ViktorMPI Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Tak ať se daří Milane :) . Budeš tam dávat ty RS FL tapecy, který jsi ukazoval na srazu? Pak už vyměnit ty dekory na palubce by nebyl takovej problém a vypadalo by to parádně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Ahojky tak ty dekory jsem tam nechal prozatím, nechtělo se mi stím moc hrát, a prej jsou hezčí a mám shánět i na předek ten broušenej hliník:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Přesně tak, já bych ten broušenej hliník bral hned místo karbonu, je to pecka :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Tak jsem zpět z dovolené nebyla nic moc, jako tyto fotky, ale lepší než nic., 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Milane: zadek auta už mám podobný jako Ty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Čus Romane, jj všiml jsem že se tu chce vyrojit několik faceliftů zadňáků... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Čus Romane, jj všiml jsem že se tu chce vyrojit několik faceliftů zadňáků... Večer dám fotečky a řekneš mi popravdě jak se Ti to zamlouvá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Pravda bude asi krutá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Pravda bude asi krutá... :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Zadní lampy jsou pěkný k tmavým barvám sedí jako hrom ale k vůli takovejm změnám můžu ráno přijít ke káře a nebudu mít zadní lampy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Zadní lampy jsou pěkný k tmavým barvám sedí jako hrom ale k vůli takovejm změnám můžu ráno přijít ke káře a nebudu mít zadní lampy :-) No to si nemyslim jelikož jsem je demontoval a montoval nové cca hodinu jelikož se mi pořád protáčeli šroubky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Bylo to myšleno jako humor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Zapomněl jsem dát moje dovolenkové činění II (výměna textilu za kůži), kochejte se ted:, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Good job , ty eReSácký tam nakonec dávat nebudeš? Na kolik ta sranda (rozuměj kožený tapecy) vyjde? Koupil´s na vrakovišti nebo z inzerce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Zapomněl jsem dát moje dovolenkové činění II (výměna textilu za kůži), kochejte se ted:, Povedlo se! A Ty ses tak bál Milo :) vypadá to mnohem líp.Pomáhal Ti někdo nebo jsi to zvládnul uplně sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Ahoj abych se přiznal, byl jsem línej a vzadu mám ty RSkový, koupil jsem je celý tapecy od NAJMISE tak jsem je tam šoupnul, problém je že maj trošku jinej odstín kůže, v předu do šeda, vzadu víc černé, přítelkyni to nevadí spíše by chtěla ty černější, ale já mám doma ty zadní jen ty šedší, takže kompromis a vcelku je to pro mne fukanec, důležitý je že už je tam kůže, (super na údržbu oproti textilu)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Povedlo se! A Ty ses tak bál Milo :) vypadá to mnohem líp.Pomáhal Ti někdo nebo jsi to zvládnul uplně sám? Přítelkyně musela držet než vždy zaschl ten letovanej kolík, šlo to docela gut, vypadá to fakt the best... Pro Viktora MPI- zadní zapecy jsem koupil od NAJMISE a 4ks kožených výplní na foru od RADYSe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Áha, dík za info, možná se bude hodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Áha, dík za info, možná se bude hodit Na nějakým Pražským srazu předvedu, fakt to vypadá oproti textilu jinak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Určitě, na sraz OC v září jedeš? Mohli bychom udělat cestou nějakej vláček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Určitě, na sraz OC v září jedeš? Mohli bychom udělat cestou nějakej vláček. Ještě nevím, pokud je to o víkendu není problém, ale jak je u mne známo ráno jedu večer odjedu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Pekná práca... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Tak dnes dostal facelift další malé vylepšeníčko, aby se zbytečně netoulal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 ty vole Majsli... na co 930? není to zbytečný luxus??? :o jinak samozřejmě gratz ke koupi! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Asi jo, ale já rád takový ty technický serepetičky :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Trosku priplatit a uz bys mel nejakeho toho cornuteho columbuse ne? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 to sice ano, ale tohle mu neukradnou ... :o hihi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 17, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 haha, vtipalku...vsechno jde ukrast :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 No abych se přiznal taky se mí líbí Columbusové, Amundsenové, ale: ve smlouvě ČP mám SWINGA a nechtělo se mi tam lítat a měnit smlouvu a v Práglu mít vestavěnou navigaci v autě je zaděláno na pruser hned, pachatel totiž nikdy nespí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.