Přejít na obsah

Výdž Motoru 1.9TDI 66KW

Guest sasima34

Doporučené příspěvky

• o 8 měsíců později...

Zdravim vas, mam moznost koupit oktavku r.v. 1998 1.9tdi 66kw ma najeto 330tis.km nekdo rika ze to je moc a nekdo zase ze ne.. za posledni dva roky delal cepy tlumice spojku starter. Nez ji koupim budou nove rozvody A olej. Chci se jen zeptat za 40tisic auto s horsim lakem.. ma to cenu? Vydrzi ten motor kdyz se onej budu starat?

Odkaz ke komentáři

5 let se oto auto staral pritelkyne bracha automechanik takze mi rekl co vse natom delal v prubehu 5let. Motor jede tise nekouri spotreba dalka do 5litru dle stylu jizdy rikal ze je to bezproblemu a tyhle motory proste drzej akorat ze by to chtelo raci rozvody udelat ze maj do vymeny 20tis. Tak snad to bude dobry mam vzkusenost s oplem 1.7td a odeslo olej. Cerpadlo naco ty motory trpi takze jsem si procet forum tady. Myslim si ze by to melo byt v pohode. Ale i tak se zeptam co treba vstrik cerpadlo? Olejove cerp.? Vstriky? Jsou nejake problemy nebo je to spise nahoda a nemusim se takobych veci bat?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak jsem ji koupil ;-) mela najeto 334tis. Mam zatim ja nalitano 2600km olej nezere, nekouri jede pekne se spotrebou 4.6l akorat jsem delal brzdovej spinac. Jinac ok. Jen se chci zeptak 50km/h na 4ku 1300-1500ot neni to malo? Muze neco odejit podtacenim? Jak jezdite? Ja to tu nenasel nikde ne to moje prvni tdi.

Odkaz ke komentáři

Jezdim už 102 000km na spotřebu,mám AGR-bez naklápění a turbo v pohodě.Jednou za tejden to trochu víc proženu.Po rovině se dá jet i míň jak 1500ot,musíš si vychytat to aby motor moc nevibroval,prostě záleží na zátěži.Časem odejde dvouhmotnostní setrvák na spojce.

Odkaz ke komentáři

Jezdím i na 1400, níž už jen při brždění motorem. Nemá to cenu, nejede to a trápí se :-))

u AGR jak píše nademnou by se turbo tolik zanášet nemělo, u naklápěcích se zanáší regulace. Já to taky občas projedu v kopcích pod plným plynem. Nemám problém. Na autě mám teda najeto jen cca 25tis necelých

Odkaz ke komentáři

podle mě dostane větší záhul při podlaze, než při brždění motorem. Možná se likviduje když ho hodíš do vysokých otáček a dobržďuješ až tak. Stejně to jsou všechno jen teorie. Buď budu měnit brzdy každých 20tis, nebo mi setrvák neodejde po 150 ale po 130 .... tak si myslím že to vyjde pomalu nastejno. Třeba má někdo jinou zkušenost.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...