Martin_TDi Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 moc pěkné fotečky !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 naozaj nadherna octa.... a tie kola su super... presne to na co je octa podla mna stvorena... velmi pekne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 moc pěkné fotečky !!! Díky moc budu se to snažit dát víc do kupy naozaj nadherna octa.... a tie kola su super... presne to na co je octa podla mna stvorena... velmi pekne... Příjde mi , že ty kola z toho dělaj takový elegantní auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Nějak nemužu vymyslet tu barvu na ty bubny a brzdiče..Nějaké nápady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 no k ty barvy by pekne sla bila nebo cervena ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Kola pěkný , i když mohli být o pár '' větší ;) Takhle mi to hrozně připomíná kola z verze LaK. Jestli tím odstínem a velikostí ? :P Barvu na brzdiče bych moc extra nevymýšlel - stříbrná barva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 no k ty barvy by pekne sla bila nebo cervena ;) Hodně lidí mě od té červené odradilo.... Na bíla mě taky napadla Kola pěkný , i když mohli být o pár '' větší ;) Takhle mi to hrozně připomíná kola z verze LaK. Jestli tím odstínem a velikostí ? :) Barvu na brzdiče bych moc extra nevymýšlel - stříbrná barva. Kola mohli bejt větší ale to už by byla šíře 8,5 a to jsem se bál.. a taky et bylo jiný. Nemáš třeba fotku černý se stříbrnýma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Červen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Nějaká osvědčená značka rozvodů? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 ja som kupoval rozvody s remenom dayco... neviem od koho boli kladky ale lepsie nic nebolo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 napiš jeldovi - www.cc-autodily.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Dnes přišel bálíček ze Škodovky Snad za 14 dní bude na autě.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Červen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Tak po delší odmlce... Na autě už jsou rozvody a zároveň se musela vyměnit i volnoběžka , která už nepracovala tak správně jak měla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Na cestě je nový dáreček pro Octuli.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Tak dáreček je doma a tedka už jen do dílny a připravit to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Co to je za no-name repro a zesák ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Srpen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Repráky jsou od Kicx...A zesilovac me byl doporucenej v Reviloauto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Jirka ti určitě doporučil dobře. :) To tlumení je Vibraflex25? Budeš ty dveře uzavírat celý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Jirka ti určitě doporučil dobře. :) To tlumení je Vibraflex25? Budeš ty dveře uzavírat celý? jojo tlumení je vibrafles25 použil jsem dva pláty na jedny dveře..Vylepil jsem je uplně všude.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Září 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Něco malo z přestavby...Chybi mi ještě pár věci a už to bude kompletni...Kdyby nahodu někdo veděl jak správně naladit tento zesilovač na těchto reproduktorech byl bych moc vděčný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzos Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Nový dárek v podobě světel...Když už to bylo rozebrane zapojili jsme i druhou zadní mlholku....Takže trochu parády navíc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.