zdenda2.0 Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Tak jsem se do toho pustil - nešlo mi odmrazování/odmlžování čelního skla - rozebral jsem spodek palubky a odpojil servomotorek85 (z prostoru řidiče - žluté táhlo) pak opět zapojil - zapojil panel klimatroniku a zkoušel různé režimy a vše funguje (tedy všechny 4 servomotorky se hýbou) Akorát ve všech když dojdou do krajní polohy cuká jakoby chtěli ještě dál (a tím cukáním se opravdu o trošku dál posunují ale opravdu jen o kousíček) a dnes jsem a ostro zkusil to odmlžování a už jsem opět v 21století :lool: :D (servomotorek jsem rozebral a pak opět zacvakl a dával bacha aby osičky byly vedený v krytu motorku a profoukl kontakty a stačilo to) Jen mi vrtá hlavou to "cukání" v motorkách... Je to normální? Dělají to úplně všechny, tak nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Provedl jsi VAGem základní nastavení? Pokud ano tak by nemělo nic cukat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 ne, ne. Neprovedl. Vag nemám a do ostatních motorků jsem nehrabal - a stejně v nich cuká... Ten co jsem rozebral jsem složil stejně jak byl před tím (myšleno - páčka měla stejnou polohu jako při demontáži)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Však o to právě jde Vagem provedeš základní nastavení a motorky najedou do krajních poloh - vezmou do paměti a potom by měly fungovat v požadovaných pozicích tak jak jim to ř.j. klimatronicu zadá. Je to jako třeba musíš naučit přední okna dojezdy po odpojení baterie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.