Přejít na obsah

Zapojení autorádia

Doporučené příspěvky

hmm záleží na tom co tam chceš zapojit???

No ono to asi není těžký přečetla sem o tom několik článků, ale když vidím kablíky tak nemám tušení co s tím (no prostě baba).

Já jsem myslela že vytáhnu blaupunkt co tam mám teď strčím tam nového pioneera a půjdu. Jenže tam se údajně musí popřepojovat nějaké kablíky, tak bych byla radši kdyby mi u toho někdo asistoval.

Odkaz ke komentáři
No fidis... sikovna holka ;-) Chtěl jsme nabídnout pomoc,ale už není potřeba... ;-) Hlavně že to vše funguje...

No funguje :palec: , ale našla sem další problém :) , z největší pravděpodobností mám ještě po předchozím majiteli ukroucenou anténu nebo něco takového.

Je tam totiž nějaký problém z vyhledáváním stanic.

Odkaz ke komentáři
Tak ozkoušení tuneru je nejsnažší u někoho v autě. Přechodku na antenu jsi tam měla? Taky mě zlobí antena v Octavce...

Tuner je ok. Přechodku jsme tam dala. Je tam problém ze na některých místech prostě nic nenaladím. Pokud je v paměti tak je to ok, ale vyjedeš mimo signál tak RDSo se nechytne a nenaladíš nic :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Problém muže bejt taky v tom že octavie má napájení anténního zesilovače přímo po kabelu k anténě, takže záleží na tom jeslti to tvoje nový rádio umí napájet přímo ten zesilovač nebo ne, já mam panasonica a tam sem musel dokupovat ještě redukci napájení,.. otázka zhruba 100 až 150 kč takže nic strašnýho :D

např tohle: http://www.levnealarmy.com/iso-din-adapter...pajeni/d-71169/

Upraveno uživatelem Art Car Design
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Guest martin smrčka

Zdravím,můžete mi někdo poradit jak nové autorádio dostanu do palubní desky,at se snažím sebevíc, nejde mi dotlačit, vadí mu kabely a euro konektory,takže mi kouká cca 1cm z palubní desky. mám combi 99, už z novou palubkou.

na octávky sem začátečník, takže předem díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Jde to tam narovnat jak píše kolega ale místa málo....já to také raději při montážích odstraním ten zadní plast (dle radia)

a hodně aut jezdí bez fantomového dílu pro napájení předzesilovače co je vzadu v anténě a napájí se po koaxu.....

a věčinou ješte přehodit napájení klíček a stálej +12V a je to........:-)))M.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

pro porovnání kabelů je dobré i vyndat střední díl výdechů topení.

práce na minutu a přístup parádní ;)

(vyndat nejprve čučíl výstražnejch - 4 plastové západky a vyndat konektor a potom samotný dvojvýdech - 8 plechů)

Odkaz ke komentáři

No já jezdim defakto všude :) zaměřuju skříně takže za den stihnu klidně kladno-praha-ustí,most-č.lípa takže fakt nejde říct kde lítám a hlavně vůbec nestíhám :) stačí někde narazit na bouračku nebo zácpu na půl hodiny a sem v loji a musim všem volat že se opozdim jako dneska :D ale dík moc :D v tom bude jen nějaká ptákovina :D ted někdy pojedu k Martinovi.RS na výhřev tak se zeptám jestli by se na to nekouk B)

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...