Garrett Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Jen to upřesním, ikdyž jsem to psal už nahoře, jsou to potahy na origo OI RS sedačkách, ale látkových, protože jde o Tour Trumf :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Za 9tis seženeš pomalu už origo RS. Ale takovouto kombinaci co jsi nahodil jsme měl také vybranou jen celé v látce místo té polokůže černé a obšití místo bílé modrou a to vycházelo na nějaký 4tis. což sem dlouho zvažoval že teda do toho půjdu, nakonec sem přemýšlel tak rok a půl a potom už jsme dospěl tak daleko že to nemá cenu a počkám si rovnou na celý RS včetně sedaček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Tyvole co je to za DARTH VADER edici sedaček ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 ty sedačky jsou naprostej masakr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Tak minulý týden jsem měl jubileum :DDD a tento týden jsem už dodělal zadní lampy kompletně do ledek :D teď už chybí jen jen přední a boční blinkry a ze světel to bude všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 no jubileum pekny 66666km taky bych chtel takove mit,ale co ten denni dojezd neposkakuji Ti tam nejak ty sestky?? ;) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 njn jsem to zas až tak nevychital chtěl jsem tam mít všude 6 ;) ale nějak jsem na to o cca 10km zmáčknul pozdě problémy na silnicích tak jsem udělal trochu menší fotomontáž :D :) se divím že sis toho všimnul ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 tak auto jsem dnes vykoupal :) konečně si to zasloužila :P také přibyla regionální nálepka Prahy :D už jsem také přezul na letňáky (na ty plechy se už nedalo dívat :D ) a také jsem dnes pomáhal zeťákovy tak mi nabídl že mi dá výfuk co vy na nej??? mám ho dát na oktu nebo ne??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 pěkná leštěnka :) a ten vyfuk bych tam dal, bude vypadat super :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Tyjo to je lesk :) Moc pěkná.. Tyjo už jsi na letních...? Tak já to o víkendu taky přehodím :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Kolage: tos ji měl vidět včera :( nebylo ani pořádně vidět jaká je to barva jestli šedá a nebo modrá metla :) TomasOctavia: jj už jsem přezul na letní a táta mi říkal že jsem blázen že prej má znova padat sníh!!!! Tak jsem mu řekl tady už ne tomu nevěřím :P Ale jinak dík za chválu :D a ten vejfuk prej dobře zní měl ho na bmw e36 cca týden(pak ho sundal a mezi tím mu ho ukradli :( ) a prej ho sousedi za to milovali :D No a tak my ho nabídl ;) tak proč toho nevyužít že :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Kolage: tos ji měl vidět včera :( nebylo ani pořádně vidět jaká je to barva jestli šedá a nebo modrá metla :) TomasOctavia: jj už jsem přezul na letní a táta mi říkal že jsem blázen že prej má znova padat sníh!!!! Tak jsem mu řekl tady už ne tomu nevěřím :P Ale jinak dík za chválu :D a ten vejfuk prej dobře zní měl ho na bmw e36 cca týden(pak ho sundal a mezi tím mu ho ukradli :( ) a prej ho sousedi za to milovali :D No a tak my ho nabídl ;) tak proč toho nevyužít že :D [/qu Tak to snad už nic padat nebude...a pokud, tak to nebude nic velkýho...o víkendu přezuju taky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 čoveče dobrý, ale je to přesamolepkováno :) ten nápis na střeše za mě ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Dakie vždyť jich mám na autě jen (3x šterny(prahy a střecha) 2x www.octaviaclub.cz(prahy) abych udělal reklamu(samozřejmě zadarmo nic za to nechci :))originál logo OC) a potom mám nálepky srazů a ten regionu prahy nic víc. Jen tam budou přibejvat srazový nálepky :P A právě že mě se to na tý střeše líbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Krásně naleštěno, tahle barva je supr, když je nová :) Ten výfuk bych nedával, budeš mít prdel samé saze, ale to je můj názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Marek RS: dík tahle modrá strom metla se mi líbí jsem za ní rád, ikdyž mám osobně raději červenou :D ale tahle k autu sedí parádně :D a s tím výfukem neví váhám,přeci jen jsem měl jinou představu jak mi bude zadek u okty vypadat a tohle by to úplně změnilo ale můžu ho tam zkusit dát a když mi bude až moc kouřit tak ho sundám :D a dám tam jinej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 moc krásná leštěnka Ládíku :D moc se mi líbí..zda li se v ní zase někdy svezu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Žani uvidíme jak na tom okta bude po zásahu vejfukem to možná už taková leštěnka nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 (upraveno) Podle me to tim vyfukem zazdis. :D Ale neber to nejak spatne, kolikrat muze i kritika prispet k lepsimu reseni. Ja bych to udelal krasne decentni, barvicka je pro to jako delana. Hodil bych na to nejaky smrncovni kola, pokud bys chtel, posadil bych to niz nejak lehce, treba jen o 30 mm. Hodil bych do zadu lesteny TDI koncovky, ktery bych u tebe mozna zapustil do narazniku, krasne by to kontrastovalo s tou modrou, a tak bych to nechal. Ale ten vyfuk se mi tam teda moc nehodi. Upraveno Březen 10, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 SOUHLAS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 no já jistou vizi mám jak by auto mělo vypadat ale tenhle vejfuk mám zadarmo tak proč ho tam nedát ;) aspoň budu vědět jestli ho tam nechám,nebo jestli ho mám pak dát pryč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Možná by si měl ušetřit čas vynaložený na experimentování, ten výfuk "zadarmo" prodat nějakým tuzérovi a pokračovat ve svojí vizi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 no nevím nevím přeci jen aby na mě zeťák nekoukal divně :D že mi ho dá a já se ho pak zbavim a dělat si pak dusno v rodině nemá pro mě cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Aj, rodinná záležitost. Tak to je potom jen na tobě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Tak mu ho s díky vrať tyhle roury k nebi otočený nejsou pro tvé auto,dal bych tam ty koncoffffky jak psal Houmík a bude to kočanda. Budeš mít tu prdel vohulenou s tvým stylem jízdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Mišáku od tebe to sedí ten styl jízdy :) A jinak jsem si ten vejfuk dal k autu a nevypadá to zas tak zle, je pravda že jsou ty koncovky dost velký ale znám lidi co maj i větší roury než mám já ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Tak proběhl další ugrade světel :) zítra na pražským srazu vyfotím a nahrávám ;) Nechte se překvapit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 tak tady dávám nějaký nový fotky celý zadek kompletně předělanej do led světel(i 3 brzdový) Jedna fotka je bez blesku dlále taky podsvícení kaslíku pod rádiem,předělavý zapalovač do modrého podsvícení a osvětlení nohou pro spolujedze vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Taky se pridavam jeste mam co dohanet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.