to vyzerá ta,že to už nerozchodí. Myslíte,že by mohla pomôcť výmena ledky? To isté aj s ovládačom na centrálne zamykanie - mal som ho dlhšie vytiahnutý z jumbo boxu,aby som zistil kedy nesvieti. Nezistil som presnú príčinu kedy nesvieti,a tak som sa rozhodol prepájkovať niektoré spoje,ale ani to nepomohlo. Tiež už nesvieti takmer vôbec . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Matúš všetko sú to len maličkosti ktoré sa odstránia a ideme ďalej :) mňa napríklad serie že stále po cca 900 km sa rozvieti na maxiku jedna a tá istá hláška + k tomu oranžová kontrolka :wallbash: ale otvorím peňaženku, a zrazu hop... ty kokso zmizne takže spravíš a ideš ďalej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 jj ta kontrolka mi dela to stejne ... asi ji odpajim pryc mrsku jednu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 to bude rovnaka chyba u všetkých Octavii... zas nejaké kurvítko :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 nevie niekto prosím vás preveriť či nato nie je zvolávačka??? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 je :D premenlivý interval na čerpacej stanici :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrsla Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Ahoj draku, tak jsem precetl cele vlakno a jsem rad, ze u kol nakonec zustavas ;-) . Spotreba neni vubec hrozna, ja na nich v eresu jednou udelal 4,3 litru :-D. A az tam das chip, budes zase o neco niz (chipoval jsem pritelkyne passata s 77kw motorem a slo to o pul litru dolu) Prdelky moje, bud na ne hodnej, hlavne zadny blizky setkani tretiho druhu s obrubnikama :-D :-D . Autu fakt slusej, je to fesanda.. A koukej vymenit ten posledni znak vzadu ;-) :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Mne to k tomu vsemu jeste pipne, sporadicky.. kolikrat se i leknu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Mne sa zatiaľ s 18" podarilo dať najnižšiu spotrebu 4,5litra na trase,kde som predtým mával spotrebu také 4 litre,takže tam až taký rozdiel nie je . Na obrubníky si dávam neskutočný pozor - ako som robil naposledy fotky,tak som zbadal na kolese škrabanec a už som si išiel trieskať hlavu o zem,až som nakoniec zistil že je to koleso,ktoré už bolo poškriabané pred kúpou Ale tie stresy a ten moment,keď som to zbadal A ešte k tej "chybe" s nádržou :jelen: Tiež ste si všimli,že keď je už ručička v červenom poli na rezerve a idete na spotrebu,tak sa Vám zdvihne podľa toho,ako sa zvýši dojazd od aktuálnej spotreby? Alebo si to iba namýšľam? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 a nepise i sporadicky na displeji, ze mas dotankovat ? Hlasku tez vymazu :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Jaj ty kokos takato spotrieba na 18"??? Neichapem :asie: :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Tiež nechápem.. :asie: spotrebu už radšej nesledujem... :jelen: a s oranžovou kontrolkou problém nemám keďže tankujem náhodne po 20 litroch.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 toto sú tu kšefty, že sa len tak objaví 20 litrov a Matúš, s tou ručičkou v červenom poli máš pravdu, robí to aj mne :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 musíš sa objaviť v správnom čase na správnom mieste... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 len sa objavím a nebude sa ti to páčiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2014 Takže si to predsa len nenamýšľam :jelen: Lubo to náhodné tankovanie po 20 litroch Ti tak závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2014 Konečne sa to podarilo a 18" sú zapísané v TP + ako bonus je tam ešte dopísaný rozmer 225/35 R19 :) :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 22, 2014 Sdílet Odesláno Září 22, 2014 Ty draku! A na nas kasles? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2014 Nie nie,nekašlem... Hneď som sa pýtal aj na ďalšie TP a odpoveď bola hneď z fleku,že určite nie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.