Přejít na obsah

Palivové čerpadlo

Pavlus

Doporučené příspěvky

Mám dotaz ohledně spínání palivového čerpadla. Vím že když otevřu řidičovi dveře, tak sepne palivové čerpadlo (pokud ŘJ uzná za vhodné). Teď jsem si všiml, že mi spíná čerpadlo už i při odemknutí dálkovým.

Dělá to i vám a nevšiml jsem si dřív nebo to tak nemá být? Mám dojem že to začalo dělat když mi haproval zámek ve dveřích řidiče.

Upraveno uživatelem Pavlus
Odkaz ke komentáři

Asi mikrospínač, je to ale zvláštní. Sranda je, že v červnu mi odešel původní zámek. Objednal jsem nový, 700,- (myslím VIKO Made in PRC :-). Namontuju vše OK, a pak jsem zjistil, že zhruba jednou z deseti odemknutí v něm jenom zarachotí ale neodemkne. Tak ven, reklamace, nový tentokrát Made in Germany za 1.900,- a dělá mi toto. zatím to neřeším, zas až tak mi to nevadí.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak jsem vyměnil mikrospínač a uvidím co to bude dělat, zatím cca 10 pokusů a kontrolka neproblika. Ono mi zas až tak nevadí že se spustí pumpa, ale to, že pokud dojde k nechtěnému odemknutí tak se auto po půl minutě už samo nezamkne a taky že v ten okamžik nefachčí otevírání oken dálkovým, když se jako otevřely dveře........

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

JA MAM TAKOVY PROBLEM,ZE MNE SPUSTI CERPADLO AZ PO ZAPNUTI MOTORU´=jak je to mozne´= ukazala to diahnostika--mam OCTAVIE1 1998,1.8 SLX, jezdim s nim 3-roky,nigdy jsem neslysel cerpadlo vrcet,u kamarada po otoceni klickem ihnet je sluset pumpu po dobu asi 3ch vterin. mate nigdo na to odpoved7

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...