Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

Tak Ti sem taky něco písnu.

Tvá octa se mi fakt líbí, luxusní barvička, pěkně se sní mazlíš a je vidět že máš dobrou fantazii na pokračování. Ta dvojitá podlaha mě zaujala a hodně o ní přemýšlím, protože mě nabaví to mít takhle boku jak to mám a nebo udělat kapsu do boku:-) Ale to se uvidí. Jo ty kolesa co chceš, to bude hukot. A ta muzika si myslím, že je dostačující, pak akorát dodělat ten zadek. Akorát svině kroupy no... Ale když už jsi objednaný, tak snad to bude ok a nebude to na tom poznat.

Takže za mě :)

Odkaz ke komentáři
hele dík za chválu a o auto se v servisu nebojím u táty dělaj fakt precizně :D :) už se nemůžu dočkat až to bude hotový :)

To Ti věřím, tak víš co, Tobě to udělaj obvzlášť na jedničku ;) Jen takový dotaz - otec to bude dávat taky do servisu ty ďubky a pujde to přes kooperativu no a neví kam to má dát, protože kde byl tam to nedělají, takže kdyby se snima dohodl, tak by mu to třeba taky udělali?

Odkaz ke komentáři
jo myslím že jo v tom by nebyl problém :D ale kolega z práce má kamaráda a jeho kamarád to vytahuje a co mi říkal že ho vyšlo celý auto kolem 10 000 což mi přijde taky dobrý :)

Tak uvidíme, až se vrátí řeknu mu o tom a kdyžtak se dohodneme.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak přátelé a kamárádi dnes mi táta oznámil pěknou věc vzhledem k tomu že mám auto v servisu na opravu po krupobití :) tak mi řekl to že mi nalakujou nově celý auto a to ani nemuselo být kdyby prý ten lak nebyl odfláklej (tak doufám že mi na to táta dohlýdne a udělaj to pořádně :palec: ) až na přední a zadní nárazník, který na ty kroupy prostě nejdou uhrát :( ale to mi zas až tak nevadí vzhledem k tomu že budu dávat jiný :palec:

Takže Budu mít auto úplně jak nový :) teda co se týče vzledu exterieru :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...