Honza4ever Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Zdravím vás, doufám,že jsem trefil sekci,ale chci se zeptat,jestli někdo měřil spotřebu,když je auto zahřáti a stojí na místě s nastartovaným motorem.Ve dvou situacích.....v zimě,když stojím a mám nastartováno a přitápím v autě a pak v létě,když stojím a přichlazuji klimou.....vím,že snad palubák při stání ukazuje tuto hodnotu,ale nějak sem to nikdy nezkoušel.Tak bych rád zjistil,kolik auto může reálně žrát. Předem moc díky Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 nechci kecat ,ale v návodu jsem četl , že motor nemá dlouho běžet když auto stojí Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 máš palubák a jsi líny přepnout knoflíkem na aktuální spotřebu a raději hodíš nové téma uaaaaaaaaaaaaaa kam ten svět spěje ! bude to pár deci 8 cca. volnoběh tak nějak nezahřeješ na volnoběh a klima na volnoběh hm zbytečné řešit budď šetříš tak ji nepouštěj a nebo používej a pád dm3 spotřeby te nezabije. Odkaz ke komentáři
caryo Odesláno Květen 21, 2011 Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 Pohybuje se to obvykle mezi 0,6 - 1,5 litru na hodinu, pochybuju že by to ale někdo měřil stylem nechat auto hodinu běžet na volnoběh. Nezbyde ti, než věřit palubnímu počítači. Můžu se ale zeptat, k čemu to potřebuješ tak podrobně vědět? Nechávat motor běžet dlouhodobě na volnoběh je zvlášť u TDI dost nevhodné a při běžný jízdě mě hodnoty spotřeby na volnoběh nezajímají. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 21, 2011 Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 Zamykám, prt. když je někdo líný zmáčknout tlačítko, tak má smolíka, zbytečný topic. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky