konwas design Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 já myslel kdybych ty první 2 dal dohromady jestli by to nevypadalo blbě??? Mysliim si ze kazdy kridlo co je na strese u Liftu je strasny... Chapal bych kombika nebo hatch (A3, leon, golf) - ale liftbacka ne.. ma hodne hezky zesikmenou strechu - skoro jak coupe, byla by skoda tam neco lepit a rusit linie octavie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 no z toho co jsem hledal se mi líbily jen tyhle 3 kousky a musím říct že ta lišta se mi líbila ze všeho nejvíc ale taky mi přišlo že by to na tý zádi zaniklo tak bych to podpořil tím "prodloužením" střechy a to že bych nějak zkazil štíhlou linii okty tak na to jsem ani nemyslel :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 a to že bych nějak zkazil štíhlou linii okty tak na to jsem ani nemyslel :lool: Skoda ze nejsem ted doma, ptz bych ti virtualne ukazal jak ta octa bude z profilu hnusna... To si tam dej radsi kridelko z RS nebo WRC kdyz uz neco dravejsiho.. BTW tu hranu na viko kufru budu davat pristi sezonu taky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 no ta hrana se mi právě že moc líbí tak možná to vyřešim tak že dám jenom tu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 no ta hrana se mi právě že moc líbí tak možná to vyřešim tak že dám jenom tu Jeste si nech hlavne poradit i od ostatnich.. taky by me zajimalo co si o tom budou myslet oni.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 jasný proto to sem dávám abych věděl i co si tom myslíte :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Mysliim si ze kazdy kridlo co je na strese u Liftu je strasny... Chapal bych kombika nebo hatch (A3, leon, golf) - ale liftbacka ne.. ma hodne hezky zesikmenou strechu - skoro jak coupe, byla by skoda tam neco lepit a rusit linie octavie.. dyť mu říkám že kombík je hezčí Láďo radši bych tam viděl to nízký z RS ale to jsem ti říkal.Z těch obrázků ani jedno ale můj názor a tvoje auto..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 To 3 křídlo mám já a musim říct že na fotce mi přišlo obyč, ale pak na autě to oživilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 dyť mu říkám že kombík je hezčí :) Láďo radši bych tam viděl to nízký z RS ale to jsem ti říkal.Z těch obrázků ani jedno ale můj názor a tvoje auto..... Míšo nic ve zlým ale mě se ten vzhled RS moc nelíbí páč tak to dělá většina lidí tady a já chci mít trochu odlišnou koktu ;) To 3 křídlo mám já :D a musim říct že na fotce mi přišlo obyč, ale pak na autě to oživilo. jo i já to křídlo viděl na živo a vypadá tam velmi decentně ale myslel jsem si že skusím zkombinovat to lízátko se stříškou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 ja myslim ze tam prvni moc nevynikne řekl bych něco podobného jako jsou na starejch 309 peugeotech :) to druhé na octavku moc hranaté takže taky nic moc to třeti docela ujde ale to je jen muj názor ale nemusiš se podle toho řídit jen říkam co sem libi mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Sterny ja by tam dal to prvni.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 (upraveno) Já vzal to 3 protože za 1 nechtěl jsem RSový to má fakt už skoro každej za 2 WRC mi přijde moc velký i když je fakt že sem ho viděl na dost aut a líbilo se mi a za 3 chtěl jsem se zase lišit od ostatních :) tohle mi přijde jako kompromis mezi tim RSovim a WRCkovim.... to 1 lízátko jsem viděl taky párkrát a taky se mi líbilo :) viděl jsem i kombinaci křídla nahoře a dole ale u výběru bych fakt dlouho kombinoval páč to co jsem viděl to se mi fakt nelíbilo.nevim teda kolik jich dělaj nahuru na sklo PS: jinak asi si ho viděl v mojim tématu vid? jestli chceš můžu nafotit dětaily kdyby ti to pomohlo s rozmýšlením...když bylo na cestě tak jsem začal váhat jestli jsem udělal dobře s koupí, ale jak se nalakovalo a dalo na auto :) tak už bych jiný nedal :) a budeš vrtat nebo lepit? já neměl to srdce vrtat tak jsem ho přilepil a musim říct že i když se o něj opřeš tak se prostě nehne....když jsem ho tam dával tak jsem si nehlídal jednu stranu při pokládání a dal jsem ho o 1cm vedle tak sem to chtěl srovnat a málem se mi to nepovedlo...opřel jsem se celou svoji váhou (asi 100kg :D buřt ale nejsem :) ) a pomalinku se posunovalo :D a po dálnici jezdim mezi 120-180...občas i 207(zatim moje max :D) a drží a ani neni znát že by se hnulo nebo prasklo bo tak něco podobně Upraveno Říjen 21, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 dík kdybys mi to nafotil tak by to bylo bezva :) a s tím RS křídlem máš pravdu to má téměř každý :) jinak to křídlo budu taky lepit(teda spíš táta) si to vezme do servisu a tam mi to nalepěj a rovnou se k tomu dají spoilery,prahy a taky světla takže kokta projde kompletní přeměnou protože můj názor je že lepší je to udělat naráz než postupně :) už se na tu celou přeměnu těšim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 jinak na ní půjdou tyhle spoilery a prahy od milotechu :) :) Jediný co se mi líbily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 jinak na ní půjdou tyhle spoilery a prahy od milotechu :) :) Jediný co se mi líbily Nééé Láďo vždyť budeš jak sněhová fréza,to přece nemužeš koktě udělat!!!!!!! No možná ty prahy jo ale to ostatní...........soráč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Prvne sis mel hlavne koupit poradny kola a podvozek! Pak teprve lepit nejaky spoilery.. Jak malej kluk, hihi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 (upraveno) Nafotim jak bude čas....já věci od milotecu vůbec nemusim mám od nich jenom ty kroužky na budiky protože je snad nikdo jinej ani nedělá jinak ty jejich kachličky pod kliky :) humusárna největší :) ten první náraznik jsem po něm jeden čas taky koukal ale dal jsem přednost nejdřív palubáku maxiku a pak jsem vzal jen decentní :) mám sice 17 kola ale podruhý nevim jestli bych do nich šel...od tý doby co je mám (tak od března) se mi rozvrzaly všechny plasty vevnitř a i něco na přední nápravě nehledě na silentbloky takže s kolama fakt radši i podvozek :) jak se tam vůbec přidělávaj ty prahy?na to sem nikdy nepřišel (já vim sem trouba :) ) Upraveno Říjen 22, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 (upraveno) Nafotim jak bude čas....já věci od milotecu vůbec nemusim mám od nich jenom ty kroužky na budiky protože je snad nikdo jinej ani nedělá jinak ty jejich kachličky pod kliky :) pokud vím tak se ty prahy lepí jinak tady je návod přímo od milotecu :( http://www.milotec.net/db/files/g398_495_ma.pdf a s kolama a i celkově se vzhledem si nechám poradit od Lexani Racing dělaj nádherný tuningový úpravy a ségry přítel tam má kámoše tak to asi pořeším přes ně páč říká že ten týpek má i dobrou představivost a poradí jaký kola tam budou sedět líp Upraveno Říjen 22, 2009 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 mě osobně se na octavce nic podobného nelibi ;) mě se nejvice libi vzhled Rs laminat u mě nemá šanci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Prvne sis mel hlavne koupit poradny kola a podvozek! Pak teprve lepit nejaky spoilery.. Jak malej kluk, hihi :P tak ty kola sou samozřejmostí že půjdou jako první ;) už je mám i vybraný,ale pak bych tam dal tyhle spoilery :lool: a každej nějak začínal NE??? mě osobně se na octavce nic podobného nelibi ;) mě se nejvice libi vzhled Rs ;) laminat u mě nemá šanci no mě zase osobně přijde RS vzhled už stereotipní i když ke koktě patří víc než cokoliv jinýho ale já se chci trochu odlišit od ostatních aut co jsou tady na fóru k vidění,PÁČ MAJÍ 98% RS LOOK a to mi přijde že pak máme všichni totéž až na jinou výbavu a barvu ;) a LAMINÁT nebo PLAST tak to je mi upřímně u pr...... hlavní je aby to ladilo a chctěl jsem taky znát názor ostatních :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 já myslím že laminát nebo plast je docela rozdíl :-) ale to poznáš až trefíš prvního zajíce :-) plastovej nárazník to většinou přežije celkem dobře, ale laminát končí takový věci se na autě fakt vyplatí .. už nikdy bych v životě na auto laminátovej nárazník nechtěl .. už jednou jsem nárazník skládal asi z pěti kusů a fakt už víckrát tohle nechci .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 no vzhledem k tomu kudy jezdím tak jsem "zatím" žádnýho zajíce a podobnou havěť nepotkal a myslím si že když to pak budu mít na autě tak se budu krotit s rychlostí abych si to někde neškrábl apod. .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 zajíc, kočka, ono je všude týhle havěti dost :-) nedávno jsem potkal přejetou fretku .. ono i stačí abys jednou zapoměl a najel někde na vyšší obrubník .. já osobně bych ten laminát teda nikdy už nechtěl .. ale zase jak se řiká, každýho věc, já jsem jen řekl názor a zkušenosti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 zajíc, kočka, ono je všude týhle havěti dost :-) nedávno jsem potkal přejetou fretku .. ono i stačí abys jednou zapoměl a najel někde na vyšší obrubník .. já osobně bych ten laminát teda nikdy už nechtěl .. ale zase jak se řiká, každýho věc, já jsem jen řekl názor a zkušenosti :-) jo to máš pravdu že je to každýho věc ;) ale i tak ti děkuji za tvůj názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Já taky nikdy nechtěl laminát a bál jsem se toho. Jenže nic kromě origo RS nárazniku nikde nic z jinýho materiálu nebylo. Zkusil jsem a zatim si nestěžuju. Je ale pravda že se mi z něj začla odlupovat barva...bud nekvalitně nastříkaný(já to nedělal)a nebo prostě ten podklad. Už sem s nim i párkrát škrtnul rejha tam je ale to by byla i u originálu. Při nárázu ale končí to je jasná věc. A nikdy nevíš co ti tam vběhne i když si budeš dávat pozor. Ale kvůli tomu bych laminát nezavrhoval. Stejně tak můžu tvrdit že v zimě budu jezdit na letních (což se ze mě pomalu stává sebe/vrah) ale když si dáváš pozor tak to na nich taky jse jezdit už sem to viděl a řidič ci myslel že jsou zimní a prej mu nepřišlo že se to blbě chová ;) Jojo koukám že se lepěj ;) no uvidim v létě s těma prahama. Jinak křídlo bych neřešil jestli plast nebo lamino....u nárazniku jo ale je to spíš o vkusu. A to že na cestě , kterou jezdíš nepotkáš zajíce nebo jakýkoliv zvíře bych nespoléhal. Taky sem si řikal že si budu dávat pozor při parkování kdyžmám lamino a pak sem 2x pospíchal na úřad a poštu aby mi nezavřely a křřřřřř ale neni to vidět je to zespoda :lool: spíš bacha na nákladáky a kamínky ;) půjde zkrs a bude se tmelit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 jasny ja ti nic nerozmlouvám každý má svůj vkus a každému se libi něco jineho, hovořím z vlastní zkušenosti už jsem trefil octavkou 3 srnky a 2 zajice a kdybych tam měl lamináty tak je po nich proto nechci žadnej laminat :) užil jsem dost na sve staré 130tce ani nepočítám kolikrat jsem ho opravoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Jasný v pohodě jen taky chci slyšet i Váš názor co si o tom myslíte ;) a proto to sem taky dávám abych si ujasnil jak ji vlastně upravím :) a jsem zvědavej co mi řekne ten týpek od LEXANI RACING :) už abych se s ním sešel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 me osobně se libi tenhle :) http://www.rusmich-tuning.cz/EP/Naraznik-p...avia_g3262.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Jojo já to taky nemyslel ve zlym bo tak něco :) taky znám někoho kdo má na srny fakt štěstí a já za 4 roky zatim vůbec nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 No ten zadný nárazník by ešte ušiel, ale ten predný :) ! Mne sa najviac páčila úprava. Samozrejme viem že to stálo strašné peniaze a odhliadnuc od všetkého ostatného bola to pekná práca!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.