p2p Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Lubine mas to nejak blbe serizene ty xena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 to som stál na tráve tak možno jedno koleso bolo v jame.. :D ja som spokojný ako to svieti.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 tak aby som nebol sebec a malá zmena na taxíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Konečne po pol roku čo bol zabudnutý v garáži.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 musel som prísť na inventúru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 jj odblok už je ve FW, vše funguje na 3 kolumbech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) ještě jednou díky a taxi je pěkny :D Upraveno Listopad 2, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Lukáši všetko ide.. :D momentálne tam už mám oranžové aj W5W.. ale keď boli ešte biele tak som ich stlmil na 20% a to už skoro neboli vidieť.. ;) tie oranžové W5W mám teraz na 80% a smerovky sú na 30%.. maros mám tam sw 5238 a mapy 8008, 8009.. ;) aha,ja mam 5230 a to auticko mam podelne a cele na obrazovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 to máš preto že máš aj predné a zadné PDC.. ja mám len zadné.. ;) to nezáleží na sw.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 mam jen zadni ale mozna to tedy dela Polar ale ty mas predFL parkovak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 aha.. lebo viem že to autíčko sa zobrazuje podľa toho aké PDC máš nakódované, či len zadné alebo predo-zadné.. a polar mám aj ja, ten len na maxíku zobrazuje hodnoty pre predné aj zadné čidlá.. parkováky mám FL, tú prvú verziu čo sa dávala pre MR 2009.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Takze jsem mel pravdu,vypnout nejdou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Lukáši čo nejde vypnúť? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Moc hezké. Na to, jak vypadá většina taxíků, klobouk dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Díík.. ako som už písal je to aj moje súkromné auto a jazdím na ňom len ja tak preto nevyzerá ako väčšina firemných taxíkov.. ;) a keď už som tu na fóre tak to nejde ho nechať v pôvodnom stave, šak to dobre poznáš aj sám.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 ...bohužel ano... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 (upraveno) Myslim ty parkovacky,jdou jen ztlumit nebo ne? ;-) Upraveno Listopad 3, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 (upraveno) v centrálnej eletrike mám možnosť že "vypnúť parkovačky (len pre Ameriku)" ale aj keď som to nakódoval tak si veselo svietili ďalej.. :D a ked nechceš aby svietili vôbec tak ich stlmíš na 1% a máš vybavené.. ale ani pri tých 20% už neboli prakticky vôbec vidieť že svietia.. ;) samozrejme hovorím o predFL svetlách.. ;) Ale u FL by to malo ísť vypnúť lebo FL RS ich má z výroby vypnuté.. ;) ale to tebe moc nepomôže keď máš elektriku predFL.. :D Upraveno Listopad 3, 2013 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 aha.. lebo viem že to autíčko sa zobrazuje podľa toho aké PDC máš nakódované, či len zadné alebo predo-zadné.. a polar mám aj ja, ten len na maxíku zobrazuje hodnoty pre predné aj zadné čidlá.. parkováky mám FL, tú prvú verziu čo sa dávala pre MR 2009.. tak to je ono. Ja mam pred,ty FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 lubo,zkusal jsem ztlumit ty parkovacky u Vasi ale bezvysledne,nevis v cem se to da ztlumit presne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Jasné že viem... :D len teraz keď to poviem tak to už budú všetci upravovať.. to je také malé výrobné tajomstvo.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 never mu, Lubo ich vytiahol a vypol kontrolu parkovačiek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 kurňa musel si to prezradiť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 To jste teda kamaradi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Tak musím si trochu chrániť svoje objavy.. :lool: koľko času ma to stálo než som na to prišiel.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 vybrať žiarovky, to bol teda objav Lubo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 (upraveno) ale prečo mu takto kaziť radosť :D inac lubo pozeram ze tiez zacina sledovat spotrebu Upraveno Listopad 6, 2013 uživatelem tomiq07 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 (upraveno) a tak hodil som tam tri tankovania.. uvidím dokedy to budem stíhať.. :D kedysi som to už skúšal ale vydržalo mi to tak dva mesiace.. :lool: To stlmenie predných parkovačiek je v centrálnej elektrike v byte 11.. ;) Upraveno Listopad 6, 2013 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Ak mas net v mobile (a ten asi mas, lebo vcera si bol aktivny na Viberi :D ), tak to mozes nahadzovat rovno do neho a zosinchronizuje sa to s webom. Na to si cez nocnu najdes cas, ci? Je to par kliknuti v aplikacii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 na to som pozeral že sa to dá aj cez mobil.. no uvidím ako na tom budem s časom.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.