Petr81 Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 kvalitnější foto bude až vytáhnu foťák Zatím to bylo jen mobilem pro představu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Aaaaaa, Petr se do toho pekne vlozil a caruje!! Vypada to paradne! Jsem zvedavej, na besede to pekne okouknu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 F bez lišt dobrá, ale okta mi moc nesedí, uvidíme na živo a pak zhodnotíme, tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Z fotek to tak vidět není, ale v reálu to vypadá fatk dobře. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 nech ho, on závidí a navíc jak jsi si všiml je to prostě stále Fabiák takže vše ostatní kritizuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Pane kolego, O1 sice těmi nárazníky možná pro někoho nezvyklá, moc se jich takto udělaných nevidí, ale palec nahoru! (a klobouk dolů) ;) Těším se na ten intoš... PS: Fabka taky OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 F bez lišt dobrá, ale okta mi moc nesedí, uvidíme na živo a pak zhodnotíme, tak ;) Taky trosku souhlasim, ale kdysi se mi to hodne libilo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 každýmu se líbí něco jinýho a to je dobře jinak bysme měli všichni ty auta úplně stejný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 narazniky hezky, ale ta koncovka je tam nejaka divoka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 je tam takhle od začátku a nikdo neremcal ;) Na fotkách vypadá, že de ven moc, ale není to tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 je tam takhle od začátku a nikdo neremcal ;) Na fotkách vypadá, že de ven moc, ale není to tak jj vypada, ze malinko trci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 přes spodní lem nárazníka trošku trčí, ale nic hrozného ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 Upravené origo díly jsou prostě nejhezčí Nic jinýho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Upravené origo díly jsou prostě nejhezčí Nic jinýho... Presne tak, bud origo nebo lehka uprava.. zadnej laminat nebo neco z Ciny.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 tak sundaný boční lišty a přemýšlím co s tím. Jestli nechat bez nich a nebo nalakovat. Nalakovaný moc nepůjdou k zahlazeným nárazníkům a bez nich se mi tam zase nalíbí ten prolis .... Nejlepší by byly nějaký tenký lištičky jen do těch prolisů. Nemáte někdo inspiraci? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 lišty zpátky nedávej, stejně s tím jezdíš svátečně, tak Ti nějaký poškození moc nehrozí.. a nějaký tenký bych nesháněl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 nejde o poškození, nelíbí se mi ten prolis na dveřích :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 nejde o poškození, nelíbí se mi ten prolis na dveřích :D Listy tam zpatky zadny nedavej.. ten prolis neni spatnej! A bud rad, ze tam nejsou diry jako u jinych aut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 je, vypadá divně, všechno srovnaný a ve dveřích díra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Kdyby tam ten prolis nebyl, tak by to vypadalo divne.. Ptz by ty dvere pusobily dost mohutne.. uz ted jsou bez listy jenom s tim prolisem takovy masivni.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 vidíš pane, sem Ti to říkal o tý mohutnosti na icq a teď to konwas potvrdil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 a já už to vymyslel co s tím takže až zrealizuju dám foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 co s tim budes delat ja sem ve fazi trhani napadly me z fabky ty jsou uzsi, ale taky kratsi dame tam chromovany samolepici pasky co ty na to? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 trhání sranda, ale dostat dolů to lepidlo ..... no jasně, že chromový pásky, přesně tam pasujou, už jsem to zkoušel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 no jasně, že chromový pásky, přesně tam pasujou, už jsem to zkoušel To zavani malinko tuzingem.. no uvidiime.. jinak na 1. strance se ti nezobrazuji obrazky.. :D chtel jsem se podivat na ty tvoje kola.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 ať si to zavání čím chce mě se ten chrom líbil vždycky a vždycky jsem ho na Octě měl Každýmu se to sice nelíbí, ale mě jo a to je nejdůležitější. Kvůli lidem to nedělám jinak fotky jsou nahraný tady, ale prostě nejdou zvětšit, je to nějaký problém s forem. A na který konkrétně jsi se chtěl podívat? Hodím to sem kdyžtak znova :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 jinak fotky jsou nahraný tady, ale prostě nejdou zvětšit, je to nějaký problém s forem. A na který konkrétně jsi se chtěl podívat? Hodím to sem kdyžtak znova Chtel jsem videt ty Rondelly.. premysliim totiz o novych kolech v tomhle stylu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 chrom vsude je bezva petr dostane k narozeninam chromovany kryty zrcatek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 chrom vsude je bezva :D petr dostane k narozeninam chromovany kryty zrcatek :palec: neser předsedo všude ne, lišty se mi líbí, kryty zrcátek, kliky a podobně neee. To víš někdo má chrom lišty někdo svetr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.