Miles Odesláno Červen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Kua mám,nemám... http://auto.bazos.cz/inzerat/16243351/Octavia-2.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 taky jsem na ně koukal pokud to je alcantara ten střed tak cena super... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 je podle fotek, dávaly se myslím do scauta(aspon jsem je viděl v pár scautech), + jsou vyhřívaný, psal jsem mu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Vypadaji opravdu moc pěkně P.S až na těch devět tisic no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Romane to je dobrá cena, hodně pod průměrem za takový sedačky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 (upraveno) Tak jsou holky doma k tomu byl 4x kožený tapec na kombi(tapecy i loketka prodány ), 1x kožená loketka, tak to asi pošlu do světa... Trošku je naleštíme a půjdem k Jardovi na montáž, ale zjistil jsem jednu závadičku u sedačky řidiče, počkám co Jarda poradí... PS kvalita foto - mobil HTC Upraveno Červenec 14, 2012 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 Paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 jj dikes, včera jsem je 3 hodiny čistil, vzadu se vozili haranti, byla tam směska bonbonů,coly a žvejkaček :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Tak proběhlo čištění II. použil jsem obyč SONAX, pánové opravdu jak tak velkej rozdíl, použití přípravku z obchůdku detailing ? má stím někdo zkušenost ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 a tapecy budeš mít jaký? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 ty už mám kožený z minula namontovaný, tyhle byly k sedačkám tzv. v ceně, bere je ode mne člen klubu "Krocan" .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Nadupany kamarade!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 parááda za ty prachy dobrej kup ;) a ty si měl předtím jaký sedačky? jsou tyhle pohodlnější na posez? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Mel jsem standardní Ambient, zatím mám jen hozený zadky sedáky a nesedal jsem tam, ať na mne na sídlišti nekoukaj jak na vola :lool: jj cena byla pecka, sice dřina je vypulírovat ale gut, už jsem na 99% prodal tapece, takže cenovka fakt dobrá... Nadupany kamarade!! Děkuju, letos dodělám interier a příští rok něco vymyslím s exterierem, ale vše decentně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Tak to bude bomba za kolik si je sehnal taky o nich uvazuji,jaka byla cenovka prosim te kdyztak SZ klidne maj aj vyhrev?? Jinac exterier je nadupany i tak staci to jen snizit pekny kola a hned je to jine,me se treba liby Rs naraznik predni tak jsem si ho dal a pecka Uvidis sam co vsechno se ti bude libit a jeste bych chtel zadni LED svetla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Maj výhřev jen předek, k tomu tapecy kožený na kombi, docela ujdou jen jsou zašpiněný od harantů- hrozně), loketka uplně nová a ještě tunel na loketku ten uplnej shit letěl do pudlice to vše bratru za 9ti. českých, sehnal jsem je na bozoši, jako cena ulet docela, teď ještě jestli budou fungovat výhřevy, to se dozvím v úterý u Jardy na montáži... Exterier bude kola pallas, snížení cca 3cm, vzadu lízátko milotec, předek mračítka, RS nárazník asi ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 JJ tvé plány jsou úplně super děláš s toho krásný auto a věř že to jde i bez RS nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Paradni cena ale ta cena kolem 10 tis se dost casto pohybuje i mene kolem 5tis jsem videl ale bez tapecu a do 10tis se daji sehnat to je dobra cena Tak drzim palce kamarade,verim ze bude vsechno fungovat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Díky pánové za ohlasy, cestou RS se nevydám s 1.6MPi by to asi nebylo ono , jen pár uprav, žádný blbnutí, parkuju na ulici tak nemůžu dráždit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 To ja taky parkuji na ulici ser nato Bohusu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 lenže nie je ulica ako ulica B) sedačky sú peckové,hneď by som ich vymenil za tie,čo sú teraz v našej O II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Tak sedačky jsou už na svém místě, THX Jardovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Tak loketka, i tapecy prodány, blbec jsem vyhodil tunel k loketce, prej je po něm sháňka , sedačky s facelifta budou na prodej v září opět za hubičku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Milane díky za tapece i loketku! jsou v lepším stavu než jsem očekával! no a Michala znám, svět je neskutečně malej - manželka dělá s jeho přítelkyní v práci, na svatbě řídila naší octávku, kterou vezla nevěstu a michalovi dělá manželka daně........ jen sem neznal jeho příjmení........... takže díky za obchod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 To jsem rád, že jsi skopojen , jj večer mi ještě kolega volal, že Tě zná, svět je fakt malej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Průměr mám 7,8/100km po Praze, ale je fakt, že uplné kolony v centru nejezdím, jezdím Praha 10-Praha9 přes Průmyslovou každej den a v pohodě max do 8l dle PC i dle měření spotřeby, mimo město 6,5-8,5 dle nohy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Tak facelift má za sebou dalších 800km, spotřeba Praha -HK-Olomouc-Rychvald 6,7 , jel jsem cca dle předpisů, zapnutá AC, dnes cesta zpět stejná trasa a spotřeba 7,4, opět AC, dálnice 130-160tacho 2x zkoušena maximálka max 198 dle tacho, GPS jsem měl blb v kufru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Pěkná spotřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Tak alcantara vyčištěna pěnou od sonaxu, zatím to vypadá gut, uvidím až to pořádně uschne, zkusil jsem tím i čalounění okolo oken místo bílé už bylo skoro černé a to prokouklo jako svin. Asi budu muset ještě koupit tu brusku na ten "semiš" ať to pořádně prokoukne, jako odměnu jsem našel na lyžinách sedačky žvýkačku s 10eurocentovou mincí, děkuji předchozímu majiteli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 pekne ty!! Pece a ocista musi byt!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.