Konny Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 že by na tebe Mišo opět začala přicházet LED horečka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Pěkný , září to jako ďábel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 dala sem ti like už na fb,moc super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Dík jsem rád že se to líbí teď už mě čeká jen přesvětlit climatronic,přístrojovka,osvětlení výhřevu z.okna,ASR,a víčka nádrže + taky stahování oken na předních dveřích a pak už nechám iterier takovej jakej je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 je to hodne hezke ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Vypadá to dobře už jsi našel tu neposlušnou pojistku a hlavně odhalil Proč stávkovala??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Mišáku jo našel a už to beblbne ;) naštěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Bylo to to dost nebezpečný!!! Na to bacha at nemas nekoho v kufru!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 UFO No.2, soupeříš s Patrikem? A vítěz dostane týdenní prominentní místo na Matějské? :) Je to dobrý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 ne já s nikým nesoupeřím ;) jen chci abych byl pořádně vidět :D Patrik ten to cpe i pod auto to já nechci :lool: přeci jen nejsem takovej blázen jako on já už to takhle nechám jen si předělám podsvícení budíků apod.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 tak dneska proběhli další novinky alarm s tajným vypýnačem a málem vyšel i chip ale klukům to něšlo nahrát na řídící jednotku (originální software jim šel nahrát ale poupravenej už NE (což vůbec nechápali a já taky ne :( )) PS: Patriku mám lepší auto než ty :D jsem klukům dal pořádně zabrat a odjel jsem s původním softwarem a jsou už na tebe vybaveni i s nabiječkou na baterii kterou si u nich vycucal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Tak dneska už se povedlo nahrát Chip do řídící jednotky a je to znát na vlastnostech motoru :( , navíc přibila i ochranná folie na kapotu proti kamínkům ;) čož jsem chtěl udělat když jí mám po laku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Chip nechip šedivku stejně nedohoníš. Ne ne Láďo gratuluji k rozšíření stádečka koníků pod kapotou a ještě jednou DĚKUJI za pomoc při skládání sena pro koníky v Hostivaři. Jak jsi viděl čím víc lidí tím lépe. Joooa tu folii ti asi závidím,vlastně i ten chip!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 (upraveno) Mišáku uvidíme jestli tu tvou šedivku dohonim néli předhonim :) přeci jen je to hodně znát (přeci jen teď mám 96Kw a 325 Nm) :( ,navíc dost uvažuju o novým vzduchovým filtru,kterej se dá i prát(ten taky trochu zvýší akceleraci :D ) a pak se domluvíme a dáme si někde závod :D a ta folie je super už se těším až pořádně ztvrdne :D a kdybych ji musel platit tak mě na tu kapotu vyjde cca 1900 je totiž hodně kvalitní a prý vydrží i když se po ní někdo projede šroubovákem což se mi samotnýmu nechtělo věřit ale když jsem se ji pokoušel propíchnout šroubovákem tak mi to dalo dost zabrat než se mi to povedlo :D :D :D :D :D :D :D Upraveno Duben 22, 2011 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 tak dneska jsem si pro oktu dal pár dárků zajel jsem si pro origo RS nárazník a taky budíky RS už se těším až to bude na autě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 a koncovka nic jo :lool: se nestydíš pořešeno a dám vědět pane jak budu mít info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 óoooooooo moc se omlouvám taky samozřejmě pořešena RS koncovka výfuku PŘEDEM DÍK MONTY :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 RS budíky na TDI? Sportovní vzduchovej filtr na TDI? budíky: jinej rozsah otáček, ale budiž.. filtr: ničemu to nepomůže, zbytečně vyhozený prachy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 dakie nn jsou předělaný právě na tdi což je super :lool: vyměním jenom ty štítky :) jinak tady dám náhleda jak to vše vypadá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Kdepak jsi sehnal ten samostatný štítek ?? To mě docela zajímá :lool: Kdyžtak přes SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 LukasV: to ti řeknu naprosto přesně...zmetek mi ho vyfouknul na aukru ;) tak dlouho jsem po něm šilhal až ho bude vozit sterny v autě...holt kdo pozdě chodí, sám sobě sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 jj aukro to je věc njn hold sis vybral smolíka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 ;) Tady uz se tak krade jo? :D Jinak ten stitek je fajn Mam ho tam taky. Jen tedka sem tak 4FUN premyslel, kdybych si tam dal stitek z RSka. :( To bych mel 0-100 za 5sec :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 jajiN: tady se nekrade...jen je to po druhý co mi člen OC vyfoukl věci na aukru holt smolík nemám čas tam viset pořád sterny: neboj já si počkám na folii od tebe a tím ti budíž odpuštěny štítky ála RS a koncovku mám potvrzenou...BUDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Tak to je super že bude koncovka :) se už těším až to všechno budu mít na autě jinak budíky už mám a taky jsem si objednal novej zapalovač do auta ten co jsem tam měl tak mě začal srát a z nudy jsem si přiložil nárazník na auto UŽ ABY TAM BYL KLUK JEDE RSovej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 (upraveno) s tím nárazníkem mě moc nedráždi...začal jsem přemýšlet o tom jak jsem ti ukazoval otázkou je jak by to ve výsledku vypadalo...hele nemáš někde fotku tý folie? napadla mě ještě jedna věc a nedokážu si to představit ptal si se maminy na to logo prořezaný? šikmo? dejme tomu 20-25cm průměr? Upraveno Květen 20, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 máš na mysly tu matnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 jj ten mat...abych měl aspoň představu jak vypadá a jak by to vypadalo tam kam bych to chtěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 tak tady jsou novější fotky + fotka nárazníku škoda že ještě není v barvě dále fotka rs budíku v TDI a pro MONTYHO FOTO MATNÝ ČENÝ FOLIE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.