Miles Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Uvidíme jsem brouk pytlík práce všeho druhu, tak snad to bude OK, ted jedu pro ty nosiče na kola tak snad to bude OK... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Facelift s páničkem na návštěvě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 ta až teď jsem si všimnul jakou tam máš pěknou budku pro ptáky ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 dneska jsem viděl dva trucky naložený fejsliftama a jenom 2 auta měly ALU kola a to navíc jenom ty 15"... k nám vozí nějaký sociální verze bo co... :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 ta až teď jsem si všimnul jakou tam máš pěknou budku pro ptáky :) Se moc nesměj...tu jsem tam dával skoro sám a je to hooodně let zpátky...to jsem byl ještě krásnej a pohyblivej... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Krásný pozdrav z pracovní dovolené v ČR. Protože jsem povoláním p......t tak jsem si spletl lepidlo s tlumícím sprayem a oba tapeci jsem vystříkal lepidlem, místo tlumícím sprayem, takže dnes očekávám PPL s dalším lepidlem a abych neplatil poštovný koupil jsem k tomu 14ks tlumících plátů na dveře , LZ rezonujou :-( Skromný Milesův hificar, pokračování příště ... , , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Mílo: děláš si z nás prdelky nebo to mysliš vážně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 podle fotek to vypadá na vážno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 jj kucí vážně, prostě se bavím na dovolené, malej kutil TIM. Drastys co znamenaj ty oči v sloup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 tak ještě, že na to máš čas - o dovolené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 jj dopoledne práce na faceliftu, odpoledne na baráku u našich hostitelů(rodiny) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Mílo: pořád lepší než bys měl rozhozené kodování ne? Stane se i v "lepších rodinách" Mě dnes mění přední náraznik v autor.servisu a jsem zvědavej jak to dopadne... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 No to jo, hele s elektrikou už nechci nikdy nic, hele byl to mazec, Doli byl z toho taky špatnej a já ještě víc.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 No to jo, hele s elektrikou už nechci nikdy nic, hele byl to mazec, Doli byl z toho taky špatnej a já ještě víc.... Já vím...vždyt jsem byl kousek od Vás a taky to bylo telefonu...ale k ničemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 jj proto jedno lepidlo vystříkaný na tapecy místo tlumení jsou jen k :) :D :D :D zasmání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Ahoj pokračování, včera jsem lepil PZ dveře, není to ještě dotáhnutý dokonce, ale potřebuji PORADIT co kolem toho repro natáhnout to i na na ten TUBUS REPRO nebo jen oblepit okolo. JInak dělal jsem to z pásků a postupně je spojuju, neboť jsou ty dveře hodně členité a bojít se položit celej plát. Dejte sem please své názory i negativní(ale těch mín:-)), 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 MILES: jsem si spletl smajliky ... mel tam byt usmev :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Mílo: co bys chtěl natahovat? Nic!!! Vždyt Ti to bude naopak pak při basech vibrovat! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 OKI už jsem to sundal :) , neboť na foru to tam nikdo nemá :-), Drastys OK :) :) Chlapi je to fuška jak cyp, dělám teď druhý zadní dveře dávám si více záležet, bude to ale asi pecka, už nic nerezonuje, ten asfalt utlumí jako sviň :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 To Ti věřím.Rozhodně to bude lepší než originál.Každopádně Tě v tom obdivuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Můžu se zeptat, v čem to bude lepší? Má to odhlučnit venkovní hluk nebo to má nějak pomoct hrát reprákům lépe? Fakt se v tom nevyznám, bude to nějak poznat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Utlumí to rezonace plechu při basech laicky řečeno, třeba na mém faceliftu rezonoval plech na LZ dveřích jako hrom, při hudbě to bylo znát proto jsem vytlumil tapecy a nakonec i ty plechy.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Aha, ok, no já zatím nic nepozoruju, ale možná to bude tím, že až tak nahlas hudbu neposlouchám, ale zkusím se zaposlouchat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 U mne ta začíná když dám hubu na 16 na radiu SWING... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Pekne sa s tým hraješ Milesi.. :) A nad výmenou repro si neuvažoval??? pri tomto vytlmení by to bol ďaľší pokrok... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Fakt nestacim koukat :) Jsi sikula, Milesi! :) Urcite to bude stat za to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Pekne sa s tým hraješ Milesi.. A nad výmenou repro si neuvažoval??? pri tomto vytlmení by to bol ďaľší pokrok... Dikes , uvažoval, ale asi až za rok či dva, tento rok mám prej už utrum :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Dikes , uvažoval, ale asi až za rok či dva, tento rok mám prej už utrum :-)) Ale...ale...počkej za měsic...budeš mluvit jinak. P.S a mimochodem Mílo! Mám pro Tebe výměnu mobilu za N97 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Dnes to jdu namontovat tapecy a jsem zvědav, včera probíhaly hudební zkoušky a nezní to špatně, ale ty repro jsou fakt limitující, uvidíme co přinese čas:-), s telefonem jsem spokojen, jinej nechci :) , ted se na týden odmlčím budu bez NETu:-(((, a bude probíhat druhá fáze úprav faceliftu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.