Hydraulik Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 je schopen mi někdo objasnit, proč octávka s hlavovými airbagy má kryt A, B a C sloupku potažený látkou, narozdíl od vozu bez airbagů kde jsou jen plastové? Krom toho že je tam plastová krytka s nápisem airbag Potřeboval bych vyměnit levý kryt B sloupku, a rozdíl 300Kč (plast) a 900Kč (látka) je docela dost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 nejspíš proto, že látka líp vypadá a hlavové bagy jsou ve verzích vyšších výbav.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Není to proto, že látka je pro funkci bagů lepší? Tvrdý plast na sloupcích by se asi rozevíral těžko, ne? Třeba volant a palubovka jsou z daleko měkčího plastu něž sloupky a prahy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Není, Škodovka šetří a už dává plasty i k hlavovým airbagům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 a pak jak ty ceny "zázračně" klesají... doufám že tohle nedělá jen škodovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DUsoft Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Taky jsem nad funkcí látky na sloupcích přemýšlel, když jsem jeden upatlal ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 v klidu můžeš dát B slopupek plasotvý, dává se teď od MR10 i s hlavovými bagy, jediný polepený sloupek, který zůstává je Ačkový, kvůli perforaci na rozlomení při aktivaci bagu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Taky jsem nad funkcí látky na sloupcích přemýšlel, když jsem jeden upatlal ... přesně o to mi šlo ... 2x to vemu do ruky a je to špinavé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Zní to značně úchylně a chvíli jsem nechápal, než mi docvaklo, že máte bílé/šedé sloupky, ne černé z RS, které jsou v tomhle bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 a jo, to mě nenapadlo že jsem napsal takovou blbost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Chcel by som sa opytat potrebujem natiahnut kabel k mikrofonu a musim dat dole kryt A stlpika pri spolujazdcovi. Mam tam hlavovy Airbag , aky je bezpecny a spravny postup? Treba odpojit akumulator? Vypacit krytku s napisom Airbag , dole skrutku a tahat kryt smerom hore? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 vyloupnout krytku, vyšroubovat šroubkem, a kryt vypáčit směrem doprostřed interieru... nikdy jsem akumulator neodpojoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Říjen 16, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Smerom od dveri doprostred? Obidvoma rukami? Radsej sa pytam , aby som nieco nepokazil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 Jo, od dveří doprostřed... A obouma rukama? Já nevím, jakou máš sílu, jestli potřebuješ jednu či dvě :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Uz som to absolvoval , nic nevybuchlo :D myslel som ako sa mam do toho opriet , ale islo to lahko. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.