Přejít na obsah

Biela O²

Doporučené příspěvky

Ďakujem za pochvaľu :) Snažím sa robiť to,čo financie dovolia...
V poslednom čase ma ale to auto začína dosť nasierať - včera idem otvoriť kapotu,potiahnem za páčku a zrazu mi páčka lieta v ruke,bez žiadneho odporu - rozrobil som to a zistím,že plast v ktorom je uchytené lanko sa zlomil :wallbash: . Dnes sa idem večer odviesť a zistím,že ručička na tachometri už skoro vôbec nesvieti,teda až na pár razy kedy sa rozsvieti na pár sekúnd(1-3) a potom hneď zhasne...blbla už aj na jar,ale to len na sekundu prestala svietiť a potom sa znova chytila,ale teraz to vyzerá ta,že to už nerozchodí. Myslíte,že by mohla pomôcť výmena ledky? To isté aj s ovládačom na centrálne zamykanie - mal som ho dlhšie vytiahnutý z jumbo boxu,aby som zistil kedy nesvieti. Nezistil som presnú príčinu kedy nesvieti,a tak som sa rozhodol prepájkovať niektoré spoje,ale ani to nepomohlo. Tiež už nesvieti takmer vôbec :facka: .

Odkaz ke komentáři

Matúš všetko sú to len maličkosti ktoré sa odstránia a ideme ďalej :) mňa napríklad serie že stále po cca 900 km sa rozvieti na maxiku jedna a tá istá hláška + k tomu oranžová kontrolka :wallbash: :wallbash: :wallbash: ale otvorím peňaženku, a zrazu hop... ty kokso zmizne :lol:

takže spravíš a ideš ďalej :palec:

Odkaz ke komentáři

Ahoj draku, tak jsem precetl cele vlakno a jsem rad, ze u kol nakonec zustavas ;-) . Spotreba neni vubec hrozna, ja na nich v eresu jednou udelal 4,3 litru :-D. A az tam das chip, budes zase o neco niz (chipoval jsem pritelkyne passata s 77kw motorem a slo to o pul litru dolu)

Prdelky moje, bud na ne hodnej, hlavne zadny blizky setkani tretiho druhu s obrubnikama :-D :-D . Autu fakt slusej, je to fesanda..

A koukej vymenit ten posledni znak vzadu ;-) :-D

Odkaz ke komentáři

Mne sa zatiaľ s 18" podarilo dať najnižšiu spotrebu 4,5litra na trase,kde som predtým mával spotrebu také 4 litre,takže tam až taký rozdiel nie je :prcprc: . Na obrubníky si dávam neskutočný pozor - ako som robil naposledy fotky,tak som zbadal na kolese škrabanec a už som si išiel trieskať hlavu o zem,až som nakoniec zistil že je to koleso,ktoré už bolo poškriabané pred kúpou :smich: Ale tie stresy a ten moment,keď som to zbadal :wallbash:

A ešte k tej "chybe" s nádržou :jelen: Tiež ste si všimli,že keď je už ručička v červenom poli na rezerve a idete na spotrebu,tak sa Vám zdvihne podľa toho,ako sa zvýši dojazd od aktuálnej spotreby? Alebo si to iba namýšľam? :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...