Sentinel Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Jo přední určitě ten jde do všeho první(po čumáku :) ) ale zadnim když se opřeš u parkování nebo tak někdy se stane i sebelepšímu řidiči No určitě to stálo moc a hlavně dost práce, ale zrovna takhle bych si to asi neudělal kdybych měl ty peníze přijde mi to už moc křiklavý. Ale asi to pojede sakra dobře :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 No ten zadný nárazník by ešte ušiel, ale ten predný ! Mne sa najviac páčila úprava. Samozrejme viem že to stálo strašné peniaze a odhliadnuc od všetkého ostatného bola to pekná práca!!! fakt pěkny to se mi taky libi :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Jen bych si odpustil s airbrušem toho ´´půl dolara´´ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 (upraveno) Zdar pane. Musím tenhle týden vyměřit a objednat desky na dvojitou podlahu tak jsme si u tebe chtěl vzít inspiraci,ale přijde mě že máš tu dvojitou hrozně vysokou. Mohl by jsi mě pls dát foto se sklopenejma sedačkama jak je tam velkej schod? Ta střední deska je po celým kufru nebo jen mezi těma bočnicema? Díky za odpovědi. edit: Tak jsem jestě jednou koukal a přijde mě že ta spodní deska neni přez celej kufr (až pod plast u zámku), ale už jsme si všiml, že je "jen" mezi bočnicema.Jak máš ten zub tak ten máš zastrčenej pod tou "příčkou" co je za zadníma sedačkama? Upraveno Listopad 30, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 (upraveno) jo ta deska dole není přes celej kufr ale tak do 3/4 a ještě k tomu říznutá na půl abych měl lepší přístup k rezervě , jinak mezi ten schod mco neřeším páč sedačky moc nezklápím ale jestli chceš tak ti sem dám nějakou tu fotečku ať máš představu jak je to vysoko a ten schod je vysokej 8cm což si myslím že není tak moc. Jinak mezi těma podlahama je 10cm využitelnýho prostoru ale to jde vždycky snížit, ale mě to teď takhle vyhovuje ;) Upraveno Prosinec 1, 2009 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Sterny: Ten schod chápu. Já potřebuju hlavně aby se mě tam vlezli zesíky a další spousta elektroniky(nic jinýho). Každopádně alespoň nějakej kus tvého návodu použiji, zbytek doupravím dle svých potřeb. Takže díky moc. Samozřejmě zachování přístupu k rezervě se musí vyřešit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 jasný v pohodě nahoď pak fotky jak to dopadne. Jinak ti přeji hodně štestí ať ti to s tím vyjde a ať seš s tím spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Sterny: Diky za prani stesti.Asi ho trochu bude potreba ;-) Fota pak urcite budou u me ve vlakne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Koukám že máme hodně podobný auta a hlavně přední část interieru téměř totožnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 to jo až na pár detailů jsou téměř totožný :) :) Jako by to byly klony s menšími rozdíly :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Ta záslepka vedle výhřevu, nechápu proč má jinou barvu, ja tam mam dvě záslepky a každá je jiná :-D nechápu proč to tak delaj.. ;-) jinak pěkný autí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 (upraveno) Ta záslepka vedle výhřevu, nechápu proč má jinou barvu, ja tam mam dvě záslepky a každá je jiná :-D nechápu proč to tak delaj.. ;-) jinak pěkný autí.. to mluvíš o fotkách z této stránky, jestli jo tak to není introš mýho auta ale sonyk02 Ale jinak Díky Upraveno Leden 21, 2010 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 to mluvíš o fotkách z této stránky, jestli jo tak to není introš mýho auta ;) ;) ale sonyk02 Ale jinak Díky To je jasný že tohle není tvoje,takhle čistý to ty nemáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 To je jasný že tohle není tvoje,takhle čistý to ty nemáš ;) ;) no vždyť ty taky ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 no vždyť ty taky ne :smich: kámo včea umyto,vyluxováno a vyvoněno........a mám nové rohožky hééééééč ;) ;) no ale dnes už zase fuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 tak jsem se po deší době zase odhodlal něco na autě udělat a to je oprava stávající dvojté podlahy,protože pře zimu jsem pomáhál dvoum týpkům co uvízly ve sněhu a zlomili mi prkna který jsem tam měl tak jsem si to trochu vylepšil a teď tam mám o trošku víc místa než bylo před tím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 tak jsem se po deší době zase odhodlal něco na autě udělat a to je oprava stávající dvojté podlahy,protože pře zimu jsem pomáhál dvoum týpkům co uvízly ve sněhu a zlomili mi prkna který jsem tam měl tak jsem si to trochu vylepšil a teď tam mám o trošku víc místa než bylo před tím ;) ;) Tak nahoď foto,kámo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 neboj nahodim jen až trochu umyju auto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 tak tady jsem se konečně dokopal k tomu abych vyfotil nějaký aktuální foto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 (upraveno) Pěkně si vyřešil zvuk v kufru :lool: jen by si ten basák zasloužil lepší zesilovač než ten noname nějakej. A k těm klikám, mi přijde že je to zbytečně moc agresivní to světlo, hlavně jak se to odráží na tom A sloupku u řidiče, si asi použil nějaké čiré vysokosvítivé diody, nejlepší jsou podle toho co kdo zkušel a psal v tématech o podsvětlení, 5mm difuzní (modrá dioda - plast) svítí tak akorát decentně, kličky podsvětlí a nijak neruší okolí, sám sem je také dal a paráda, ale třeba ti to vyhovuje když to hodně svítí. Upraveno Červen 3, 2010 uživatelem sonyk02 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Pěkně si vyřešil zvuk v kufru :lool: jen by si ten basák zasloužil lepší zesilovač než ten noname nějakej. A k těm klikám, mi přijde že je to zbytečně moc agresivní to světlo, hlavně jak se to odráží na tom A sloupku u řidiče, si asi použil nějaké čiré vysokosvítivé diody, nejlepší jsou podle toho co kdo zkušel a psal v tématech o podsvětlení, 5mm difuzní (modrá dioda - plast) svítí tak akorát decentně, kličky podsvětlí a nijak neruší okolí, sám sem je také dal a paráda, ale třeba ti to vyhovuje když to hodně svítí. děkuju jsem taky rád že mi to takhle vyšlo ale uvažoval jsem že ten basák vyndám úplně z tý bedny a udělám to jinak ale pak jsem se na to vyprd protože na to bych už neměl nervy to rozebírat letovat atd...... jo zesík by to chtělo lepší ale tenhle taky není zas tak špatnej :lool: A u těch klik jsem sháněl ale buď ty diody prostě neměli(byly objednány) a taky jsem se koukal na cenu a když jsem viděl tyhle tak jsem to už dál neřešil a navíc jsou navrtaný dost u kliky takže to ani moc neoslňuje ;) Ale jinak dík že se Líbí :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 tady dám pár nových fotek co jse pořídil novým foťákem :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 ahojec Ládíku :D konečně nějaký foto tý tvojí modrý krásky,naposled sem ji viděla v Praze na srazu :D kráska. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 jj trochu jsem s ní zaostal a teprve po měsíci jsem ji i vypulíroval i zevnitř :D už si to taky holka zasloužila :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 jo zesík by to chtělo lepší ale tenhle taky není zas tak špatnej :) chlape co máš za napájecí kabely?Na té foto nic není vidět,ale pokud máš nějaké slušnější "hady" tak až pojedu přez PHU tak vezmu svýho slabouška a můžeme ozkoušet co by udělal silnější zesík, kterej aj tak bude slabej na tvuj woofer. :D :P :D Jen to prosím vůbec neber jako výsměch či nějakou hanu,ale jsem si 100% jistej že by jsi hnedka věděl na co šetřit... :D :( Jinak mě se tam ta bedna líbí tak jak je. Nevypadá to špatně, je to decentní a přitom pěkný. A proč by nemohlo bejt vidět že tam je bedna daná "navíc". Dyk na tom není nic špatnýho. Nemusí to pokaždé vypadat jak když to tam patří :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 hele upřímně já ani pořádně nevím :D co tam je ale mě to takhle zatím stačí ale za zkoušku nic nedám a jako výsměch to rozhodně neberu beru to jako rady a beru si z toho jen to co chci(takže to neberte jako urážku když řeknu že se mi něco nelíbí). Jinak dík že se ti líbí ten kufr :D :P A koukal jsem na tu tvou a je to pěknej mazel :D a propo? UŽ MÁŠ HOTOVEJ TEN KUFR?????? že jsem tam nikde nenašel foto??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Sterny, je to krasna moda brava, modra je njlepsi!!!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Chlape kufr stále není... Dřevo na bednu je už připravený v Kardašce jen pro něj dojet a pak to celý dát do kupy... Nějak není čas a chuť... Štve mě to počasí. V pátek by mě měl kámoš dovézt středy abych měl kompletní kompo tak začnu zase makat... Připravit domky na sloupky, a sjedu pro to dřevo a budu řezat, lepit, brousit, skládat a snad se povede... Taky už se nemůžu dočkat... :D Jinak ta zkouška by neměl bejt problém když budeš mít zájem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 jasný nějak se na tý zkoušce domluvíme :D a hlavně ať se ti ten kufřík povede :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.