Přejít na obsah

Nesvítí kontrolka otevř. dveří

aero

Doporučené příspěvky

Zdarec, nesvítí mi kontrolka a ani vnitří světlo když otevřu dveře u řidiče (u ostatních dveří to funguje jak má). Mikrospínač sem vyměnil ale s tou kabeláží to není jednoduchý. Neporadil by někdo co a jak? Do zámku dveří (na svorku) jdou kabely t. hnědá, s.hnědá, černo-žl., bílo-žl., šedo-černý, žl.-černý, hnědo-žl., šedo-žl., zel.-červený, šedo-červený. bílo-žl a černo-žl mám napojený a centrál (dodělávka) takže to je mimo..neví někdo? Nebo alespoň kam to jde...já myslím že ze zámku to jde do komfortky a ta pak ovládá sv. ve dveřích, pak další z komfortky do vnitřního osv. a do budíků? A nebo kdyby někdo řekl na jaké stránce v dílenské příručce se to dá dohledat...či by měl někdo nějaký plánek...

Odkaz ke komentáři

já už vím jaké drátky to jsou tak jdu dneska zkoušet a proměřovat,tak uvidím...

tak jsem to rezebral a zjistil sem že chyba je na hnědo žlutém drátku..byl po cestě prasknutý..musel sem oddělat tu kobercovou izolaci a pak sem ho našel..opravil a už mi vše funguje. Jak pískání rozsv. světel,kontolka na palubovce a ineriérové světlo. :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zdar,mel jsem stejny problem u sve OI RS. Nefungovalo osvetleni interieru, zamykalo se samo auto, nesignalizovalo rozsviceni svetel atd. Vymenil jsem zamek ve dverich, prosel kabelaz(zjistil jsem a opravil poruseny kabel) a vsechno funguje jak ma az na kontrolku otevrenych dveri na pristrojovce. Ta se ne a ne rozsvitit. Nevim kde je chyba. Docetl jsem se, ze by mohl byt problem v komfortni jednotce, ale nevim kde ji hledat a jak opravit. Poradite nekdo?

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zdarec, nesvítí mi kontrolka a ani vnitří světlo když otevřu dveře u řidiče (u ostatních dveří to funguje jak má). Mikrospínač sem vyměnil ale s tou kabeláží to není jednoduchý. Neporadil by někdo co a jak? Do zámku dveří (na svorku) jdou kabely t. hnědá, s.hnědá, černo-žl., bílo-žl., šedo-černý, žl.-černý, hnědo-žl., šedo-žl., zel.-červený, šedo-červený. bílo-žl a černo-žl mám napojený a centrál (dodělávka) takže to je mimo..neví někdo? Nebo alespoň kam to jde...já myslím že ze zámku to jde do komfortky a ta pak ovládá sv. ve dveřích, pak další z komfortky do vnitřního osv. a do budíků? A nebo kdyby někdo řekl na jaké stránce v dílenské příručce se to dá dohledat...či by měl někdo nějaký plánek...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...