Přejít na obsah

Petr81 - Octavečka RS look

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

tak Fabie byla vyměněna za OCtavii combi. JE to Tourka takže motor 1,6, v rámci možností u tohohle modelu i vybavená - klima, elektrika na okna i zrcátka, parkováky, loketka, Parrot, 16" kola. Už jsem dal kožený volant, bude kožená řadička a tím to končí. Do služebáka prachy cpát nebudu. Holt výbava šla na úkor praktičnosti :), ale vejde se kočár i pes současně :)

Motor zatím hodnotit nebude, auto má teď najeto 170km.

A pár fotek, ještě s Fabkou a taky setkání se sněhem.

2012-04-06-013.jpg

2012-04-06-012.jpg

2012-04-08-015.jpg

Odkaz ke komentáři

jj, a v týhle barvě k tomu jdou i ty lišty. No a pořád to jezdí zadarmo takže není důvod si stěžovat :D.

A navíc už nejsem za Pražáka takže můžu v klidu za Ol@fem do Asie :D

ještě budou na zadní dveře a kufr folie tak to zase bude snad vypadat o trošku líp

Odkaz ke komentáři

ne, ale dávat si bacha. Kolegyně jezdí na víkendy do Brna a dokud měla L na značce tak pohoda, co má Ačko tak vytrubování, pokuty .... Prostě Asiati tu Prahu nějak nemusí :D

Přesně jak v tom vtipu - co si brňáci myslí o pražákách? že je to banda debilů. A co si pražáci myslí o brňácích? Nic, vůbec nic :D

jinak už se i spotřeba zlepšila a domů jsem jel "jen" za 8,9. A to to netočím nad 4t. otáček. Jen mě nepřestává bavit když mi při 2t. otáčkách ukazuje, že mám přeřadit ze čtyřky na pětku :D

Odkaz ke komentáři

tak co se motoru a komfortu týče tak Fabka byla lepší. Byla to 1,6 v Eleganci a ještě spoustě příplatkový výbavy, tohle je proti tomu holota /minimálně mi chybí climatronic a výhřev sedaček :( / a i motor bude horší ... Spolehlivost mě je svým způsobem jedno, protože auto je na operativní leasing, takže když se cokoliv stane ať si ho řeší leasingovka. Jen v současný době vyhrál kufru, kdybych nepotřeboval vozit kočár a psa tak jsem si Fabku ještě rok nechal a pak pořídil buď něco podobnýho nebo by třeba zase byly vyšší limity. Ale rozhodně si nestěžuju :) Pořád je to nejlepší značka auta :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

tak zima už je asi definitivně pryč :D takže přišlo přezutí na letní - 17" škoda Trinity z Fabie Monte Carlo a 215/45/17 Matador Hectorra. A ještě přišlo zpátky lízátko. Třeba ještě letos zvládnu přehodit xenony za černý od Deka co už půl roku leží doma. Prostě není čas :(

IMG_4341.jpg

IMG_4340.jpg

IMG_4339.jpg

IMG_4338.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • Petr81 unlocked this topic

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...