Neználek Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Tak to je dobrá cena :P ,to má člověk radost dvakrát,poprve že ta cena je luxusní a podruhé že to parádně slouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Červen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 (upraveno) Tak mám taky minidres. A tady jsou sestry spolu. Upraveno Červen 7, 2010 uživatelem ritchie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Moc pěkné !!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Hmmmm šedivka jak má být :o A ta razdvatroska ...........nemá chybu!! Jsou to ségry k pohledání!!! Ať ti dělaj radost holky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Tak jsem konečně sehnal a nainstaloval pořádný graf.equalizer Kenwood a vyhodil tu karikaturu equalizeru co tam byla. Je to výborná věc k tomu,že používám různé zdroje nosičů hudby protože třeba koncert z DVD je přebasovaný,MP3 má málo basů,rádio vyžaduje také jiné nastavení. Tak si nastavim různé křivky v equalizeru a uložím a pak jednoduše vyberu tu vyhovující. To kdyby se někdo ptal na co to tam mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 ako si zdvojil parkovacky v zadnych svetlach? Mas navrtane svetlo a vlozene dalsie ziarovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 ako si zdvojil parkovacky v zadnych svetlach? Mas navrtane svetlo a vlozene dalsie ziarovky? Do brzdovek jsem dal dvouvlákna a spojil s koncovýma parkovačkama drátkem. Prostě jsem přiletoval vodič na kontakt nosiče žárovek a propojil s dvouvláknovkou přímo na kontakt žárovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 ja som si to trosku upravil, mam prehodene PINy, takze namiesto brzdovych mam hmlovky a opacne... takze brzdy svietia dole a hmlovky su spolu s parkovackami hore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 To logo Sportline na Grafitce je mooooc hezkej napad... mas doplnky RS, ale neni to RS, tak proc na ni lepit znaky RS... Mam ty samy doplnky + RS vyfuk a taky tam nehci lepit RS znaky kdyz to neni origo... Tohle je ale vyborna alternativa... Diky a zdravim, Killer22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 přesně o tom jsem se s nim bavil ) taky si ho pořídím na moji šedivku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 (upraveno) Přešel jsem na nový systém mytí a to- houba,jelenice,vosk želva PRYČ. Vzal jsem to z gruntu-mycí:rukavice z ovčí kůže,šampon Autoglym PH neutrální,čistič laku:clay+Dodo Juice Born Slippy Clay Lubricant+Dodo Juice Lime Prime, vosk:Dodo Juice Purple Haze+spoustu mikrovláknových utěrek,Dodo Juice Red Mist Tropical Protection Detailer a aplikátory na vosk a pneu. Taky jsem sehnal síťky do zadních oken-výborná věc na léto,drží i za jízdy. Upraveno Květen 13, 2012 uživatelem ritchie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Pěkně jsi se do toho pustil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Moc pěkná očistná výbavička, to bude solidní žrout času taková očista ne? Jinak můžeš zevnitř vyfotit ty clonky zadních oken? Jo a popiš prosím Tě co je to zač. Taky už delší dobu sháním něco podobného a nic se mi zatím nelíbilo (nepasovalo). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 (upraveno) První mytí s čičtěním laku,leštěním mikroškrábanců, voskováním a čištěním disků a pneu trvalo asi 8 hodin s přestávkami. Ale teď to stačí jen umýt neutrálním šamponem ,utřít a lehce přelíznout detailerem a je to za hoďku a lesk jako blesk na půl roku zaručen tímto způsobem mytí. Clony do oken má Milotec sice kvalitní,ale ta cena vražedná.Tak jsem sehnal tuto náhradu,sice neorigo ale jsou taky přesné do oken,síť kvalitní.Jsou sice na silné magnety ale drží dobře,snadná montáž i demontáž,drží i za jízdy.Jsem spokojen a cena třetinová. Tady je odkaz http://www.x-shades.eu/?lang=cz&znacka=3&model=4&typ=24&facelift=1 Na té stránce si dej videoinformace a uvidíš vzhled na voze,montáž,postup,co to dělá za jízdy atd. Já je koupil na Aukru za 749. Čau. P.S.Zdravím Neználka. Upraveno Květen 14, 2012 uživatelem ritchie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Hm, tak to není zase tak hrozné časově - taky o tom pouvažuju. Já zatím využívám jen kvalitní houbu a jelenici a 2x do roka Turtle wax v barvě auta a celkem jsem spokojený. Jinak díky moc za ten odkaz na clony. To je přesně to, co jsem hledal už dlouho ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Květen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2015 Už několik předešlých let oktávka vyžadovala jen naftu a nějaký ten olej a filtry.A tak když v lednu na technický trochu remcali na volný puk v rameni-ale prošel jsem-bylo rozhodnuto. Bude repase nápravy i s brzdama.Taky se mě vlnily kotouče,sice trošku ale cítit to bylo. Tak jsem to vzal z gruntu-těhlice z 1.8T ,kotouče 288 Ate,velké brzdiče Tlumiče z RS,ložiska FAG Puky plné z TT a včechny čepy a silenbloky Lemforder brzdové hadice,nové náboje kol.... Na závěr geometrie a brzdí to úžasně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Únor 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 (upraveno) Grafitka úspěšně s přehledem zvládla dovolenou 2015 v Bulharsku po vlastní ose přes Rumunské Karpaty. Před dovolenou jsem dal vyměnit rozvody pač měli sice najeto jen 80 tis ale byli tam 9 let. Upraveno Únor 19, 2017 uživatelem ritchie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Únor 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 Další a jediné náklady po rozvodech bylo vyřešit horší teplé starty. Koupil jsem novou baterii s vyšším startovacím proudem což splňuje Exide. Výsledek nula.Vyčištění starteru taky nepomohlo-má svý léta,tak jsem investoval do nového Valeo 11 zubů-2kw. Výsledek je ohromující-starty teplé i studené na drc. Právě jsem zjistil že mam propadlou technickou,tak jdu zjišťovat kde si necham túrovat motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 19, 2017 Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 Je vidět nádherná a velmi důkladná péče ! :palec: Moc chválím jak podvozek, velké brzdy tak i startér ! :palec: Emise zkus pohledat, aby Ti to netůrovali. Taky by mi to bylo líto. Jsem rád, že tam mám známého a ten mi to šetří. Jinak jestli to není tajné, tak za kolik jsi sehnal velké brzdy a co stála jejich repase. Taky o nich uvažuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Únor 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2017 Na inzerci jsem koupil použité velké brzdiče i s těhlicema-bez nich to nejde za 2 tis. Ale dal mě k tomu novou sadu brzd. pístků+gumičky a prachovky do brzdičů. No a bez nových kotoučů 288 a desek to samo nejde. No a další investice je už na každém jedinci. Vše opískovat,natřít,nová ložiska FAG,hadice,tlumiče,čepy,hor.uložení,puky,náboje............ Prostě chtěl jsem mít tu nápravu komplet před Bulharskem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Březen 9, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2019 (upraveno) Jelikož tu mám poslední příspěvek starý 2 roky,tak něco malého dodám. Téměř všichni lidi co jsem znal z fora jedničkových oct.jsou už dávno na dvojkách,trojkách nebo meďácích tak já tu zakys. Grafitka pořád stojí v teplé garáži ,páč mam služ.auto ale v létě vyráží na tůry. No je jak nová,jede jako hovado a já si ji prostě nechám. Poslední dobu jsem na ni ani nešáh,sotva sem tam umyl. Má 19 let původní náplň v klimě a pův.komplet výfuk. V roce 2017 jsem dal přelakovat podřený př.nárazník a preventivně vyměnil chladič.Toť je veškerá má péče,budu se muset trochu polepšit. Upraveno Březen 10, 2019 uživatelem ritchie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 11, 2019 Sdílet Odesláno Březen 11, 2019 Nazdárek chlape, nejsi sám, kdo zůstal u OI :) Zatím jí také stále mám a ještě tak 3 roky mít budu :))) Aneb dokud nás STK nerozdělí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 11, 2019 Sdílet Odesláno Březen 11, 2019 Však já taky držím a dle všeho ještě hodně dlouho budu... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Březen 11, 2019 Sdílet Odesláno Březen 11, 2019 Ahoj, co tak čtu o dvojkových octavkach , tak je lepší zůstat u o1 dokud to jezdí a pak si sehnat jinou :-D chtěl jsem dvojku buď 2.0tdi bkd a nebo 1.8 TSI. No ale včera jsem přečetl asi 90 stránek na fórech a docela si říkám, že to je 80% šance na prázdnou peněženku a prázdný účet ... A jen nervy a starosti. Takže nechat o1 dokud to jede. Nebo dokud nebudeš mít ještě 100tis na opravy :-DSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 11, 2019 Sdílet Odesláno Březen 11, 2019 Spíš rovnou skočit do OIII. Tam jsou 2,0 TDI a 1,6 TDI vychytaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Březen 11, 2019 Sdílet Odesláno Březen 11, 2019 Přesně tak. Dvojková octavkach se těžce nepovedla bohužel... To je asi i důvod proč stojí kolikrát i míň peněz s menším nájezdem a lepším stavu než O1. Sehnat pěknou O1 81kw za slušnou peníze co nemá nalitano přes 300km je skoro zázrak... :-( Sám jednu sháním. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Březen 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2019 Ahoj Dakie,nojo,znám. A co Baurak,Neználek,Hrabě ferneti.....a další stará garda. Kdepak jim je konec? Dudu muset zase zajet na Oct. sraz a pokecat. Když mě se to termínově kreje za srazem trosek a to je jiná prdel,jen s tím dojet na sraz do krkonoš. To je adrenalin. Jinak na Oktě mám 210 tis.a jede pořád jak divá-trysky Sprint. Tak díky za reakce,kluci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 14, 2019 Sdílet Odesláno Březen 14, 2019 Nejsi sám, sice jsem přesedlal taky už na jiný rodinný kočár, tak jedničková Octule je stále domácí mazel a než ji prodat pod cenou, tak si ji nechám pro radost. Pořeším trošku kosmetiku a bude zase kočka , která se 150 poníkama umí poškádlit i podstatně novější auta ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Březen 14, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2019 Jo Martine Supíka máš luxusního. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 14, 2019 Sdílet Odesláno Březen 14, 2019 Díky, supík je ale jako prasátko už dost dlouho. To Octa je napucovaná v garáži a letos poprvé neviděla sůl ![emoji16]Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.