Přejít na obsah

Moje šedivka

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Pěkná parádička, taky jsem stejně jako Ty nakoupil vzpěry od tohoto človíčka, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Jinak super!

tak to já jsem magor a hned jak jsem je vyzvedl na poště tak jsem montil,nejdřív ségře a pak sobě. Dnes jsem otevřel motor na kterém bylo něco málo sněhu a něco hodně ledu :smich: no a vzpěry???? BEZ PROBLÉMÚ takže dávám za 1!!!! :) :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Přátelé kamarádi.Právě jsem zakoupil další blbůstku na moji šedivku a to výdechy do předního nárazníku.ˇVýdechy jsou v karbonu a já jsem na vážkách,ponechat karbon a dodělat sloupky též do karbonu,včetně polepu přední haubny,nebo výdechy stříknout do barvy auta a sloupky dát do černa. Nějakou představu už mám ale rád bych slyšel i vaše názory a zkušenosti. Díkes

ps:obrázek pro ilustraci jsem si vypůjčil bez svolení majitele vozu,kterému se tímto omluvuji! :)

post-208-1264022081_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři
Co se výdechů týče tak já bych je hodil do barvy auta a sloupky černý... ;-) To se nevylučuje z karbon kapotou. ;-)

A co se vzpěr týče, tak mám taky a když je dáš opačně tak nahoře hezky dobrzděj... (někde se to tu řešilo,ale nevím kde)

Díkes Spooky další varianta a dobrá! A vzpěry ,můžu říct že i tak jdou nahoru v pohodě bez nárazu při uplném otevření,ale díkes za info :)

Odkaz ke komentáři
Přátelé kamarádi.Právě jsem zakoupil další blbůstku na moji šedivku a to výdechy do předního nárazníku.ˇVýdechy jsou v karbonu a já jsem na vážkách,ponechat karbon a dodělat sloupky též do karbonu,včetně polepu přední haubny,nebo výdechy stříknout do barvy auta a sloupky dát do černa. Nějakou představu už mám ale rád bych slyšel i vaše názory a zkušenosti. Díkes

ps:obrázek pro ilustraci jsem si vypůjčil bez svolení majitele vozu,kterému se tímto omluvuji! :smich:

Hehe, to bude asi moje a tímto ti dávám svolení ;) A jak jinak radím do barvy :smich:

Odkaz ke komentáři
Tak jsme dneska byli Michale s Milesem V Karolíně na pivku a ty nikde... :D

tak a ted se Míšo musíš přiznat-kdes byl?? :rolleyes::smich: cos tam dělal.s kým si tam byl..noooo :smich::smich: :D

ps:sranda samo..já asi vím kde ses potuloval :D

Nic ve zlým ale to měl Míša a Já volno :D :rolleyes: ale kdyby jste přišli v pondělí tak jsme nás tam stopro uviděli :smich: :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...