tommasAHC Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Vypadá to fajně. Že bych měl motivaci pro další rok? Snímač občas běží, pak zase neběží... proto bliká žhavení a přitom jdou brzdovky... mě to dělalo to samé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 uvidíš jak se rozhodneš ale já jsem s tím nad míru spokojenej vidím i v noci :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 a máš tam danej rezistor??? ten tyhle problémy ruší,mě to taky dělalo neplechu ale potom jsem to tam dal a mám klid Já myslel že rezistor se dává jen k žárovkám do blinkrů, aby blikaly pomalu. To se to musí dát ke všem žárovkám??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 jo to jsem si myslel taky ale v tý prodejně mi řekli že ti palubní počítač ohlásí chybnou žárovku,mě ty blinkry furt svítily (u mě to bylo spojeno se zvukem) a že se to dá připojit i k ostatním a tím tento problém zmizí takže to asi bude fungovat na všechny Led žárovky a taky mi říkali že se dají pořídit žárovky rovnou se zabudovaným rezistorem čímž nebudeš muset řešit zapojování rezistoru apod... ale ty žárovky jsou cenově trochu dražší než když jsem si musel ten rezistor dokupovat (a taky prý"rychleji"odcházej) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 A ten rezistor teda připojím jeden na jedno světlo??? A kam, na jakej kablík??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 má se prej připojit paralerně jako další žárovka a né do serie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Tak zadní lampy jsou až na obrysovky s mlhovkama v led žárovkách :P teď už jen chybí přední a boční blinkry a bude to komplet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Tak zadní lampy jsou až na obrysovky s mlhovkama v led žárovkách :P teď už jen chybí přední a boční blinkry a bude to komplet ;) .......viděno na vlastní oka.......vypadá to gůůůůůt.......v sobotu jdu montit!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 by mě zajímalo jak by to vypadalo v těhle světlech :P ale chtělo by to vyzkoušet, nemá náhodou někdo z Vás poblíž Prahy tyhle lampy že bych vyzkoušl jak to vypadá???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 by mě zajímalo jak by to vypadalo v těhle světlech :P ale chtělo by to vyzkoušet, nemá náhodou někdo z Vás poblíž Prahy tyhle lampy že bych vyzkoušl jak to vypadá???? nemá je náhodou sám největší nejmocnější el-presidento????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 já mám ten dojem že je už prodal :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Fakt? :P Ze by je stihl prodat za tyden? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 houmiku já si myslel že už je nabízel dávno :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 No nabizel, ale minuly tyden jsem si s nim neco psal a myslim, ze svetla jeste ma :P Sam jsem o tech originalech premyslel, ale necham si ty normalni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 (upraveno) no uvidíme jak to vůbec dopadne ;) ale vypadalo by to zajímavě mít všude led-ky v těhlech svetlech ale abych to s tím moc nepřehnal :P Upraveno Leden 11, 2011 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Dal bych je všude, budeš platit potom určitě menší zálohy na elektriku... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 to já je chci dát všude ale jediný místo kde nebudou budou normální světla tudíž H4 ty zůstanou obyč "PHILIPS BlueVision" :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 mel je jeden typek na okte na tuningforum.cz, ale nepsal o nich moc hezky. Hlavne teda to, ze nemaji odrazku (cervenou) takze to pry lakalo policajty tam u nej. Ale zkusit to muzes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 ??? jak to myslýš že neměly odrazky???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Tam někde vidíš červený odrazky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 no myslim to tak, ze nejsou kvuli tomu schvaleny pro provoz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 jo tohle tak to vim ale nejvíc jdou po hlavních světlech ve předu tj. jestli maj např žlutý,červený a podobný barvy ve předu jinak je jim to docela jedno, vím to protože jsem se ptal známýho poliše a ten mi řekl tohle ale je to taky kus od kusu(každej policajt je jinej) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 prave, nikdy nevis koho potkas, hlavne kdyz jedes nekam mimo svuj "rajon" :) byl to jen takovy postreh :D Ale ted jsem je nekde videl upravene i s tou odrazkou, proste na spodku svetla byl takovy cerveny prouzek. Ale to uz to cele bile svetlo kazilo no :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Se vys** na odrazky a dej to tam, maximálně to před nima demontuješ... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 teda Petriku tohle bych od tebe nečekal ale mohl bych to pak zkusit oblepit bílou reflexní folií to by pak už nemohly říct ani bu bu bu :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Nóó bílá není červená Láďo,bílé odrazky se dávají na předek vozejku,vzadu musí být červené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 presne tak jsem to myslel, jak tady konstatoval zivocich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Chlapci tak na ty čirý lampy kašlu nechám tam ty co tam jsou dneska jsem byl vyzkoušet jak to vypadá v těch čirejch a musím říct že je to hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 No to ti to trvalo než jsi na to přišel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 tak dneska přibyla reflexní bílo šedá páska na páté dveře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.