kenny Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 máš to pěkný :) co stím budeš dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 půjde to opravit už se čeká jen na servis :) půjde to opravit už se čeká jen na servis :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 ja už sem objednal radši plachtu proti kroupum na autičko snad to pomuže kdybi neco, dojde mi až v štvrtek tak odted sedim pri aute s dažnikem a nespim , držim palce at už to maš opraveny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 jj dík možná půjde už tento týden pokadav k tátovi do servisu nedorazí 1 auto.Tak bych to mohl mít do srazu hotový ale nevím jak to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Tak Ti sem taky něco písnu. Tvá octa se mi fakt líbí, luxusní barvička, pěkně se sní mazlíš a je vidět že máš dobrou fantazii na pokračování. Ta dvojitá podlaha mě zaujala a hodně o ní přemýšlím, protože mě nabaví to mít takhle boku jak to mám a nebo udělat kapsu do boku:-) Ale to se uvidí. Jo ty kolesa co chceš, to bude hukot. A ta muzika si myslím, že je dostačující, pak akorát dodělat ten zadek. Akorát svině kroupy no... Ale když už jsi objednaný, tak snad to bude ok a nebude to na tom poznat. Takže za mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 hele dík za chválu a o auto se v servisu nebojím u táty dělaj fakt precizně :D :) už se nemůžu dočkat až to bude hotový :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 hele dík za chválu a o auto se v servisu nebojím u táty dělaj fakt precizně :D :) už se nemůžu dočkat až to bude hotový :) To Ti věřím, tak víš co, Tobě to udělaj obvzlášť na jedničku ;) Jen takový dotaz - otec to bude dávat taky do servisu ty ďubky a pujde to přes kooperativu no a neví kam to má dát, protože kde byl tam to nedělají, takže kdyby se snima dohodl, tak by mu to třeba taky udělali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 jo myslím že jo v tom by nebyl problém :D ale kolega z práce má kamaráda a jeho kamarád to vytahuje a co mi říkal že ho vyšlo celý auto kolem 10 000 což mi přijde taky dobrý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 jo myslím že jo v tom by nebyl problém :D ale kolega z práce má kamaráda a jeho kamarád to vytahuje a co mi říkal že ho vyšlo celý auto kolem 10 000 což mi přijde taky dobrý :) Tak uvidíme, až se vrátí řeknu mu o tom a kdyžtak se dohodneme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 jasný nějak už to domluvíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Čau chlape, super kára, jen ty kroupy tomu dali za své :( Každopádně na auto bych nerval nic jiného, než co se týče sériových nárazníku atd :) (ale to je asi dle chuti) Co se týče spoilerů na páté dveře, dal bych jedině tu první možnost! Tuzinkových Octavii už je na cestách dosti! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Tak dnes mi auto odjelo do servisu jupííííí zbavim se přezdívky srazu Mr. Kroupa :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Tak dnes mi auto odjelo do servisu jupííííí zbavim se přezdívky srazu Mr. Kroupa :) ;) :( To je dobře, jen ať Ti to udělají perfektně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 tak o tom nepochybuju ;) jinak už jsem se pustil na ty nápisy tak ti je zítra pošlu ještě to musím trochu protřídit abych ti neposlal ty samý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 ok. to budeš hodný. Jinak psal jsem na region praha, že Tě kdyžtak vyzvednu na ten sraz a dodal tam svoji tabulku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 jo už jsem na to koukal ;) ale i tak dík ale snad to s tou mou půjde dobře rychle a hlavně kvalitně odvedená práce prý ta má holka půjde na vytahování než aby ji museli kytovat tak uvidíme :) jak to nakonec dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Prosím Tě, táta byl na tý pojišťovně a kde jsi říkal že by mu to vytáhly ty dírky a jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 hele teď přesně nevím ale zítra ti to zjistím od táty to mý půjde taky na vytahování a prej to půjde dobře tak nevím ;) ale určitě ti dám vědět :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 tak takle bych si ty mý kolesa představoval co na to říkáte :) ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 tak takle bych si ty mý kolesa představoval co na to říkáte ;) :( :D éééééééééé, néééééé, takto ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 a proč??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Mě se líbí a tátovi taky. Takže super :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 jo děkuji a dokonce se mi i docela podařilo trefit barvu auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 jo děkuji a dokonce se mi i docela podařilo trefit barvu auta :) Myslím, že super. Jsi borec!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 ne borec teda ne ale spíš hračička :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 To je to samí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 to neni borec v tom má jasno já si s tím hraju a proto taky moc nezlobím :palec: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Láďo tu fotku s kolama si sem dával už někdy vloni :) :) a názor sem nezměnila,za mě JO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Tak přátelé a kamárádi dnes mi táta oznámil pěknou věc vzhledem k tomu že mám auto v servisu na opravu po krupobití :) tak mi řekl to že mi nalakujou nově celý auto a to ani nemuselo být kdyby prý ten lak nebyl odfláklej (tak doufám že mi na to táta dohlýdne a udělaj to pořádně ) až na přední a zadní nárazník, který na ty kroupy prostě nejdou uhrát :( ale to mi zas až tak nevadí vzhledem k tomu že budu dávat jiný Takže Budu mít auto úplně jak nový :) teda co se týče vzledu exterieru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 hmmm super,to bude krasavice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.