Přejít na obsah

SUPERB II Combi

drastys

Doporučené příspěvky

jen dodám, co když baba blbá (nebo někdo jiný) "parkuje" u obchoďáku a opře se o nárazník, dveře apod. co je levnější? stříkat dveře (jiná barva) nebo vyměnit kousek prasárny :palec:

jo, je to na některejch autech divný (OII scout červená) že jo Dakie :palec: ale zároveň praktický

za mě jo, líbí se mi to :smich:

Odkaz ke komentáři

Nevidím velký rozdíl mezi Supem 4x4 a Audi all road a mezi Octavii Scout a Supem s plasty, takže vážně proč ne. Někomu přijdou divné neony, někomu plástve, někomu nevím co a někdo rád plasty. Samozřejmě hodně záleží na barvě, resp. na kontrastu mezi barvou karoserie a plasty, ale jinak se fantazii meze nekladou a nevkusným bych to nenazýval.

Odkaz ke komentáři

možná kdyby si to viděl na vlastní oči možná by si mluvil jinak, tomu supu v bílé ty plasty opravdu slušely a bylo to mnohem šmrncovnější něž obyčejný sup kombi.

Jinak si myslim že je docela nesmysl dělat ze Superbu nějaké überauto, zrovna nedávno sem si řikal že to je auto ke kterému se ten název ani moc nehodí, vždyť není krom té cenovky nijak superb, objevuje se spousta lepších aut v této cenové kategorii

Odkaz ke komentáři
jen dodám, co když baba blbá (nebo někdo jiný) "parkuje" u obchoďáku a opře se o nárazník, dveře apod. co je levnější? stříkat dveře (jiná barva) nebo vyměnit kousek prasárny :D

jo, je to na některejch autech divný (OII scout červená) že jo Dakie :palec: ale zároveň praktický

za mě jo, líbí se mi to :)

červenej scout je hnus největší... k tomu se ty plasty vyloženě nehoděj.. ono obecně červenou nemám rád ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...