Pavlus Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 (upraveno) Mám dotaz ohledně spínání palivového čerpadla. Vím že když otevřu řidičovi dveře, tak sepne palivové čerpadlo (pokud ŘJ uzná za vhodné). Teď jsem si všiml, že mi spíná čerpadlo už i při odemknutí dálkovým. Dělá to i vám a nevšiml jsem si dřív nebo to tak nemá být? Mám dojem že to začalo dělat když mi haproval zámek ve dveřích řidiče. Upraveno Červen 29, 2011 uživatelem Pavlus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Mně to dělá až po otevření dveří, po zmáčknutí dálkového ovládání je klid, až když otevřu dveře řidiče slyším vrčet čerpadlo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 po otevření dveří by mělo tlakovat čerpadlo palivo. jsme ještě neviděl aby čerpadlo jelo po odemknutí dálkou a to máme v práci OI 1,6 a 2,0 i OII 1,6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 No právě, tou dálkou se sepne jak kdy, tak řekněme 1x z deseti odemknutí. Co ovládá to spínání čerpadla, myslím která ŘJ, komfortka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Uz jsem na to prisel. Nekdy me problikne kontrolka otevrenych dveri pri odemykani. Tak to bude tim. A to mam novy zamek u ridice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 mikrospínač v zámku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 Asi mikrospínač, je to ale zvláštní. Sranda je, že v červnu mi odešel původní zámek. Objednal jsem nový, 700,- (myslím VIKO Made in PRC :-). Namontuju vše OK, a pak jsem zjistil, že zhruba jednou z deseti odemknutí v něm jenom zarachotí ale neodemkne. Tak ven, reklamace, nový tentokrát Made in Germany za 1.900,- a dělá mi toto. zatím to neřeším, zas až tak mi to nevadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Tak jsem vyměnil mikrospínač a uvidím co to bude dělat, zatím cca 10 pokusů a kontrolka neproblika. Ono mi zas až tak nevadí že se spustí pumpa, ale to, že pokud dojde k nechtěnému odemknutí tak se auto po půl minutě už samo nezamkne a taky že v ten okamžik nefachčí otevírání oken dálkovým, když se jako otevřely dveře........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest SeVeR1 Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 JA MAM TAKOVY PROBLEM,ZE MNE SPUSTI CERPADLO AZ PO ZAPNUTI MOTORU´=jak je to mozne´= ukazala to diahnostika--mam OCTAVIE1 1998,1.8 SLX, jezdim s nim 3-roky,nigdy jsem neslysel cerpadlo vrcet,u kamarada po otoceni klickem ihnet je sluset pumpu po dobu asi 3ch vterin. mate nigdo na to odpoved7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.