Přejít na obsah

Milesův facelift

Doporučené příspěvky

Tak kde je ten oslavenec??? Ten co nás denně chrání a pomáhá???? :lol:

Tak Milánku-bobánku!!! Vše nejlepší k Tvým narozeninám :smich: at už konečně vlítnete na miminko a kdybys chtěl poradit jak na to tak dej včas vědět :o

Jinak hodně zdraví,hodně šišek a at Tě face nikdy nenechá v průseru (a na ten plyn se vykašli) :blink::huh::huh:

Odkaz ke komentáři
Tak kde je ten oslavenec??? Ten co nás denně chrání a pomáhá???? :smich:

Tak Milánku-bobánku!!! Vše nejlepší k Tvým narozeninám :lol: at už konečně vlítnete na miminko a kdybys chtěl poradit jak na to tak dej včas vědět :o

Jinak hodně zdraví,hodně šišek a at Tě face nikdy nenechá v průseru (a na ten plyn se vykašli) :blink::huh::huh:

Jj, už Ti není 20 let, už Ti není ani 25, ale i tak vše nej :lol:

Odkaz ke komentáři
Blbe si to pochopil... ne nejsem tak blby, abych si myslel, ze se OII dela s tim obsahem... tim jsem chtel rict, ze lidi si lpg davaji, ptz nekdy nemaji jine vychodisko :blink:..jako treba kdyz chteji hummera, tak pak si ho predelaji na lpg :huh:

Aha to je tym prekladom z CZ do SK.

Preto som sa pytal aby som si to blbo nevysvetloval,,,v pohode .... No ale naco sa hra na machra a kupi si Hummer a potom sa chyta za hlavu pri spotrebe....ale to je osobna vec kazdeho kto si da plyn alebo nie. Zlate casy ked som kupoval benzin za 4 sk. Keby to bolo teraz tak nezhasnem motor ani cez noc. xixi

Odkaz ke komentáři
Aha to je tym prekladom z CZ do SK.

Preto som sa pytal aby som si to blbo nevysvetloval,,,v pohode .... No ale naco sa hra na machra a kupi si Hummer a potom sa chyta za hlavu pri spotrebe....ale to je osobna vec kazdeho kto si da plyn alebo nie. Zlate casy ked som kupoval benzin za 4 sk. Keby to bolo teraz tak nezhasnem motor ani cez noc. xixi

Tak hlavne, ze sme se pochopili... No nejde nekdy o machrovinu.. Je plno lidi, co proste to auto chce a je do nej zamilovany a je zastance vylozene benzinu. Je to treba brat takhle. A kdyz je tu super varianta s LPG, tak vo co go.. LPG neni vec, za kterou by se meli lidet stydet, dnes uz vazne ne.. Vzdyt taky prestavba do takovych motoru neni ani levna. Otce to stalo 46tis :blink:

Odkaz ke komentáři
Tak hlavne, ze sme se pochopili... No nejde nekdy o machrovinu.. Je plno lidi, co proste to auto chce a je do nej zamilovany a je zastance vylozene benzinu. Je to treba brat takhle. A kdyz je tu super varianta s LPG, tak vo co go.. LPG neni vec, za kterou by se meli lidet stydet, dnes uz vazne ne.. Vzdyt taky prestavba do takovych motoru neni ani levna. Otce to stalo 46tis :palec:

Ved prave preto ze je to drahe jak svina(prestavba).Ja mam tiez dve lasky(oct+peug) a ten francuz mi pekne zere nervy aj peniaze,ale ked ho milujes...

Odkaz ke komentáři

Dělá to ten dekl okolo stěrače tak to klepe a pak na levé straně kde spodní pladt pátých dveří navazuje na ten plast co je v něm brzdový světlo tak taky klepe, ale v týhle zasr.zimě se nedá venku dělat, až se oteplí vše sundat a vypodložit vytlumit a co já vím co tam vše narvu. A to okno když je mokrý či zasněžený když ty dveře otevřeš a vše se vylije na sloupky či do kufru je taky bomba za to bych chytil toho debila coto naprojektoval hodil ho do kufru s hadrou a pokaždý by mi to utíral debil....

Odkaz ke komentáři

15,00 hodin: Tak dnes jsem vyndal z rezervy ten polystyrenový výlisek s nářadím a budu testovat cestou z práce.

16,30 hodin: Tak drnčení zezadu na 80% vyřešeno, dělal to ten výlisek, budu muset nějak vyřešit jeho utlumení a těch 20% dávám tomu deklu ještě ho musím více utlumit a bude to OK, ještě ty gumy kolem dveří ty zase namažu a mohlo by to bejt gut

Odkaz ke komentáři

Jezdím tak už přes půl roku, ušetřená kila nejsou až tak zásadní, alespoň já to nepozoruju, vyložil jsem rezervu a začal vozit manželku, ale líbí se mi, že se tam schová 95% věcí jako lano, deka, taška do IKEA, olej na dolití a takové blbosti co jsem dřív vozil normálně v kufru.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...