Přejít na obsah

Moje šedivka

Doporučené příspěvky

čus Majký, prosim tě včera jak si psal tak jsem byl trochu mimo...potom ti to vysvěštlim když si vzpomenu :pivo:

bavil jsem se se Sternym že bych dorazil asi někdy příští týden, podle toho jak to bude vycházet. Za dáreček předem děkuju

už mám domluvené drobné přešití a došití detailu tak se nemůžu dočkat :lool:

ode dneška už snad budu normálně fungovat na telefonu tak se ozvu ;-)

Odkaz ke komentáři

Žany: Když jsem přijel domu tak se mi tak klepali ruce že jsem se bál jít i na WC :lol: :lol: :lol:

Romčo: O2 ? No v modré barvě kombík RS asi bych se nenechal dlouho přemlouvat :blink:

Monty: Rád tě(vás) uvidím tak se ukaž! Ve středu budu platit Rozkoš ,ale nehroť to zaplatím to a až se uvidíme tak se dohodneme. Souhlas?

Jinak Šterny říkal že se chystá rozebrat u své okty brzdovku,ale že hledá nějakou kafku na které si to natrénuje :D :( :smich: :smich:

Šterny: Uvidím jak to půjde s LEDkama ,natrenuji to na tom starém světle(jako ty na Montym :smich:)a pak se uvidí!!

Maiden: Smích ......přejde!! Příště na srazu budu tebe i tvoji oktu ignorovat a budu dělat že se mi vůůůůůůbec nelíbí auto a majitel už vůbec!! Tak a máš to!! A nebreč slzy na mne neplatí!! :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři
Ne ne nějak se do toho nikomu nechce :smich: tak uvidím no!

No jak jsem říkal. Zadní není zase takovej problém. Stlačíš pružinu a vložíš podložku. Pčedek je horší, musíš rozhodit celej tlumič :( . Držím palce ať to klapne. Zkusim poptat tady kamarády jestli by někdo neudělal behem jednoho dne.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...