iguka Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 neska jsem u spolujezdce na zemi našel chladící kapalinu. Teče mi to z toho plastu na dvou místech, vyfotil jsem to. Co to vypadá za závadu?. Nevím ani jak se rozdělává ten plast. Bude to asi z topení, že. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 A je to opravdu chladící kapalina?Podle barvy to spíš vypadá na sajrajt co teče větrákem,když jsou ucpaný odtoky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Je to chladící kapalina, jednak je mastná a červená. Navíc mi jí z nádržky ubylo. Když jedu, tak to normálně kape na podlahu. Včera byl teplý slunečný den bez deště a vesele mi to kapalo při jizdě na podlahu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Dneska jsem na to ještě mrkl a musel jsem odpojit předřadný odpor ventilátoru, protože mi z toho kape voda. Udělal jsem fotky. Podle toho schématu a vyfocených hadic v motoru, by mě zajímalo, jestli by bylo možné hadice odpojit a spojit nějakouk trubkou, aby se zatím radiátor topení vyřadil, než to spravím. Určitě to bude ono, žádná jiná hadice s vodou dovnitř nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 ty dvě hadice, co jdou do topení v klidu propoj, nic to neudělá. Musíš pak vyndat celé topení a vyměnit radiátor = palubka a výztuha dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 zatím to propojím, čím nejlépe? Nevíš, jaký patří rozměr dovnitř té hadice, koupil bych takovou tvrdou hadici na vodu. Tipnul bych to na 3/4 nebo na 1/2. Tady je http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic....0e3eb3fb7367b1f navíc rada, že by se nemusela oddělávat horní palubovka a pak stačí jen ohnout nějaký plech a radiátor vytáhnout. Je to tak, nevíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 hm, tak to vypadá, že se to musí komplet rozdělat včetně palubovky. Tak na to nemám, to nezvládnu rozdělat. To jsem zvědav, kolik si za to vezme servis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Připrav se na pěkně velký peníz, mě to taky hrozilo (viz http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...&p=1063871). Den práce ve Škoda servisu to je nejmíň 5tKč. Jestli jseš jen trochu manuálně zručněj, putil bych se být tebou do toho sám. Jeden víkendový den za to stojí obětovat,ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Jestli nemas klimu, tak se do toho v klidu pust sam, navodu na rozebrani palubky tady je dost, nejaky naradi utcite taky mas. Pripadne bych tam zrovna dal klimovy topeni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 klimu nemám, ale objednal jsem ten obyčejný http://www.cc-autodily.cz/vlozka-topeni-oc...p;model=OCTAVIA jaký je rozdíl mezi klimovým topením? Kdyby mi s tím v Brně chtěl někdo pomoct, tak je vítán. Zvládnu na autě ledacos, ale toto, nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Tak jsem to takhle provizorně spravil ještě na pár km a pak se budu psychicky připravovat na výměnu. Pustím se do toho sám :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Září 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2011 Nadešel čas, kdy se vrhnu na výměnu radiátoru topení. Stáhl jsem si návody na rozdělání palubky, tak bych to měl zvládnout. Potřeboval bych ještě vědět, který šroub se povoluje v motorovém prostoru, abych uvolnil radiátor. Nahazuji fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.