Přejít na obsah

Páčka tempomatu OI s MF volantem

Guest avro

Doporučené příspěvky

Mozna jsem mohl dotaz polozit primo do sekce "Tempomat a vše okolo..." tak se na me nezlobte, ale mam tento problem:

Pri jizde mi v palubovce obcas zacne cvakat jakobych blikal blinkrama a to ruzne a s ruznou frekvenci. Kdyz treba dam jen rychly blinkr (t.j. do polohy ze blikam ale packa nezacvakne do polohy) tak se to rozjede uplne hrozne... To pak po takove zmene smeru cvaka blinkr i dalsich 5 minut, nebo do doby nez prejedu nejaky hrbol a ono se to bud jeste zhorsi, nebo je okamzite naprosty klid. Pritom u tohoto problemu to dela jen ty cvakavy zvuky - svetla fyzicky neblikaji, ba dokonce ani zeleny sipky blinkru na palubovce se nerozsveceji.

Mam vyzkouseno ze cyklovacem blinkru to neni i kdyz cvakavy zvuk blikani vychazi odtud. Takze mam podezreni na samotnou packu blinkru. Nekdy se cvakani rozjede/skonci kdyz do packy cvrnknu prstem. Vypada to ze v tom bude nejaka zrada.

Mel uz nekdy nekdo podobny problem?

Hledal jsem kde by se dala nova packa sehnat, a narazil jsem na problem, ze packa s tempomatem ktera ma na sobe kolibku pro ovladani rychlosti cislo 3U0953513D01C je paradoxne podstatne levnejsi (cca do 500 korun) nez packa kterou potrebuji ja, ktera nema kolibku pro ovladani rychlosti c. 3U0953513B01C (cca 1400 korun).

Otazka zni, co se stane kdyz do auta s multifunkcnim volantem namontuji levnejsi packu ktera ma na sobe kolibku ovladani rychlosti? Nepopere se mezi sebou ovladani rychlosti tempomatu na pacce a na volantu? Muze to RJ odmitnout? Nebo budu mit jednoduse moznost ovladat rychlost jak na pacce tak na volantu? (coz by mi vubec nevadilo)

Dekuji za nazory....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Mám podobný problém,odchází mi levá páčka tempomatu s multifunkčním volantem,origo tam je 8L0 953 513 S 01C ,cena cca 3000,-Kč je možno tuto páčku nahradit jiným,levnějším typem? Třeba 3U0 953 513 B 01C,nebo jiným?

Děkuji za odpoveď !

Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď,

takže jestli tomu rozumím,bez úpravy kabeláže, nebude fungovat ani žádná jiná,třeba klasika 3U0 953 513 D 01C ? I za tu cenu,že bych obětoval ovládání na volantu?

Děkuji za odpověď.

P.S. Jinak nerozumím tomu šílenému cenovému rozdílu,asi tam nebudou kontakty z měďi ,ale ze zlata......:))

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...