Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

Tak pristi ryden pujdou brzdy na auto ale musim kvuli tomu vytahnout blatniky takze se asi bude zase dalsi prace.... Predek i zadek nech vytahnout stejne aby zo vypadalo stejne ;) jinak brzdy uz mam komplet slozeny takze upgrade forever ;)

Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ozi dik moc ale to jsem v praci...a auto bude mit Peta u sebe jinak uz jsem s oplem byl u autoeletrikare a najednou vse funguje jal ma a pri tom na nic nesahnul ale ted to drzi nechapal to ani on sam... Ale i tak moc moc dik za ochotu ;)

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři

Tak po delsi dobe se neco deje s autem to uz vypada lip nez viz black list... Masku jsem sehnal za slusny love a rovnou jsem ji zacal upravovat k obrazu svemu tudiz zakytovat diru po starym znaku zbrousit nastrikat plnicem a lakovat pak na to dam jen novy logo bez toho cernyho spodku... Iz jsem si i rozlestil a zavoskoval svetla... V patek odvezu vsechny dily k novemu servismanovi na spasovani apod... A pak se bude resit rozsireni blatniku a pak lak

Odkaz ke komentáři

Kvuli tomu jak jsem zacatkem roku boural jsem mesic a pul cekal na pojistovnu a pak se auto odvezlo k tomu tydytovi.... No a ted je u jinyho opravare jinak vsechni dily mu dodam v patek pak budi jezdit chvilku flekatej ale.necham rpvnou vytahnout blatnily a pak to vse necham laknout krom masky tu si robim doma sam :D a jak to bude po laku tak tam nasteluju brzdy :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 5 týdnů později...

Tak aby se nereklo ze se tu u me nic nedeje behem par dni se bude delat na aute a to ze se bude svarovat vyfuk(byl prohnilej prostredni drzak vyfuku) tak se opravi a za tyden se budou rozsirovat blatniky kvuli brzdam na ktery mam uz doma i novy loziska uvidim jak na tom bude kulak ale vzhledem k tomu ze je to cca pul roku co jsem daval novy tak byc je menit nemusel.. Tudiz do cca 2-3tydnu uz budu mit svuj upgrade hotov pak uz jen do lakovny kterou mam bohuzel domluvenou az na srpen :( ale na zamberk by se to melo stihnout se vsim vsudy :D

Odesláno z mého 709_v92_zlh_hd pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...