Sterny Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 taky dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 ty letos nefrčíš na Rozkoš Láďo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Žani ani nevím ale nejspíš jo vezmu si v práci volno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Žani ani nevím ale nejspíš jo :) vezmu si v práci volno :) Šterny má už zajištěné hlídání víš Žany. Budou mu hlídat sporáky a vařečky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 tak toe super kluci..a kdyby vám zbylo jedno volný místo v autě,že byste mě naložili v Práglu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 já ho budu mít teda určitě tak se můžem nějak domluvit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 já ho budu mít teda určitě tak se můžem nějak domluvit :) a jedete už v pátek?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 já teda jo ale nevím jak Mišák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 já teda jo ale nevím jak Mišák taky chci jet už v pátek..tak jestli tě to nebude obtěžovat moje společnost..že bys mě tedy nabral?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 a proč bys si mě měla vadit???? samozřejmě že tě vezmu sebou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 a proč bys si mě měla vadit???? samozřejmě že tě vezmu sebou :) tak to si moc hodnej :) tak se pak domluvíme na místě a času jo? :) ať ti to tu už nezasírám skrz sraz :D díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Já jedu už v pátek okolo 15h tak se můžeme sejít někde a jet pospolu.Pokud tě Láďa vezme,tak si Žany sedni dozádu,von je děsnej průša!!!!! :) Jinak u nás je taky 1 místo volné!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 jo nějak se domluvíme Žani ;) Mišáku ty teda máš o mě mínění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 :) Míšo ale ty budeš mít v autě už 2 ženský tak to ti bohatě stačí ;) já se svezu s Láďou ;) a kde budu sedět,nevim jestli veze ještě někoho..ale díky za upozornění :D ;) kam mě posadí tam si sednu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 no tohle???????? ;) :D :D takhle tady o mě mluvit ;) ;) že se nestidíte :) A Žani pokud vím tak zatím jedu sám jako loni :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 no tohle???????? :) takhle tady o mě mluvit :smich: že se nestidíte A Žani pokud vím tak zatím jedu sám jako loni :lool: Ládíku já nic,to on ,Michal já se tě nebojíím co si tě pamatuju z Prahy,takovej neškodnej ..tak snad to bude oukej :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Ládíku já nic,to on ,Michal já se tě nebojíím co si tě pamatuju z Prahy,takovej neškodnej ..tak snad to bude oukej ................................boj se třes se ....prej neškodnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 No teda Strécu co si o mě myslýš vždyť já jsem slušnák na povrch ale mizera od kosti :) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 už se bojííííím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 ale jdi ty já slibuju že budu hodnej :) Jinak mám připravenou novinku na rozkoš mě to napadlo před chvilkou ale nejdřív se musím vyzkoušet jak to bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 To já jsem ten slušnej a životem nezkaženej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 ale jdi ty já slibuju že budu hodnej :) Jinak mám připravenou novinku na rozkoš mě to napadlo před chvilkou ale nejdřív se musím vyzkoušet jak to bude vypadat tak se pochlub stééécu třeba přes SZ jsem děsně zvědavej. já budu zítra drbat z šedivky zadní nápis octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 ne ne nepovim to bude překvápko i pro tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 ale jdi ty já slibuju že budu hodnej :lol však já vím..ale napiš mi radši tvojí SPZ-ku kdyby náhodou .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 bastarde ať se smažíš ve friťáku a ať si přibouchneš nohu do dveří :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 vždyť máme na sebe číslo tak proč ty chtít mou SPZ nebo si mě chceš po praze hledat?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 bastarde ať se smažíš ve friťáku a ať si přibouchneš nohu do dveří :) jo přece ti neplácnu každou blbost co mě napadne.... co kdyby to vypadalo hnusně na autě tak mi to řeknou všichni takhle to budu vědět jen já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 však já vím..ale napiš mi radši tvojí SPZ-ku kdyby náhodou .. :) Já ti ji písnu nandavá si tam každý večer ,,LADA-KLADA" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 lepší by bylo LADA-SKLÁDÁ nemyslýš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 lepší by bylo LADA-SKLÁDÁ nemyslýš woe bez KLÁDY toho moc nesložíš :) max.papírového čerta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.