lubinob Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Čierny alebo biely? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Jednoznačně bílý Ale jinak Spaceback je jediný auto, na kterým se mi líbí červená :) Pokud má teda to zadní okno jako je na bílým 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Červenú som ešte naživo nevidel ale z foto vyzerá dobre.. samozrejme ak Spacebacka tak jedine s panorámou.. :) Ale jasné že ešte kupovať nebudem.. ten 77kW motor ma v tom celkom prekvapil, bolo to dosť svižné, samozrejme na okreske som to až moc nepreháňal, ale trojka sa nechala točiť až po obmedzovač 6250 ot.. ale tak od 5500 ot už bol cítiť že stráca dych.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 (upraveno) Neviem čo všetko zmenil nový SW ale toto je asi jediná viditeľná zmena ktorú vidím.. a prišiel som o ten do biela ladený nočný vzhľad od ferdu.. to má asi len on nejakú špeci vychytávku.. Upraveno Říjen 26, 2013 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Tak neviem či by to na denné už nebolo moc vysoko.. :D ja som dnes vymenil žiarovky v diaľkových tak som zvedavý na prvú hmlu.. čo si použil? :) niečo špeci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Keďže som pri montáži RS nárazníka prišiel o hmlovky tak diaľkové dostali zase iné žiarovky.. :D som zvedavý ako sa vyfarbia v hmle, teraz v tme svietili tuším aj za roh... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 no pekne daj potom aj nejake fotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Fotí sa to dosť blbo.. ale niečo teda skúsim, prípadne snáď niečo bude na kamere.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 na zraze zostaneš za trest do noci aby sme to videli naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 ale tak Lubo to má zase v kombinácii s xenonmi... ja som dal Osram NB+ ah stretávačky, aj diaľkové a zatiaľ celkom dobré a hmlovečky sú pekné žlté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 mať také pekné žlté hmlovky tak tiež dám NB+ do diaľkových... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Lubo, musíš mať dobrých kamarátov čo ti také dajú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 tak myslím že tie tvoje veci v mojej garáži majú vyššiu hodnotu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Pekne sa odrážajú parkovačky ala amerika.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 lubo pri takto nakódovaných parkovačkách máš klasické vypnuté? cez diagnostiku? alebo ako to je poriešené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 nejsou a nejdou vypnout u predfl :-( tez jsem to resil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Neviem čo všetko zmenil nový SW ale toto je asi jediná viditeľná zmena ktorú vidím.. a prišiel som o ten do biela ladený nočný vzhľad od ferdu.. to má asi len on nejakú špeci vychytávku.. To mas Columba ? Jaky soft tam ted mas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 čiže ti stále vidno biele svetlo z klasickych park.. alebo potom tam dať oranžové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Lukáši všetko ide.. :D momentálne tam už mám oranžové aj W5W.. ale keď boli ešte biele tak som ich stlmil na 20% a to už skoro neboli vidieť.. ;) tie oranžové W5W mám teraz na 80% a smerovky sú na 30%.. maros mám tam sw 5238 a mapy 8008, 8009.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 a jak si to tam dostal pls? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) Normálne upgrade z cd / dvd.. ;) Mapy mám od ferdu kúpené pri upgrade čo mi robil on, ale potom mi trochu blbol columbus pri zapínaní lebo asi mám chytený HDD.. tak som ho musel naformátovať a dať znovu sw, s týmto mi pomohol 160R.. niekde som to tam už písal.. ;) ale HDD asi aj tak budem musieť vymeniť.. :( Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 momentálne tam už mám oranžové aj W5W.. ale keď boli ešte biele tak som ich stlmil na 20% a to už skoro neboli vidieť.. ;) tie oranžové W5W mám teraz na 80% a smerovky sú na 30%.. minule som to riesil s matulko183 :) tiez som mu vravel nech objedna do parkovaciek oranzove W5W a bude to pekne oranzove ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 a mužeš mě hodit lubi do sz odkaz? dákujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 a mužeš mě hodit lubi do sz odkaz? dákujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) FW_5238_ORIG.iso může to byt ono? a jak to mam vypálit pls? a víš jak odblkovat obraz? :D Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) minule som to riesil s matulko183 :) tiez som mu vravel nech objedna do parkovaciek oranzove W5W a bude to pekne oranzove ;) Na zraze v PN ich už bude mať a ešte mu to upravím... :) FW_5238_ORIG.iso může to byt ono? a jak to mam vypálit pls? a víš jak odblkovat obraz? :D To by mohlo byť ono, ale neručím za to, lebo ževraj niektoré sw na nete boli aj chybné.. ja mám ale predFL takže tam je ten sw ešte nejako upravený.. lepšie je keď to máš z overeného zdroja.. To iso cez ImgBrun vypáliť normálne na cd, vložíš do mechaniky a malo by ho automaticky načítať keď že je to novší sw než máš.. potom len potvrdíš inštaláciu.. ak by ho náhodou nezobralo treba asi na 20 sekúnd stlačiť setup+eject+hlsové ovládanie a potom vložiť cd.. odblok obrazu mi spravil ferda, to nemám.. Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) tak ten imgburn programek pomohl, proto to nešlo ;) mělo by to odblokovat obraz vyzkouším pak ;) odzkoušeno na 3 kolumbech. díky za radu Upraveno Listopad 2, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Tak dúfam že ti bude fungovať v pohode.. je možné ten odblok je už upravený v tom FW.. :) Nie je za čo, je to tu už niekde vo vláknach o Columbusovi popísané.. ;) Ešte dve foto svetiel.. xenony a xenony + diaľkové Narva Contrast+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.