romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Zabiak: podle mě to máš divoce upravené...hlavně to zadní světlo je moc protáhlé jakoby k zadnímu blatniku(do strany) ... což je podle mě málo reálny ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 za me tvar dobre ale natahni tu spodni hranu niz, takze dole co se tlousky cerveneho pasku okolo stribrneho okna tyka bude tlustci a to stribrne okno bych videl ze bude vic obdelnik nez ctverec a posune se niz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 na výřezu od olafa je to krásně vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Zabiak: podle mě to máš divoce upravené...hlavně to zadní světlo je moc protáhlé jakoby k zadnímu blatniku(do strany) ... což je podle mě málo reálny ne? já si právě myslím že to bude dost "do strany" ...ondro, fakt myslíš že to bude až dolů na blatník? já bych řek že ne, na jedné fotce víš je vidět jak to prosvítá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 ja to rikam porad poradnej fotak a smer mikulov, co dneska okolo 18 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 U Skodovky se zda, ze se pri krizi zacali drbat na hlave a zacinaj zase delat auta, na ktery se da i koukat bez onoho vyrazu "ty voe, to si snad zase delaj prdel" :) (myslim tim od Yetiho, ten se mi libi, perfektni zaplatu na diru na trhu, ale na muj vkus moc maly) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Přesně mě se taky Yeti líbí ale taky jsem z fotek doufal že to bude větší, novej Sup se mi taky líbí ale vypadá to že kombajn bude klasika od škodovky nudný zadní okno prolis na kufru světlo jenom na bocích nechápu proč je neudělaj i na víko kufru to je takovej problém? :) dostalo by to hned novej nádech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 No úplně Tuareg to není, ale není to taková hrůza jak FII... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 No ta se taky jen tak trumfnout neda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 U Skodovky se zda, ze se pri krizi zacali drbat na hlave a zacinaj zase delat auta, na ktery se da i koukat bez onoho vyrazu "ty voe, to si snad zase delaj prdel" (myslim tim od Yetiho, ten se mi libi, perfektni zaplatu na diru na trhu, ale na muj vkus moc maly) vývoj vozu trvá něco kolem 4 let. Konečný design byl znám ještě dávno před tím než se nějaká krize začala objevovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 to znamena ze dizajn takej felicie alebo octavie 1. generacie bol znamy 4roky pred jej vznikom? :)t.j napriklad octavka vyrabať sa zacala tusim 1996-1997 cize dizajn toho auta bol znamy v 1992-1993?? ja myslim ze ten vyvoj je o nieco kratsi..davam tomu tak rok dva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 No to je taky fakt, ze se na tom maka dlouho dopredu, tak dlouha ta krize nejni no Ale precejen je to nekdy asi i rychlejsi, studie Roomsteru se taky v serii objevila treba docela rychle. Ale 3/4 roku to nebylo, to je fakt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 vývoj a konečný design nespojovat konečný design třeba jetiho byl znám dejme tomu podzim 2008 ;) během vývoje se do posledních chvil dělají drobné korekce téměř u všeho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 je to tak hodina, co mě SuberB II Combi předjížděl z Brna směrem na Mikulov, na F značkách, byl černej, hodně nápadný bylo to maskování zadních dveří, bohužel foto nic, byl hodně rychlej. Co jsem zpozoroval v té rychlosti, tak to bude pořádnej kombík, hodně hodně velkej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Já myslím, že je to účel aby o něm média furt psala. :) Tady další odmaskování. Mě se teda líbí. ;) co jsem viděl já, tak zadní světla nebyly tak kulatý v blatníkách, ale bylo to zkosený jinak, né do kulata, ale jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 tak ty prvni dve nebo tri modre jsou nove fotky ne ? http://news.auto.cz/spy/skoda-superb-combi.html Vcera jsem tusim na auto.cz cetl seznam novinek co budou asi predstaveny ve Frankfurtu a jestli se nepletu pisatel tam uvadel ze by COmbi mel mit kufr v nejvice prostorne variante az 1900 l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 no jo porad nudny auto jako v liftbacku/sedanu nic co by nas prekvapilo, nafoukla octavka zezadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 no jo porad nudny auto jako v liftbacku/sedanu nic co by nas prekvapilo, nafoukla octavka zezadu Ty woe...tak za to bych Vittoria sesadil z trunu a nechal ho dělat podřadnou funkci!!!!!!! :( ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Nastenkare? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 proletáře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Prídu s novou Š Superb Combi aj nejaké novinky pohonných jednotiek alebo kombinácií, napr. nejaký nový motor alebo kombinácia DSG+diesel+haldex ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 (upraveno) Skoda poodhalila Superb combi novinky.cz idnes.cz a do tretice primo stranky Skoda Auto Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem buml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Jojo, u Skodovky fakt asi prestali brat tu syntetiku, konecne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 jj tohle se bude hodně dobře prodávat. Ale jsou to Lamy. To auto už je všude vyfocený jen ty světla byly zamaskované a oni ukážou fotku světel a auto takhle ztmaví. blbové si dělaj prdel snad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 no šak krom těch světel je to obyč sup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 že by naschvál? :P jinak už sem měl tu čest ho vidět - na dálnici za Brnem směr Bratislava :) Koukám co se to na mě lepí za Supa a pak sem si všiml, že to je kombik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 On je to prostě marketing. Nejdříve s tím vyjedou zamaskované => titulky v novinách, na netu, šílenství pak daj nahovno fotku ze který je hovno poznat => titulky v novinách, na netu, šílenství pak daj normální fotky kde je vše vidět => titulky v novinách, na netu, šílenství Pak daj třeba další fotky ale už to všici viděli =>konec šílenství 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 A pak to nikdo nekupuje, jako Yetiho => titulky v novinách, na netu, šílenství :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 pak sem někdo napíše, že se chystá facelift => titulky v novinách, na netu, šílenství 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.