Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

Jsi to mohl při stříkaní vytáhnout z auta, jelikož jsi si nastříkal i kastli :) nechť korozi zažehnáno ;) ;)

venku jsem to měl ale vyndavyt ty dvě malý potvory se mi nechtělo na to už jsem neměl nervy a to jsem měl venku i ten kryt na filtr :(

A to že mám lehce stříklou i kastli tak mi to ani nevadí to půjde sundat a přeleštit tempem tím jde skoro všechno :D

To jo, to si mel, ted to nevypada moc dobre... :)

a mohl jsi pouzit par vrstev prekryvaciho bezbarveho laku... ;)

Tak pár vrstev tam je ale je to matnej tak to tolik není vidět :o

Odkaz ke komentáři

Akorat by to chtelo dat tam pasku a dodelat to presne podle ni, a pak ji sundat a pekne v klidu udelat volnim pohibem ruki ten prehod - proste aby tam nebylo videt ze jsi si pomahal paskou a ten prehod mezi barvamy byl jeste lepsi. A tu barvu z toho gumoveho tesneni odstran - trosku to kazi ten celkovej vyhled - pomuze rozredlovadlo nebo benzin ale jenom lehce.

Odkaz ke komentáři

Jo jo každej jsme z jinýho těsta a taky každýmu se líbí něco jinýho ale nazývat hned něco tuzingem se mi zase nezdá já taky hned neodsuzuju jiná auta pokavad nejsou hodně ošklivý.Každý přece chceme aby bylo jeho auto jedinečný NE??? :pivo: a pokud se zrovna moje kokta nebo někoho jiného nelíbí tak je to jen jeho problém.Stejně si to každej bude dělat po svém k obrazu svýmu a taky k tomu co mu víc vyhovuje.

Odkaz ke komentáři

S tim kufrem sis vyhrál :rolleyes: taky sem chtěl ale u mě každý kilčo znamená minuta navíc do cíle :lol: ty kličky sis dělal sám a máš nějaký fotky?taky bych to chtěl zkusit ale na elektriku sem trochu levej. A ty pedály nejsou špatný aspon máš jiný než ostatní. Kde kdo ted má RSový pedály nebo náraznik atd. A co ty opěrky vepředu neštve tě to občas?já si ji dal dopředu na jednu cestu a radši sem se pak ani neopíral :P

Odkaz ke komentáři

dík s tím kufrem jsem rád že se líbí :) aspoň jsem sem mohl dát nějakej návod jak si ji vyrobit po domácku ;) :palec:

Jinak ty kličky jsem si delal sám za pomoci táty ten mi je pomohl zapojit na proud :smich: a dělal jsem to podle ZABIAKovejch stránek

http://skodaoctavia.cz/clanek/osvetleni-kl...i-dveri-octavia

až na to že v zádu nemám el.stahování oken tak jsem musel sundat B sloupek a natáhnout 2linku a pak to zapojit na světla ;) :smich:

S těma padálama máš pravdu chci se trochu lišit a nemít ten stereotip RS LOOK(i když nevypadá špatně)ale mě se moc nelíbí :pivo:

A ty opěrky jsou v pohodě mám je naštelovaný tak že mi ani nepřekážej a ta u řidiče má úplně jinej tvar než ostatní takže se můžu i dobře opřít :huh::smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...