Kajman Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Zkoušel jste někdo rozdělat přední loketku u O2 - potřeboval bych sundat ten spodní krycí plast a látkové čalounění. Jde to vůbec bez poškození? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Nikdo jste nezkoušeli, nečalounili do kůže, atd.? No nic, zkusím naslepo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Ahoj dělal jsem to cca před měsícem, odpoledne můžu poslat photo jedný rozdělaný mám ji doma, chce to lehce násilí a jde to, odp. pinknu fotky abys věděl kde jsou ty úchyty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Tady jsou ty fota... , , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 Miles: super, díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Zdravím, máš ještě ty fotky, kde jsou ty úchyty? Potřeboval bych se tam dostat z důvodu lehkého vysouvání vpřed, abych to nějak zpomalil. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Ahoj, hele nemám, projel jsem i fotky v PC a nic, šlo to do koše, sry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel P. Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Ahoj, hele nemám, projel jsem i fotky v PC a nic, šlo to do koše, sry... Tak to nevadí, pokoumu na tom sám...ale i tak díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 taky bych ji potreboval kuchnout, nevzpomenete si aspon na popis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Tak ty fotky od Milese taky bohužel nemám, matně vzpomínám, že jsou tam zacvakávací uchytky stejného typu, jako drží vrch madla u dveří řidiče s okny v el. A v zadní části u pantu nevím, zda to nedrží na nějakých plastových zobáčkách. Začal bych opatrně páčit zepředu nebo na bocích vepředu, a uvidíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tawy Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 rozdělával jsem pro dodatečné osvětlení odkládání nápojů. potřeboval jsem na to dva šroubováky ploché velké.jedním si uděláte mezeru mezi čalouněním a spodním plastem a druhý funguje jako klýn.takto objedete loketku dokola a pak drží ještě uprostřed, trocha násilí a jde to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.