Miles Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 jj akorát na pikatchu dělat to na parkingu na sídlišti , zejtra proběhne vapka a ruční mytí, když budou síly i leštění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 (upraveno) Tak dnešní výsledek umytí, vapka Průmyslová, ručně šampon sonax, do sucha mikroutěrka sonax, neleštilo se, už svítil moc oskar... PS zjistil jsem že mám lak krupičku, pod utěrkou šly uplně cítit hrbolky, to odstraním jen asi tím clayem co ??? Upraveno Červenec 15, 2012 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Taky mame za sebou dnes sampon...no a uz prsi..:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 (upraveno) Tak jsem dnes objednal na zkoušku ten clay a lubrikant - musím s tím lakem něco udělat, a jedno brousítko na alcantaru, o víkendu bude zábava... Facelift ještě dostane stěrače, už maj nárok na výměnu po 3,5letech a musím jít z dobou tak nový znáčky ze CITIGA http://www.detailingshop.cz/osetreni-kuze/721-colourlock-brusny-polstarek.html http://www.detailingshop.cz/cisteni-laku-a-clay/268-dodo-juice-born-slippy-clay-lube-500ml-hotovy-roztok.html http://www.detailingshop.cz/cisteni-laku-a-clay/683-dodo-juice-basics-of-bling-clay-55g.html Upraveno Červenec 17, 2012 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Znáčky dorazily o víkendu se bude bastlit, čím jste je sundávali(y)? Není ten přední nějak připevněnej, nebo jen přilepenej. THX za rady, nechci to doku.vit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Je to prilepene neboj .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 OK, zdálo se mi jako by přední byl ještě jakoby přiletován ty plastové kolíky k masce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Výkleky-Olomouc-Chrudim-Kolín-Praha, 2lidé, bez clima... Přední new znak namontován, zadní komplikace, je větší musím dat pod to silikon... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Září 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Tak faceliftík už má vyhřejvaný sesle, THX to Jarda Rolbař za zprovoznění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 gratulace, ja si je poridil na jare a tak uz se tesim jak je taky pekne pouziju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Září 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Upřímně to nevím, já jen měnil panel climatiku, vše už jsem měl připravený, zkus kontaktovat elektrikáře fora, cenu Ti rádi sdělí, dle Tvýho auta a výbavy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 OKi,dikas.Jak poznám elektrikáře fora? :) že je zamotaný do drátů :lool: :P >> http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showforum=73 Miles >> to nevíš, že Josef jezdí na kole s 6ti výfukama :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Září 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2012 THX to Jarda za rychlou pomoc při sušení vodního světa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Září 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Tak dnes jsem si udělal rozborku tapeců a na repro nasadil origo nádstavce z SS,přidal druhý sklopný věšáček do kufru. Příští rok musím to tlumení vymyslet jinak, dát pryč asfalt a dát něco jinýho, je to takový humpolácký... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Tak mi dnes nějaká piča, když jsem byl na houby vybral faceliftika, kterej stál u lesíka, dostal se do káry přes zámek řidiče(byl přetočenej, ale klíček tam šel narval a už funguje), naštěstí pičus ukradl jen: žvýkačky,CDčka,držák na navigačku z loketky, koukal i do kufru, ale nic podstatného nevzal, zato mu moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Takemu ruky, nohy polamat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 bud rád že nerozflákal okno nebo neponičil něco jiného... ale i tak nasere hodně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Jj mel jsem stesti v nestesti, radio,pytle,svetla, vse zustalo, debil vzal jen prkotiny, auto jsem hned umyl at tam necitim pach nejakyho krypla:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Facelift s novými znaky, už po očistě od pařátů včerejšího zloděje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Pekna je, veru pekna, tie znaky jej pristanu Inak, ake ziarovky to mas v dennom svieteni? Modre? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 jj modré od PIAA , svítí více do bíla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Nějakej kokot se ode mne odrazil a pokračoval dál, shrnul bych to jako týden PIČA, kua odlepit, narovnat a znova přilepit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Keď sa darí tak sa darí existuje ešte vôbec pražský zraz ako sme niekedy chodili? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 No srazy jsou, chodí zase jiný lidičky, já už nebyl dloooouho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Tak první technickou má faceliftík za sebou, bez ztráty kytičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Kura pane!Faceliftak dostava zabrat ale odolava!Tak snad uz nic dalsiho nebude! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 čus princes, je to držák, jen se furt sere :-), ale STK přežil :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 jeste aby ne!Je to skoda! ;-) tak se drzte!Nekdy jak tu pojedes tak napis!Jinak krasne Vanoce! ;-) mej se fajn! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Tak první technickou má faceliftík za sebou, bez ztráty kytičky Taky tak jsem minulý měsíc prošel STK, bylo to rychlý, technik říkal, že s Octavkama a Superbama nejsou problémy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Kdyz mas vse legalni na aute jsi zapomel dodat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.