Mamuf Odesláno Květen 21, 2011 Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 Ahoj lidi, obracím se na vás s tímto. Přítelkyně má OI z roku 2001. Dnes ráno mi už podruhé v krátké době volala, že večer nechala svítit světla a ráno měla vymlácenou baterku. Zloušeli jsem signalizaci nevypnutých světel, ale auto nic nesignalizuje. Má tento model tu signalizaci? Případně, lze to nějak přes diagnostiku aktivovat? Pro jistotu dodávám, že se jedná o německý model auta už s čirou optikou, má na spínači světel oboje mlhovky a v klíčku je dálka centrálu, ale je to ten nesklápěcí klíček. Jo, a někde jem tady četl o centrálech, tak je to ten model, co má ty šíleně hlasitý motůrky. Prosím poraďte, nebo mi z tý holky hrábne. Nechápu, že se nepodívá, jestli jí nesvítí světla, když odchází od auta... Přesto, že z práce přijíždí i teď už za tmy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Květen 21, 2011 Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 Asi spínač v zámku.Otevři dveře a když se ti nerožne světlo v interieru tak je kaput. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mamuf Odesláno Květen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 Ten spínač maká, interiér se při otevření dveří rozsvěcí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Ten spínač maká, interiér se při otevření dveří rozsvěcí... No já mám octávku 2001 po faceliftu ale nemám kontrolku ani signalizaci. Některý octávky to prostě bohužel nemají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 stačí jeden ulomený drátek..já to měl podobný..dveře svítily,interiér taky ale nepískalo to..rozebral sem dveře řidiče,odmotal tu blbou mazlavou pásku co držela svazek kabelů a tam byl jeden hnědý (něco jako nulákový) drát ulomený-uhnitý..tak sem to napojil a bylo OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Zdravím, mám ten samý problém, kabeláž zkontroluji, interierové osvětlení je ok, ale rád bych se zaptal, kde je ten reprák co píská? Případně, není to přidruženo na nějakou z pojistek? v seznamu pojistek jsem to nenašel... A Vojto, nemají tuhle signalizaci náhodou všechny auta? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Signalizaciu maju vsetky OI. Repracik je na budikoch. Ak niekto vymeni na 2.5G komforte (okolo mr2001) budiky pre 3G komfort, tak signalizacia nejde... Bezna zavada su bud mikrospinace v zamkoch (studene spoje, zodrany vonkajsi mikrospinac), alebo kabliky v prechodke dveri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Mě prostě jeden den šla a druhý den nešla...a už nejde...a mikrospínač v zámku je řešený stejně jako ten v kufru? (zabudovaný v mechanice západky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Jj, západka spíná mikrospínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doubeq Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 A přece je to on, špatnej diagnostik sem...tak až bude chuť, vrhnu se a něj, díky za rady... Nemáte popřípadě někdo jeden mechanismus navíc :-)? bral bych i do kufru :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.