reinxed Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 (upraveno) Ahoj, snad někdo poradí.Při sešlápnutí spojky na podlahu se začne ozývat kovový zvuk (jako by něco volného o něco mlátilo). Když spojku pustím je klid. To dělá jen u studeného motoru.Po zahřátí je klid. Hodně lidí tvrdí , že je to setrvák , ale mě se to nezdá.Žádné příznaky jako vibrace při určitých otáčkách atd. to nemá. Už jsem byl rozhodnut , že setrvák vyměním a tak se ještě raději poptám než budu investovat jestli s tím nemá někdo zkušenosti. Pravda je, že mi to dělá už nějaký čas ale auto jinak šlape super. Dík. Upraveno Duben 30, 2011 uživatelem reinxed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 to je na tom to nejhorší, že ten blbej setrvák se nijak nedá na 100% určit, já taky vyhodil 2500 za ledasjaký ověřování než jsme ho nechal vyměnit, kdybych poslech Humla hned ušetřil bych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Duben 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Jedu v létě Chorvatsko a mám strach.Co by se mohlo stát kdyby to byl setrvák? Co se stane když odejde úplně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Nic,akorát to bude mlátit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mirec2211 Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Zdravím, chcem vediet, v čom moze byť chyba. Idem na jednotke a auto ide v poriadku. Idem na križovatku, stlačím spojkový pedál a autom trocha šklbne. Nie moc, ale len trocha. Kovový zvuk neni počuť a to ani pri neutrály ked stlačim spojku. Čo to moze byť? Ja to odhadujem na chybný silenblok. Aký je Váš názor prípadne aké ine varianty to mozu byť? Ďakujem. Taktiež som si všimol, že pri zatáčaní ide od motora taký divný zvuk, niečo v ňom duní, ako ked mate podtočený motor. moze to spolu suvisiť? Moj dalsi tip je stabilizátor, lebo niekedy ked začnem autom kývať, tak pocut take vrzganie. Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.