Přejít na obsah

Petr81 - Octavečka RS look

Doporučené příspěvky

no, že ses ozval zrovna ty .... minulý týden jsem měl na den Forda a chápu proč jsi se ho zbavoval :D :D

blebleble :D :D ;)

pokud vím, z 90% se držím v autě volantu (různý dle výbavy) a koukám průhledným a ježišmarja hlavně neměkčeným!!!! ;) oknem ven :D a to ostatní zase tak neřeším... plasty v OI nevím, kromě výplní dveří, jak jsou oproti Fíku dopředu, to samé OII :P :D

jestli to nebyl FI s udělanejma papírama a km :D :D

Tom: jen do něj, prodals Hrabákovu, prodáš i tohle :palec: :)

Odkaz ke komentáři

Máš ji pěknou Petře a teď je vylepšená :D tak snad se ti to líbí a bylo příjemný tě poznat a trochu pokecat :D a jsem zvědav jak bude vypadat na rozkoši :D jinak jak si říkal přerušit ty dveře tak to bude vypadat mnohem líp než jak jsem ti říkal já o těch sloupkách :D ale jinak pěkná okťule :wub: :D :D

PS. ta zpátečka mě dostala... :D

Odkaz ke komentáři

foto nebude :D stejně jako Ol@f překvapení na Rozkoš :wub:

Láďovi ještě jednou moc dík, taky jsem tě rád poznal a pokec byl super. S tamtím si budu do Rozkoše hrát. A jestli ani teď nebude pohárek tak ji shodím ze skály :D :D :D :D

Jj, zpátečka a 1,2 když je tam dlouho pětka jsou děs. Ale vzhledem k tomu,že 3/4 roku se s autem ani nehnulo, tak to je naštěstí jediný co to odneslo ....

Odkaz ke komentáři

já bych řekl že to o pohárku neni :D a s tou zpátečkou to byla dobrá komedy :D jak jsem chtěl zacouvat a ono mi to nešlo a ty jsi pak sednul na místo řidiče a auto tě poslechlo :D je vidět kdo je pánem vozu.. :D jinak by to bylo dobrý zabezpečení vozu kdyby to toakhle fungovalo pořád :D :D :D :wub:

Odkaz ke komentáři
foto nebude :lol: stejně jako Ol@f překvapení na Rozkoš :smich:

Láďovi ještě jednou moc dík, taky jsem tě rád poznal a pokec byl super. S tamtím si budu do Rozkoše hrát. A jestli ani teď nebude pohárek tak ji shodím ze skály :lol: :lol: :D :D

Jj, zpátečka a 1,2 když je tam dlouho pětka jsou děs. Ale vzhledem k tomu,že 3/4 roku se s autem ani nehnulo, tak to je naštěstí jediný co to odneslo ....

Tak to mám smolíka že tam nebudu, :smich: snad se dočkám po srazu :smich:

Ze skály to neházej byla by to škoda.

Odkaz ke komentáři
  • Petr81 unlocked this topic

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...