Mirouch76 Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 hehe... ty pro podložky do tábora a já pro ně byl v Sobotu v Bolce u Stíhačky... ;) Ty a zvyšovat jo? :) Rychlé setkání s Michalem a jeho rodinkou bylo super a doufám že budeš spokojenej. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Mišáku já bych řekl že já budu první kdo to uslyší nééééé jinak neboj nezapoměl jsem na tebe akorát jsem se mu dneska nemohl dovolat tak to zkusím zítra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Mirouch: Díkes už ted jsem nadšen a hlavně vděčný tobě za vstřícnost a super pokec!! Díkes pane!! Šterny: No jasně že to uslyšíš první neb budeš u zrodu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 čus Majký, prosim tě včera jak si psal tak jsem byl trochu mimo...potom ti to vysvěštlim když si vzpomenu bavil jsem se se Sternym že bych dorazil asi někdy příští týden, podle toho jak to bude vycházet. Za dáreček předem děkuju už mám domluvené drobné přešití a došití detailu tak se nemůžu dočkat :lool: ode dneška už snad budu normálně fungovat na telefonu tak se ozvu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 V pohodě Monťáku Šedivka se mi začala cestou po D1 rozkládat,někde mi uletěla brzdovka :D no není nejmladší,má nárok,třeba se dokopu a osadím ji LEDkama!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Hej tak to je hustarna :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Hmmm to jo,budu muset jezdit pomaleji :) a hlavně ne po D1 tam se mi málem uklepala i ručička u hodinek :) :) to je vážně hrůůůza!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Musiš jezdit v levim pruhu. Pravej je tak pro baretkáře, kloboučníky a čepičkáře. :) :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Nazdar Mišáku. :) Pěkně se ti ta kočička šedivá odstrojuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 No teda mišáku koukám jak se ti to sipe :) to ti asi budou ty žárovky k hovn... když to chceš předělávat na ledky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Hmmm to jo,budu muset jezdit pomaleji :D a hlavně ne po D1 tam se mi málem uklepala i ručička u hodinek :D to je vážně hrůůůza!! :) :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Mišáku! To je znamení že bys potřeboval udělat upgrade z I na II :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 žádný takový...změna nebude...chci se dožít OISS(SkoroScout) :) Majku v pohodě...mě zas postupně od zásahu "mistra" Sternyho do třetí brzdovky postupně odchází co dva dny jedna žárovka :) jinak snad se konečně dokopu o volnu přijet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 co já tys chtěl vidět jak se to dá sundat za to že ti praskaj já nemůžu :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Žany: Když jsem přijel domu tak se mi tak klepali ruce že jsem se bál jít i na WC :lol: Romčo: O2 ? No v modré barvě kombík RS asi bych se nenechal dlouho přemlouvat Monty: Rád tě(vás) uvidím tak se ukaž! Ve středu budu platit Rozkoš ,ale nehroť to zaplatím to a až se uvidíme tak se dohodneme. Souhlas? Jinak Šterny říkal že se chystá rozebrat u své okty brzdovku,ale že hledá nějakou kafku na které si to natrénuje :D :( :smich: Šterny: Uvidím jak to půjde s LEDkama ,natrenuji to na tom starém světle(jako ty na Montym )a pak se uvidí!! Maiden: Smích ......přejde!! Příště na srazu budu tebe i tvoji oktu ignorovat a budu dělat že se mi vůůůůůůbec nelíbí auto a majitel už vůbec!! Tak a máš to!! A nebreč slzy na mne neplatí!! :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Musiš jezdit v levim pruhu. Pravej je tak pro baretkáře, kloboučníky a čepičkáře. :( :smich: Na tebe jsem s odpovědí zapoměl!! No co šlo tak jsem ji bral v levém pruhu,ale našlo se několik jedinců,kterým jsem musel uhnout ale on i ten levej nic moc!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 co já tys chtěl vidět jak se to dá sundat za to že ti praskaj já nemůžu ty ty jenom ty můžeš za to že mi svítěj už dvě Myšáku jasný pořešíme u tebe...buh ví jak přijedu tentokrát...asi udělam "single" jízdu...ještě se uvidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 No koukám, že odlehčuješ k vyšším výkonům ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 No koukám, že odlehčuješ k vyšším výkonům ) Příprava na sprint :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Táák pro všechny posměváčky hlásím že brzdovka vyměněna Tímto děkuji členovi JendaT4,super jednání a super cena!! :( Druhá fotka je ze setkání s Mirouchem při předání podložek pod pera! Díky kámo!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 V poho kámo . Už je tam máš? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Ne ne nějak se do toho nikomu nechce :( tak uvidím no! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 S tou krytkou to hned vypadá líp :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Ne ne nějak se do toho nikomu nechce tak uvidím no! No jak jsem říkal. Zadní není zase takovej problém. Stlačíš pružinu a vložíš podložku. Pčedek je horší, musíš rozhodit celej tlumič :( . Držím palce ať to klapne. Zkusim poptat tady kamarády jestli by někdo neudělal behem jednoho dne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Tak to by bylo fajné :( Poptej se a já budu pátrat též. Díkes pane!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 (upraveno) pánové to je Miličín co jste se sešli mám pravdu? :( živočichu zkusim se ti optat tady u mě...zas tak hrozný to být nemůže když jsme měli předek o víkendu rozhozenej na kolegový haldexe a taky to šlo na zahradě Upraveno Červen 9, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Monťáku jj je to Miličín. Poptej se taky,děkuji! Jinak hlásím že zadní lampy jsou už komplet osázeny LEDkama :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 pekne to sviti pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Nemůžu napsat nic jinýho než PARÁDA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.