Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jelikoz maji pofaceliftove Octavie 2 takrka shodnou elektroinstalaci s SII (zjednodusene receno, od MR2010 ?), naskyta se otazka, zda lze take (vedle napr. parkovaci kamery ci automat. podelneho parkov. asistenta) do prislusne vybaveneho vozu doinstalovat system KESSY?

 

Vymena zamku a klik ? Tlacitko START/STOP ? El. zamek rizeni ? Zahledl jsem take verze O2 zámků s oznacenim "KESSY".

 

Jiz se o tom nekde diskutovalo (myslim, ze u konkurence), ale spise me zajima, zda-li to jiz nekdo absolvoval, a na kolik to prijde, jak by melo byt auto predvybavene ?

Odkaz ke komentáři
Jasně, ale účel je podobný, proto jsem to tu dal jako alternativu. Jinak s tou (ne)bezpečností souhlasím. Já mám stejně zlozvyk ještě chytat za kliku po zavření, jestli jsou dveře skutečně zamčené :).

 

No veru, to by si s KESSY nemohol robiť :D

 

Inak tie Jetta kluky sú dosť podobné tak by mohli pasovať.

 

skúsime zistiť :smich:

Odkaz ke komentáři
Ferda me psal, ze na mou verzi auta to jde v pohode, az na ty prachy (psal cosi o 200 Tis. Kc !, asi se splel v jedne nule navic :D ), a na to, ze se musi rozhodit takrka cele auto...

Ale moc by se me to libilo :-)

Mne svojho casu napisal:

Ahoj,

nevím, ale když jsem to zkoušel počítat tak si myslím, že ta částka je prostě úplně mimo. Aby to bylo jako ze servisu tak jsme někde kolem 100.000,- CZK. Co to všechno obnáší: vyměnit kliky dveří + nalakovat kliky, dát asi 5 antén do rúzných částí auta, vyměnit budíky, podvolantovku, gateway, páčky, jednotka kessy, jiné klíče...no opravdu kdo nedá 10 tisíc a chtěl by to dodělat tak se hodně práskne přes kapsu.

 

Je to asi fakt blud dorabat :-((((

 

K rieseniu zo stualarmu jedna vazna vyhrada: KESSY ako take je nielen o otvoreni a zamknuti dveri po prichode/odchode ale aj o tom ze nemusis ten klucik vobec z vrecka vybrat...

takze este doriesit ako nastartujeme a bude to super... :-)))

a aby som len nehanil tak jedna vec je lepsia ako origo a to ze ked odides samo sa zamkne lebo origo musis prilozit prst do priehlbinky na klucke a ked odides bez toho tak sa (ASI! neviem to na 100%) samo nezamkne resp nie hned...

Odkaz ke komentáři

Ste hnilí ten klúč stlačiť?

Stualarm? Akože mám mať furt pichnutý nejaký kábel v OBD?

nikdy.

Nehovoriac o tom že je to: čínsky výrobok, jednoduchá montáž (sakra asi to origo riešenie má pre niečo tolko vecí nie?),

celé je to - hlavne to zamykanie - pochybné a to z jedného porstého dôvodu: niekde bude 433 MHz niečo rušiť, ty si proste odídeš ale

auto sa čo? nezamkne....

Odkaz ke komentáři

Souhlas.

Take ta vec, ze se me auto bude stale odemykat a zamykat, jak se kolem nej bude chodit, toto neni prilis koser...

Neresi to vunec to co Kessy, a to uzamceni sloupku volantu, je to takova cesta na pul. Ten konektor OBD je opravdu zhovadilost, jetse pochopitelna pro snimani provozni dat do nejakeho BT vysilace pro zobrazeni nekde na navigaci, ale jako spojeni pro odemykanii auta ?

Nemam na svem aute zadne pristupne zamky pro nouzove otevreni klicem, a verit teto cinske hracce ?

Odkaz ke komentáři
  • o 5 let později...
Odkaz ke komentáři

Ja uz se ptal Jary (Rolbar) a rikal ze do toho nejde, tak jedine sam nebo sehnat jineho montaznika.

Ale sam to urcite nedam, ne ze bych to neumel udelat, ale tak ryhcle a dobre rozdelat a slozit auto umi malokdo, proto take jezdim k Rolbarovi.

Mozna Ferda, resp on to urcite umi (uz mi delal budiky) a je to machr na kodovani snad cehokoli.

Upraveno uživatelem Ladinek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...