romariooo Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Tak kde je ten oslavenec??? Ten co nás denně chrání a pomáhá???? Tak Milánku-bobánku!!! Vše nejlepší k Tvým narozeninám at už konečně vlítnete na miminko a kdybys chtěl poradit jak na to tak dej včas vědět :o Jinak hodně zdraví,hodně šišek a at Tě face nikdy nenechá v průseru (a na ten plyn se vykašli) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Tak kdyz mas naftu, tak jeste abys chtel ... ale ono te to casem postupne donuti, kdyz mas obsah skoro 6litru Odkial si na to prisiel ze mam obsah 6 litrov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Tak kde je ten oslavenec??? Ten co nás denně chrání a pomáhá???? Tak Milánku-bobánku!!! Vše nejlepší k Tvým narozeninám at už konečně vlítnete na miminko a kdybys chtěl poradit jak na to tak dej včas vědět :o Jinak hodně zdraví,hodně šišek a at Tě face nikdy nenechá v průseru (a na ten plyn se vykašli) Jj, už Ti není 20 let, už Ti není ani 25, ale i tak vše nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Odkial si na to prisiel ze mam obsah 6 litrov? Blbe si to pochopil... ne nejsem tak blby, abych si myslel, ze se OII dela s tim obsahem... tim jsem chtel rict, ze lidi si lpg davaji, ptz nekdy nemaji jine vychodisko ..jako treba kdyz chteji hummera, tak pak si ho predelaji na lpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Blbe si to pochopil... ne nejsem tak blby, abych si myslel, ze se OII dela s tim obsahem... tim jsem chtel rict, ze lidi si lpg davaji, ptz nekdy nemaji jine vychodisko ..jako treba kdyz chteji hummera, tak pak si ho predelaji na lpg Aha to je tym prekladom z CZ do SK. Preto som sa pytal aby som si to blbo nevysvetloval,,,v pohode .... No ale naco sa hra na machra a kupi si Hummer a potom sa chyta za hlavu pri spotrebe....ale to je osobna vec kazdeho kto si da plyn alebo nie. Zlate casy ked som kupoval benzin za 4 sk. Keby to bolo teraz tak nezhasnem motor ani cez noc. xixi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Milane,všecko nejjjj k tvým dnešním narozeninám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Děkuji za přání , už jsem fakt starej blb, ale na děti jsem ještě mladej, a jak se dělaj vím, občas trenuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Milane,všecko nejjjj k tvým dnešním narozeninám Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Aha to je tym prekladom z CZ do SK.Preto som sa pytal aby som si to blbo nevysvetloval,,,v pohode .... No ale naco sa hra na machra a kupi si Hummer a potom sa chyta za hlavu pri spotrebe....ale to je osobna vec kazdeho kto si da plyn alebo nie. Zlate casy ked som kupoval benzin za 4 sk. Keby to bolo teraz tak nezhasnem motor ani cez noc. xixi Tak hlavne, ze sme se pochopili... No nejde nekdy o machrovinu.. Je plno lidi, co proste to auto chce a je do nej zamilovany a je zastance vylozene benzinu. Je to treba brat takhle. A kdyz je tu super varianta s LPG, tak vo co go.. LPG neni vec, za kterou by se meli lidet stydet, dnes uz vazne ne.. Vzdyt taky prestavba do takovych motoru neni ani levna. Otce to stalo 46tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 :huh: Vše NEJ k narozkám Milane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Taky se pridavam a preju vsechno nejlepsi k narozeninam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 :huh: :o Vše NEJ k narozkám Milane. Děkuju Rosťo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Taky se pridavam a preju vsechno nejlepsi k narozeninam :o Konečně furt řešíš LPG u mne v tématu, ale popřát to né . Děkuju Michale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Tak hlavne, ze sme se pochopili... No nejde nekdy o machrovinu.. Je plno lidi, co proste to auto chce a je do nej zamilovany a je zastance vylozene benzinu. Je to treba brat takhle. A kdyz je tu super varianta s LPG, tak vo co go.. LPG neni vec, za kterou by se meli lidet stydet, dnes uz vazne ne.. Vzdyt taky prestavba do takovych motoru neni ani levna. Otce to stalo 46tis Ved prave preto ze je to drahe jak svina(prestavba).Ja mam tiez dve lasky(oct+peug) a ten francuz mi pekne zere nervy aj peniaze,ale ked ho milujes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Happy birthday to Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Všechno nejlepší Milane! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Thanks Storm and Viktor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Tak to moje zasraný auto rezonuje vzadu dále, ale jiný zvukem, do toho vržou gumy dveří jako prase, nejraději bych to auto hodil ze skály :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 taky mě ty pazvuky v autě serou, na vrzající gumová těsnění ve dveřích je nejlepší silikonový olej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 gumy dveri chteji namazat, pak vrzat nebudou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Dik chlapi já ho tam dal a na chvíli dobrý, máme dvě firemní octy II tam rozhodně nikdo nic nedává a dveře nevržou vůbec, ale kufr rezonuje taky, zasr. mráz už bych to jinak měl rozdělaný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Tak to moje zasraný auto rezonuje vzadu dále, ale jiný zvukem, do toho vržou gumy dveří jako prase, nejraději bych to auto hodil ze skály ;) Na to žes kupoval uplně nové auto je to docela k vzteku člověče :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Dělá to ten dekl okolo stěrače tak to klepe a pak na levé straně kde spodní pladt pátých dveří navazuje na ten plast co je v něm brzdový světlo tak taky klepe, ale v týhle zasr.zimě se nedá venku dělat, až se oteplí vše sundat a vypodložit vytlumit a co já vím co tam vše narvu. A to okno když je mokrý či zasněžený když ty dveře otevřeš a vše se vylije na sloupky či do kufru je taky bomba za to bych chytil toho debila coto naprojektoval hodil ho do kufru s hadrou a pokaždý by mi to utíral debil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 15,00 hodin: Tak dnes jsem vyndal z rezervy ten polystyrenový výlisek s nářadím a budu testovat cestou z práce. 16,30 hodin: Tak drnčení zezadu na 80% vyřešeno, dělal to ten výlisek, budu muset nějak vyřešit jeho utlumení a těch 20% dávám tomu deklu ještě ho musím více utlumit a bude to OK, ještě ty gumy kolem dveří ty zase namažu a mohlo by to bejt gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Vyhoď celou rezervu a dej velký polystyrén. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Taky jsem o tom uvažoval ještě jsem nikdy nepíchl, ale jak bych ji vyndal už by tam byla díra na druhou stranu nářadí mám ve skříni dnes vyndaný tak na co rezervu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Jezdím tak už přes půl roku, ušetřená kila nejsou až tak zásadní, alespoň já to nepozoruju, vyložil jsem rezervu a začal vozit manželku, ale líbí se mi, že se tam schová 95% věcí jako lano, deka, taška do IKEA, olej na dolití a takové blbosti co jsem dřív vozil normálně v kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Já už taky jednu dobu uvažoval, že vyměním rezervu za sadu na opravu pneu, ale říkám si, že kdybych někdy píchl, tak bych si říkal "zlatá rezerva". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Kdyby kdyby...už se to tu řešilo několikrát, stále bude tábor příznivců a odpůrců, ale záleží jen na tobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Jel jsem kolem benzínky bylo volno tak jsem trošku facelifta vypucoval... , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.