Přejít na obsah

Biela O²

Doporučené příspěvky

Práve že biela je ešte celkom v pohode :) Horšie to je s čiernou,teda všeobecne s tmavými farbami...
Fólie na okná niekedy možno,ale dopredu určite nie. Nepotrebujem ich potom hneď strhávať :lol:
Zníženie sa plánuje,ale max. pružiny -35 mm,viac nehrozí. Ten zadok sa mi zdá hrozne vysoký odkedy som menil zadné tlmiče...
Auto práve že vôbec navoskované nie je,odkedy mi došiel pH šampón,tak to umývam nejakým saponátom :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Od včera sú v aute originálne čierne koberčeky miesto gumených rohoží,ktoré zostanú na zimu. Interiéru to veľmi prospelo a vyzerá oveľa elegantnejšie. Nejako to mám pomiešané - 18" letné kolesá kúpim na konci leta a koberce na leto dávam na jeseň do auta :lol: . Keďže sa blížia chladné večery,tak som začal premýšľať nad zmenou farby osvetlenia tlačidiel a prístrojovky v introši. Tá zelená sa mi absolútne k ničomu nehodí - teda akurát tak ku zadnému znaku,ale premýšľam nad kombináciou bielo - červená,čo si myslím že mi nemusela byť až taká zlá voľba :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Ak sa nemýlim,tak ty si to už prerábal do podobnej kombinácie,ak aj nie do tej istej? Bol by som veľmi rád,keby si sem hodil aj fotky výsledku,pretože mám aj celkom zmätok,kde dať biele a kde červené ledky. Ja sa najmä obávam toho,aby to bola krásna biela farba,žiaden nádych žltej a aby to neťahalo oči,preto chcem ísť do origo smd od Osramu,čo tu predáva jeden chalan v bazári.. Hlavne tiež rozmýšľam,či to urobiť aj na Bolere,keďže nie je vylúčené že ho niekedy nahradí Columbus :wallbash: Ale aj keby kúpim columba,tak netuším ako tam je riešené osvetlenie samotného displeja :huh: Niečo podobné je aj s budíkmi - tie by som tiež chcel niekedy vymeniť za maxík,ale zatiaľ mi asi bude stačiť len prehodiť v budíkoch ledky a pri tejto príležitosti nahodiť RS podklad a maxík si bude musieť ešte počkať...

Odkaz ke komentáři

Riešim to aj v inej téme,ale skúsim to aj tu:
Podarilo sa mi zohnať maxidot z OII 5/2006 s označením 1Z0 920 841E a chcel som ho vyskúšať v aute,avšak maxík sa vôbec neprebral :pest: Absolútne na nič nereaguje ani sa len nerozsvieti podsvietenie pri zapnutí parkovačiek,takže som ho rozobral a nikde na plošnom spoji som nezistil nejaké poškodenie/vyhorenie. Mal už niekto podobnú skúsenosť s takýmto maxidotom ? Maxík sa skladá z 2 plošných dosiek a zaujímalo by ma,či sa môže zameniť tá zadná za tú z polodotu?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...