Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

no z toho co jsem hledal se mi líbily jen tyhle 3 kousky a musím říct že ta lišta se mi líbila ze všeho nejvíc ale taky mi přišlo že by to na tý zádi zaniklo tak bych to podpořil tím "prodloužením" střechy a to že bych nějak zkazil štíhlou linii okty tak na to jsem ani nemyslel :palec: :lool:

Odkaz ke komentáři
Mysliim si ze kazdy kridlo co je na strese u Liftu je strasny... Chapal bych kombika nebo hatch (A3, leon, golf) - ale liftbacka ne..

ma hodne hezky zesikmenou strechu - skoro jak coupe, byla by skoda tam neco lepit a rusit linie octavie..

dyť mu říkám že kombík je hezčí :palec: Láďo radši bych tam viděl to nízký z RS ale to jsem ti říkal.Z těch obrázků ani jedno ale můj názor a tvoje auto.....

Odkaz ke komentáři
dyť mu říkám že kombík je hezčí :) Láďo radši bych tam viděl to nízký z RS ale to jsem ti říkal.Z těch obrázků ani jedno ale můj názor a tvoje auto.....

Míšo nic ve zlým ale mě se ten vzhled RS moc nelíbí páč tak to dělá většina lidí tady a já chci mít trochu odlišnou koktu ;)

To 3 křídlo mám já :D a musim říct že na fotce mi přišlo obyč, ale pak na autě to oživilo.

jo i já to křídlo viděl na živo a vypadá tam velmi decentně :palec: ale myslel jsem si že skusím zkombinovat to lízátko se stříškou :)

Odkaz ke komentáři

Já vzal to 3 protože za 1 nechtěl jsem RSový to má fakt už skoro každej za 2 WRC mi přijde moc velký i když je fakt že sem ho viděl na dost aut a líbilo se mi a za 3 chtěl jsem se zase lišit od ostatních :) tohle mi přijde jako kompromis mezi tim RSovim a WRCkovim.... to 1 lízátko jsem viděl taky párkrát a taky se mi líbilo :) viděl jsem i kombinaci křídla nahoře a dole ale u výběru bych fakt dlouho kombinoval páč to co jsem viděl to se mi fakt nelíbilo.nevim teda kolik jich dělaj nahuru na sklo

PS: jinak asi si ho viděl v mojim tématu vid? jestli chceš můžu nafotit dětaily kdyby ti to pomohlo s rozmýšlením...když bylo na cestě tak jsem začal váhat jestli jsem udělal dobře s koupí, ale jak se nalakovalo a dalo na auto :) tak už bych jiný nedal :) a budeš vrtat nebo lepit? já neměl to srdce vrtat tak jsem ho přilepil a musim říct že i když se o něj opřeš tak se prostě nehne....když jsem ho tam dával tak jsem si nehlídal jednu stranu při pokládání a dal jsem ho o 1cm vedle tak sem to chtěl srovnat a málem se mi to nepovedlo...opřel jsem se celou svoji váhou (asi 100kg :D buřt ale nejsem :) ) a pomalinku se posunovalo :D a po dálnici jezdim mezi 120-180...občas i 207(zatim moje max :D) a drží a ani neni znát že by se hnulo nebo prasklo bo tak něco podobně

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři

dík kdybys mi to nafotil tak by to bylo bezva :) a s tím RS křídlem máš pravdu to má téměř každý :) jinak to křídlo budu taky lepit(teda spíš táta) si to vezme do servisu a tam mi to nalepěj a rovnou se k tomu dají spoilery,prahy a taky světla takže kokta projde kompletní přeměnou protože můj názor je že lepší je to udělat naráz než postupně :) už se na tu celou přeměnu těšim :)

Odkaz ke komentáři

Nafotim jak bude čas....já věci od milotecu vůbec nemusim mám od nich jenom ty kroužky na budiky protože je snad nikdo jinej ani nedělá jinak ty jejich kachličky pod kliky :) humusárna největší :) ten první náraznik jsem po něm jeden čas taky koukal ale dal jsem přednost nejdřív palubáku maxiku a pak jsem vzal jen decentní :) mám sice 17 kola ale podruhý nevim jestli bych do nich šel...od tý doby co je mám (tak od března) se mi rozvrzaly všechny plasty vevnitř a i něco na přední nápravě nehledě na silentbloky takže s kolama fakt radši i podvozek :) jak se tam vůbec přidělávaj ty prahy?na to sem nikdy nepřišel (já vim sem trouba :) )

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři
Nafotim jak bude čas....já věci od milotecu vůbec nemusim mám od nich jenom ty kroužky na budiky protože je snad nikdo jinej ani nedělá jinak ty jejich kachličky pod kliky :)

pokud vím tak se ty prahy lepí jinak tady je návod přímo od milotecu :(

http://www.milotec.net/db/files/g398_495_ma.pdf

a s kolama a i celkově se vzhledem si nechám poradit od Lexani Racing dělaj nádherný tuningový úpravy a ségry přítel tam má kámoše tak to asi pořeším přes ně páč říká že ten týpek má i dobrou představivost a poradí jaký kola tam budou sedět líp :pivo::lol:

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři
Prvne sis mel hlavne koupit poradny kola a podvozek! Pak teprve lepit nejaky spoilery.. Jak malej kluk, hihi :P

tak ty kola sou samozřejmostí že půjdou jako první :smich: ;) už je mám i vybraný,ale pak bych tam dal tyhle spoilery :lool:

a každej nějak začínal NE???

mě osobně se na octavce nic podobného nelibi ;) mě se nejvice libi vzhled Rs ;) laminat u mě nemá šanci :lol:

no mě zase osobně přijde RS vzhled už stereotipní i když ke koktě patří víc než cokoliv jinýho ale já se chci trochu odlišit od ostatních aut co jsou tady na fóru k vidění,PÁČ MAJÍ 98% RS LOOK a to mi přijde že pak máme všichni totéž :lol: až na jinou výbavu a barvu ;) a LAMINÁT nebo PLAST tak to je mi upřímně u pr...... hlavní je aby to ladilo a chctěl jsem taky znát názor ostatních :) ;)

Odkaz ke komentáři

já myslím že laminát nebo plast je docela rozdíl :-) ale to poznáš až trefíš prvního zajíce :-) plastovej nárazník to většinou přežije celkem dobře, ale laminát končí :smich: takový věci se na autě fakt vyplatí .. už nikdy bych v životě na auto laminátovej nárazník nechtěl .. už jednou jsem nárazník skládal asi z pěti kusů a fakt už víckrát tohle nechci ..

Odkaz ke komentáři

zajíc, kočka, ono je všude týhle havěti dost :-) nedávno jsem potkal přejetou fretku .. ono i stačí abys jednou zapoměl a najel někde na vyšší obrubník .. já osobně bych ten laminát teda nikdy už nechtěl .. ale zase jak se řiká, každýho věc, já jsem jen řekl názor a zkušenosti :-)

Odkaz ke komentáři
zajíc, kočka, ono je všude týhle havěti dost :-) nedávno jsem potkal přejetou fretku .. ono i stačí abys jednou zapoměl a najel někde na vyšší obrubník .. já osobně bych ten laminát teda nikdy už nechtěl .. ale zase jak se řiká, každýho věc, já jsem jen řekl názor a zkušenosti :-)

jo to máš pravdu že je to každýho věc ;) ale i tak ti děkuji za tvůj názor :smich:

Odkaz ke komentáři

Já taky nikdy nechtěl laminát a bál jsem se toho. Jenže nic kromě origo RS nárazniku nikde nic z jinýho materiálu nebylo. Zkusil jsem a zatim si nestěžuju. Je ale pravda že se mi z něj začla odlupovat barva...bud nekvalitně nastříkaný(já to nedělal)a nebo prostě ten podklad. Už sem s nim i párkrát škrtnul rejha tam je ale to by byla i u originálu. Při nárázu ale končí to je jasná věc. A nikdy nevíš co ti tam vběhne i když si budeš dávat pozor. Ale kvůli tomu bych laminát nezavrhoval. Stejně tak můžu tvrdit že v zimě budu jezdit na letních (což se ze mě pomalu stává sebe/vrah) ale když si dáváš pozor tak to na nich taky jse jezdit už sem to viděl a řidič ci myslel že jsou zimní a prej mu nepřišlo že se to blbě chová ;)

Jojo koukám že se lepěj ;) no uvidim v létě s těma prahama. Jinak křídlo bych neřešil jestli plast nebo lamino....u nárazniku jo ale je to spíš o vkusu.

A to že na cestě , kterou jezdíš nepotkáš zajíce nebo jakýkoliv zvíře bych nespoléhal. Taky sem si řikal že si budu dávat pozor při parkování kdyžmám lamino a pak sem 2x pospíchal na úřad a poštu aby mi nezavřely a křřřřřř :smich: ale neni to vidět je to zespoda :lool: spíš bacha na nákladáky a kamínky ;) půjde zkrs a bude se tmelit :P

Odkaz ke komentáři

jasny ja ti nic nerozmlouvám každý má svůj vkus a každému se libi něco jineho, hovořím z vlastní zkušenosti už jsem trefil octavkou 3 srnky a 2 zajice a kdybych tam měl lamináty tak je po nich :palec: proto nechci žadnej laminat :) užil jsem dost na sve staré 130tce ani nepočítám kolikrat jsem ho opravoval :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...